Εκανα έπαναφορά καί τό έστησα άπό τήν άρχή, πήρε πέντε άναβαθμίσεις καί καλά θά ήταν νά συνεχίσουν τήν ύποστήριξη.Εγινε πιό γρήγορο καί θά τό παρακολουθώ σέ όλες τίς δραστηριότητες. Νάθ μού έδωσες κίνητρο διαβάζοντας τό πόστ σου νά τό έπαναχρησιμοποιήσω άφού τό ξέχασα τόσο καιρό νάσαι καλά.Είναι πολύ όμορφο τό άσημί μέ τό καφέ λουρί άλλά καί μέ τόν ασημί μπρασελέ μοιάζει μέ κανονικό ρολόιΦοράει 1.0.13.26
Φοράει 1.0.13.26
Ερώτηση - θέλω να πάρω ένα smartwatch στρογγυλό για παιδί 11 ετών μέχρι 70-80 ευρώ. Θα ήθελα να έχει αρκετές προσόψεις να αλλάζει και τίποτα παιχνιδάκια και άλλες χαζομαρίτσες (φαντάζομαι μέσω εφαρμογών όλα γίνονται αν υπάρχουν οι αντίστοιχοι αισθητήρες). Όσα περισσότερα κάνει χωρίς τη χρήση sim τόσο το καλύτερο γιατί σε πρώτη φάση τουλάχιστον δεν πρόκειται να μπει sim.
Έχετε να προτείνετε κάτι;
Το πιο vfm ειναι το GT2 της Huawei. Παρομοιο εχει και η Honor ενα δεν θυμαμαι το μοντελο, οποιο βρεις φτηνοτερο
Καλυτερα να κοιταξεις το sport μοντελο μιας και εχει εξαιρετικο μεγαφωνο/μικροφωνο ωστε να λειτουργει ως συστημα ανοιχτης επικοινωνιας.
To πηρα για τον πεθερο και η μπαταρια κραταει με το ζορι 2-3 μερες... δεν εχει ενεργοποιημενο τιποτε ενεργοβορο, ουτε ειδοποιησεις, ουτε κλησεις, ουτε μουσικη ουτε φυσικα activity trackers κτλ.
Μονο τις εφαρμογες υγειας, υπνος, παλμοι κτλ εχω ενεργες... τι να φταιει ? Καπου διαβασα οτι το gps και το location ξοδευει πολυ μπαταρια... πως τα απενεργοποιω αυτα ?
Επισης δεν ειναι συνεχως συνδεδεμενο στο κινητο... να επηρεαζει αυτο ? Να ψαχνει συνεχως συνδεση bluetooth ?
Μήπως μπορείς να μου πεις πως γίνεται να απαντάς από το Bluetooth hands-free και να μην μπερδεύεται με το ρολόι? Πατάω να μιλήσω με το Bluetooth Αλλά αν δεν πατήσω στην οθόνη του κινητού να "γυρίσει" η κλήση στο ακουστικό δεν ακούω αυτόν που με παίρνει..Μου έχει σπάσει τα νεύρα.Το πιο vfm ειναι το GT2 της Huawei. Παρομοιο εχει και η Honor ενα δεν θυμαμαι το μοντελο, οποιο βρεις φτηνοτερο
Καλυτερα να κοιταξεις το sport μοντελο μιας και εχει εξαιρετικο μεγαφωνο/μικροφωνο ωστε να λειτουργει ως συστημα ανοιχτης επικοινωνιας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.