Ευαισθησία δέκτη

antonios

AVClub Addicted Member
14 July 2006
1,366
Ψάχνω ένα hd μηχανάκι το οποίο να έχει αρκετά ευαίσθητο δέκτη και να πιάνει σήμα όσο τον δυνατόν καλύτερο.
ΔΕΝ με ενδιαφέρει αν παίζει avi, τσάβι κτλ ή αν έχει κι άλλες λειτουργίες.
Με ενδιαφέρει να έχει:

α) δέκτη που να πιάνει ΚΑΛΟ σήμα/ποιότητα εικόνας
β) να κάνει γρήγορο zapping.

Τίποτα άλλο.

Θα ήθελα να μου πείτε εν ολίγοις 1-2 μηχανήματα που να πληρούν τις προυποθέσεις αυτές.

Στο http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056102108&postcount=427 ο akilleas αναφέρει ότι ο νέος HD της Crystal Audio έχει καλύτερη λήψη από τον Digital World HDT-150.

Θυμάμαι να έχω διαβάσει (μάλλον από τον lemon) ότι ο Crypto ReDi 220MP είχε καλύτερη λήψη από τον CA, αλλά δεν μπορώ να το επαληθεύσω καθώς δεν βρήκα τέτοιο post με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα.

Ο 220ΜΡ πρέπει να έχει ταχύτερο zapping επειδή έχει ALi Μ3601 chip, ενώ το Mstar 7828 -των άλλων δύο δεκτών- δεν τα πάει καλά σε αυτόν τον τομέα.
Το ταχύτερο όλων όμως φαίνεται να το έχει ο Funai 2205 με NEC ΕΜΜΑ 3 chip.

Last edited:
τα α) και β) τα θέτω ως σειρά προτεραιότητας.
ο φουνάι μετά από αναβάθμιση πέφτει η ποιότητα σήματος, συνεπώς απορρίπτεται

Στο http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056102108&postcount=427 ο akilleas αναφέρει ότι ο νέος HD της Crystal Audio έχει καλύτερη λήψη από τον Digital World HDT-150.

Θυμάμαι να έχω διαβάσει (μάλλον από τον lemon) ότι ο Crypto ReDi 220MP είχε καλύτερη λήψη από τον CA, αλλά δεν μπορώ να το επαληθεύσω καθώς δεν βρήκα τέτοιο post με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα.

Ο 220ΜΡ πρέπει να έχει ταχύτερο zapping επειδή έχει ALi Μ3601 chip, ενώ το Mstar 7828 -των άλλων δύο δεκτών- δεν τα πάει καλά σε αυτόν τον τομέα.
Το ταχύτερο όλων όμως φαίνεται να το έχει ο Funai 2205 με NEC ΕΜΜΑ 3 chip.
Όπως επίσης να σημειώσω ότι και τα 2 μηχανάκια που έχω είναι το ίδιο γρήγορα στο zapping όσο και η τηλεόραση Philips του 2008 με MPEG 2.
Ίσως να μην είμαι και τόσο αγχωμένος με το θέμα zapping.

Όπως επίσης να σημειώσω ότι και τα 2 μηχανάκια που έχω είναι το ίδιο γρήγορα στο zapping όσο και η τηλεόραση Philips του 2008 με MPEG 2.
Ίσως να μην είμαι και τόσο αγχωμένος με το θέμα zapping.

αν τους βάλεις δίπλα - δίπλα ποιός εχει καλύτερη εικόνα ???εγω εχω τον DW καλός φαίνεται ...ο CRYSTAL πως είναι... μόνο σαν ποιότητα εικόνας σου μιλώ οχι σαν player