Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Re: Απάντηση: Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Να ευχαριστησω τον Δημητρη (Weather1967) που βρεθηκε ετοιμος να με εξυπηρετησει για αγορα πλανης, πανω που δεν ηξερα εαν θα μπορουσα να πεταχθω εγκαιρος!
Να σαι καλα!

Καλορίζικο καί καλοδούλευτο Δημήτρη
Αν καί δέν έκανα τίποτα λόγο πού κατάφερες καί πήγες καί τά πήρες εσύ τελικά,ήμουν σέ θέση stand-by.
Οπως πολύ σωστά είχε πεί λίγο πρίν ο Κυριάκος δανεικά είναι αυτά,όπως το δισκοπρίονο χειρός Bosch PKS40 πού έχω τό οφείλω σέ εσένα πού είχες αναφέρει τήν Υalco,καί τήν προνομιακή τιμή του.

Νικόλαε (Diabolic) θα σου ηταν ευκολο να κανεις μια ερωτηση τιμης - διαθεσιμοτητας, για το 9.085-020.0, για να δω τι θα κανω τελικα με αυτο;
Ευχαριστω.

Νικόλαε (Diabolic) θα σου ηταν ευκολο να κανεις μια ερωτηση τιμης - διαθεσιμοτητας, για το 9.085-020.0, για να δω τι θα κανω τελικα με αυτο;
Ευχαριστω.

Δημήτρη υπάρχει το ανταλλακτικό και μάλιστα άμεσα διαθέσιμο.
Το κόστος του είναι περίπου 55-60 ευρώ μαζί με ΦΠΑ.

Ευχαριστω Νικο, αλλα θεωρω οτι ειναι αρκετα υψηλη η τιμη για ενα ρελε με χρονοκαθυστερηση. Οποτε θα προχωρησω σε πατεντα με ρελε του εμποριου, αφου μετρησω ποσα A τραβαει η αντλια.

Ευχαριστω Νικο, αλλα θεωρω οτι ειναι αρκετα υψηλη η τιμη για ενα ρελε με χρονοκαθυστερηση. Οποτε θα προχωρησω σε πατεντα με ρελε του εμποριου, αφου μετρησω ποσα A τραβαει η αντλια.

Είναι, γενικά η Karcher δεν έχει φθηνά ανταλλακτικά.
Να φανταστείς ότι αγορά μαζί με μεταφορικά και ΦΠΑ το συγκεκριμένο έχει περίπου 50 ευρώ...

Κάνε πατέντα και βλέπεις. Δεν χάνεις και πολλά άλλωστε... :)

παρελαβα και εγω σημερα τα δεματα απο τον κυριακο.
κυριακο και αχιλλεα σας ευχαριστω και παλι!!

Κυριάκο 5 λεπτά σύνολο τα δούλεψα να δω πως είναι. Φαίνονται ισχυρά και στιβαρά εργαλεια! Πλάνη δεν είχα ξαναδουλεψει και έμεινα έκπληκτος με το τι κάνει!!!

Απάντηση: Re: Εξυπηρέτηση μελών για αγορές από Ελλάδα

Γιατι, δουλεύει το PayPal ?

Δουλεύει, πάντα δούλευε. Τα CC είναι αυτά που μπλοκάρουν. Revolut και γίνονται τα πάντα...