Ευαισθητο sub?

Να σας εξηγησω παιδια..αυτα δε με νοιαζει κ τοσο πως θα παιξουν και ο λογος ειναι ο εξης,,..εξω απτο σπιτι μου εχω μια αυλη, και κει γινονται ολες οι μπριζολο-ψαρο-παρτο καταστασεις.μεχρι τωρα ειχα κατι τελε Μωβ αλλα εκτος του οτι παιζουν χαλια συγκριτικα με τα Φοκαλακια, δε ειχαν μπασο...δε με παρανοιαζει γιατι θα γινουν μεσα στη βρωμια κ την σκονη..αλλα θελω και σαμπακι εξτρα γιατι καμια φορα τα χωνω λιγακι και τα φοκαλακια ζοριζονται!

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το πηνίο να βγάλει χαμηλό
μη ξεχνάς οτι κάτω από τα 120 ακούς τον ωμικό του περισσότερο
με 1mm και μεγάλη επαγωγή σε αέρος, ο ωμικός πάει στο θεό

δες ποσα mH ειναι να σου στειλω αν εχω να δοκιμάσεις

το χω κανει..παιζει αλλα μουντα, με χαλια μεσαια..ε θα μου πεις φυσικο δε ειναι...κοιτα εχω κατι πηνια αν δε κανω λαθος χοντρα...χμμ..
θα δω το μεσημερι..Και αμα ειναι θα βγαλω το ετοιμο κροσσ κ θα μετρησω το πηνιο του με την LRC γεφυρα που χω..

εμ ειναι ακριβα τα χοντρα πηνια ....παιδια, αμα παρω το εκουαλαιζερ της Behringer αν δε κανω λαθος το Ultragraph pro με τις 5 περιοχες, εχει λεει πανω εξοδο για σαμπ!.μας κανει αυτο ε?50ε μεταχειρισμενο το βρισκω...

Μπα τα ιδια μου φαινεται οτι παιζει απο ενταση κ στις μεσαιες κ στα χαμηλα..

Μα και συ ρε Σίφη παθητικό φίλτρο στο σαμπ!
Πιο φτηνά είναι τα ενεργά της Behringer τα οποία (ενεργά) είναι η καλύτερη λύση από όλες τις απόψεις.
Και από χαιφιντελιστική άποψη παίζουν τουλάχιστον μια χαρά. Κι άμα θες για να περνάς την ώρα σου χεριάζονται ατελείωτα...

:drummer:

http://www.behringer.com/EN/Products/CX2310.aspx

Ετούτο εδώ ας πούμε που τώρα ακρίβυνε κάνει σχεδόν μία 100άρα αλλά φαντάζομαι στην αγορά θα κυκλοφορεί και παρακάτω. Μόνο το σασί του και ο τοροιδής του πόσο κάνουν να τα αγοράσεις;

Έπειτα εύκολα φτιάχνεις ένα diy αλλά νομίζω δεν αξίζει πια τον κόπο εκτός κι αν έχεις κάποια υλικά και κάνεις ένα πρόχειρο μοντάρισμα

Απάντηση: Re: Ευαισθητο sub?

με εναν τελεστικό πάντως το φτιάχνεις με 6-7 ευρώ..

Σωστό μεν, αλλά όχι με ρυθμιζόμενες συχνότητες αποκοπής. Αλήθεια, ξέρει κανείς με τι υλοποιεί τα φίλτρα μέσα?
Κλασσικά με τελεστικούς και πυκνωτές/αντιστάσεις θέλει να μπορείς να αλλάζεις ταυτόχρονα τις τιμές 6 εξαρτημάτων. Πολύ καλωδιομάνι στους διακόπτες..
Υπάρχουν όμως και έτοιμα εξαρτήματα, που μεταβάλουν τη συχνότητα με ένα ποτενσιόμετρο μόνο.
Έχει ανοίξει κανείς κάποιο?

βασικα το sub να κανω με ενεργο φιλτρο, οχι τα δορυφορια..εχεις κανα σχηματικο?.

σου εστειλα λινκ απο θρεντ που εχει αρκετη πληροφορία, αλλά η γείωση βλέπεις... :p

http://www.lcaudio.com/pdfs/subfilter.pdf
δες κ αυτό που έχει μπόλικες ρυθμίσεις..

(άμα αποφασίσεις να φτιάξεις, αλλιώς το μπέρυ μια χαρά σε καλύπτει + μπορείς να παίξεις ενεργά και τους δρόμους από τους δορυφόρους)

Την ασχετοσυνη μου μεσα.. Πολυπλοκο μου φαινεται..μαλλον θα παω σε κατι ετοιμο..

Απλό και φτηνό είναι. Αλλά αν πεις να κάνεις σωστή και ολοκληρωμένη δουλειά με τα σασί του τις ρυθμίσεις του την ευελιξια του με τους 2 ή 3 δρόμους +σαμπ τότε..... καλύτερα έτοιμο.

Είναι εξάλλου σημαντικό να κόψεις και τους δορυφόρους με ένα ενεργό κυκλωματάκι τουλάχιστον 12db/oct στους 100 περίπου κύκλους. Το συνολικό κέρδο είναι μεγάλο