Έξυπνα Ρολόγια

karamela

AVClub Fanatic
6 November 2013
12,799
Το είχε πάρει πριν 5 μέρες και η μπαταρία ήταν στο 53% με όλες τις ειδοποιήσεις ανοιχτές.
Ο karamela που το έχει μπορεί να μας πει περισσότερα
Βγάζει με Always on οθόνη πάντα και όλα ανοιχτά, ειδοποιήσεις κλπ. 10-12 ημέρες, μπαταρία. Φυσικά αν αθλείσαι και ανοίγεις GPS κλπ.η αυτονομία πέφτει, αλλά και πάλι δύσκολα θα πέσεις κάτω από 7 μέρες.

Φυσικά και είχα και Apple Watch…και φυσικά το Apple Watch κάνει περισσότερα πράγματα, η ερώτηση είναι τα χρειάζεσαι όλα αυτά;;; Και αξίζει για αυτά τα έχτρα να δώσεις 4 φορές παραπάνω χρήματα και να έχεις αυτονομία μόλις μια μέρα;; Για μένα ούτε καν….φυσικα ο καθένας έχει άλλες ανάγκες και απαιτήσεις…προσωπικά η αυτονομία είναι το Α και το Ω για μένα σε ένα smartwatch…

To συγκεκριμένο ρολόι είναι κυριολεκτικά ληστεία στα λεφτά που το δίνουν, αντίγραφο σε μεγάλο βαθμό ενός Apple Watch, θεωρώ ότι έχει καλύτερη κατασκευή ενώ ξεκάθαρα η οθόνη του είναι και πιο φωτεινή και καλύτερη συνολικά….και όλα αυτα στο 1/4 της τιμής ενός Apple Watch…και φυσικά το φορτίζω κάθε 10+ μέρες!!!

Υ.Γ. Apple Watch αν δεν πάμε την αυτονομία τουλάχιστον στην μία εβδομάδα, δεν ξανά κοιτάζω ακόμα και να μου το χαρίζανε…

• Like
Reactions: Sotiris

jtheogr

AVClub Enthusiast
13 July 2010
924
Καλαμάτα
Βγάζει με Always on οθόνη πάντα και όλα ανοιχτά, ειδοποιήσεις κλπ. 10-12 ημέρες, μπαταρία. Φυσικά αν αθλείσαι και ανοίγεις GPS κλπ.η αυτονομία πέφτει, αλλά και πάλι δύσκολα θα πέσεις κάτω από 7 μέρες.

Φυσικά και είχα και Apple Watch…και φυσικά το Apple Watch κάνει περισσότερα πράγματα, η ερώτηση είναι τα χρειάζεσαι όλα αυτά;;; Και αξίζει για αυτά τα έχτρα να δώσεις 4 φορές παραπάνω χρήματα και να έχεις αυτονομία μόλις μια μέρα;; Για μένα ούτε καν….φυσικα ο καθένας έχει άλλες ανάγκες και απαιτήσεις…προσωπικά η αυτονομία είναι το Α και το Ω για μένα σε ένα smartwatch…

To συγκεκριμένο ρολόι είναι κυριολεκτικά ληστεία στα λεφτά που το δίνουν, αντίγραφο σε μεγάλο βαθμό ενός Apple Watch, θεωρώ ότι έχει καλύτερη κατασκευή ενώ ξεκάθαρα η οθόνη του είναι και πιο φωτεινή και καλύτερη συνολικά….και όλα αυτα στο 1/4 της τιμής ενός Apple Watch…και φυσικά το φορτίζω κάθε 10+ μέρες!!!

Υ.Γ. Apple Watch αν δεν πάμε την αυτονομία τουλάχιστον στην μία εβδομάδα, δεν ξανά κοιτάζω ακόμα και να μου το χαρίζανε…
Σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι ?

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,217
Εκεί ψηλά.....
Το είχε πάρει πριν 5 μέρες και η μπαταρία ήταν στο 53% με όλες τις ειδοποιήσεις ανοιχτές.

Τοσο ειναι και το Huawei GT5pro ειναι η 7η ημερα σημερα με φουλ παιξιμο και ακομα ειναι στο 52% (WTF......μλκιες λενε για 9 ημερες...... και ακομα δεν εχει φορτισει ξεφορτισει μερικες φορες να παρει το μαξιμουμ η μπαταρια) ετσι οπως παει θα περασει το 15ημερο.

karamela

AVClub Fanatic
6 November 2013
12,799
Σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι ?
Για το Xiaomi redmi watch 5.

Τοσο ειναι και το Huawei GT5pro ειναι η 7η ημερα σημερα με φουλ παιξιμο και ακομα ειναι στο 52% (WTF......μλκιες λενε για 9 ημερες...... και ακομα δεν εχει φορτισει ξεφορτισει μερικες φορες να παρει το μαξιμουμ η μπαταρια) ετσι οπως παει θα περασει το 15ημερο.
Εσένα είναι ναυαρχίδα το ρολόι, φοβερό και πανέμορφο..,χαλαρά θα σου κρατάει 14-15 μέρες…

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,217
Εκεί ψηλά.....
Δεν τοχα στο προγραμμα πιο πολυ για κανα GT3, GT4 κοιταζα αλλα βγηκε μια καλη προσφορα στο αμαζον και το χτυπησα.

Ειναι πιο ωραιο τελικα απο οτι φαινοταν. Κυριως ειναι το λειτουργικο που ειναι η μερα με την νυχτα με εκεινο του GT2 (που μου το βουτηξε μετα χαρας ο ενας γιοκας.)

Αλλα το δικο σου ισως το σκεφθω για την γυναικα μου που θελει κατι πιο τετραγωνο - αλλα μεγαλο-

• Like
Reactions: karamela

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,217
Εκεί ψηλά.....

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,695
Λιβαδειά

Amazfit-Bip-6-BANNER.png

kv-2.png

Amazfit Bip 6
Amazfit Global

• Like
Reactions: karamela

karamela

AVClub Fanatic
6 November 2013
12,799
Λογικό είναι, τα smartwatches έχουν φτάσει σε ένα σημείο που πλέον βελτιώνονται ελάχιστα χρόνο με τον χρόνο, για τα Apple Watches που αναφέρει και το άρθρο ότι έπεσαν οι πωλήσεις του, αφού δεν βελτιώνονται σχεδόν καθόλου, ποιος ο λόγος να πάρεις ένα νέο όταν το παλιό σου μοντέλο κάνει ήδη το 90% από όσα κάνει το καινούριο......

• Like
Reactions: songless_bird

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
99,217
Εκεί ψηλά.....
εγω μετα βιας και εμπιστευομαι το τηλεφωνο μου για πληρωμες (για να τσεκαρω αμεσα υπολοιπο κλπ) και θελετε και πληρωμες με το ρολοι ? :p