Ευχαριστίες προς Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Κι από εμένα συγχαρητήρια και ευχαριστίες για το έργο σου στην πολύ ιδιαίτερη αυτή κατηγορία.
Ειδικά τώρα τελευταία που οι κατακλυσμιαίες κοινωνικές εξελίξεις έχουν άμεσο αντίκτυπο στο τι και πώς γράφουμε όλοι μας.

Σου εύχομαι να χαρείς όσο γίνεται καλύτερα το χρόνο που θα εξοικονομήσεις..

Γιάννη μου, αν και δεν είμαι πολύ τακτική επισκέπτρια εδώ, ένα μεγάλο ευχαριστώ για το έργο σου ως διαχειριστής και τον χρόνο που διέθεσες.

Τώρα νομίζω θα έχεις την ευκαιρία και τον χρόνο, να "μας απολαμβάνεις" ...

:ernaehrung004:

Κύριοι και κυρία, ευχαριστώ εκ βαθέων για τα καλά σας λόγια (ορισμένα μηνύματα ήταν και ελαφρώς συγκινητικά).

Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όλα τα μέλη του φόρουμ για την υπομονή τους, τη Γ.Δ. για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τόσο καιρό και τους ''συνεργάτες'' συνδιαχειριστές της Εκτός για την πραγματικά άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό τον καιρό.

Θα ήθελα να τελειώσω με το εξής:

Ζητώ συγγνώμη από όσα μέλη αδίκησα στο παρελθόν με αποφάσεις μου. Διαβεβαιώνω όλους, παρόλ' αυτά, ότι καμμία απόφαση, επαναλαμβάνω καμμία απόφαση δεν πάρθηκε εν βρασμώ και χωρίς προηγουμένως να έχει προηγηθεί μελέτη και βάσανο με γνώμονα πάντοτε την προσωπική αίσθηση δικαίου και την, κατά το δυνατόν, αντικειμενικότερη κρίση. Ελπίζω, πάντως, ότι δεν αδίκησα πολλούς κατά τη ''θητεία'' μου.

Δεν χαιρετώ κανέναν διότι θα συνεχίζω να είμαι μέλος και μάλιστα τακτικό του φόρουμ, απλά, θα το ''υπηρετώ'' από άλλη θέση.

Να είστε όλοι πάντα καλά!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Ευχαριστίες προς Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Κύριοι και κυρία, ευχαριστώ εκ βαθέων για τα καλά σας λόγια (ορισμένα μηνύματα ήταν και ελαφρώς συγκινητικά).

Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όλα τα μέλη του φόρουμ για την υπομονή τους, τη Γ.Δ. για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τόσο καιρό και τους ''συνεργάτες'' συνδιαχειριστές της Εκτός για την πραγματικά άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό τον καιρό.

Θα ήθελα να τελειώσω με το εξής:

Ζητώ συγγνώμη από όσα μέλη αδίκησα στο παρελθόν με αποφάσεις μου. Διαβεβαιώνω όλους, παρόλ' αυτά, ότι καμμία απόφαση, επαναλαμβάνω καμμία απόφαση δεν πάρθηκε εν βρασμώ και χωρίς προηγουμένως να έχει προηγηθεί μελέτη και βάσανο με γνώμονα πάντοτε την προσωπική αίσθηση δικαίου και την, κατά το δυνατόν, αντικειμενικότερη κρίση. Ελπίζω, πάντως, ότι δεν αδίκησα πολλούς κατά τη ''θητεία'' μου.

Δεν χαιρετώ κανέναν διότι θα συνεχίζω να είμαι μέλος και μάλιστα τακτικό του φόρουμ, απλά, θα το ''υπηρετώ'' από άλλη θέση.

Να είστε όλοι πάντα καλά!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Αν και μας χωρίζει μεγάλη απόσταση στις απόψεις μας, η προσπάθεια πρέπει να αναγνωριστεί .....

Γιαννη μου καλε μου ανθρωπε σε ευχαριστω κι εγω απο καρδιας για την προσφορα σου στο club. Προσωπικα εχω να πω οτι ο Γιαννης παντοτε σε δυσκολες καταστασεις ητανε δικαιος αποφασιστικος και ξεκαθαρος. Ουδεποτε εκανε καταχρηση της εξουσιας του το οποιο τα λεει ολα. Καλη συνεχεια αν και δεν θα χαθουμε. Η παραγκα των τετραποδων ειναι σημειο συναντισης!

αμανννννν τι εχουμε δω ρε παιδια??????

το ξερα γω το πηρε επιτελους αποφαση να ασχοληθει με τη μεγαλη καψουρα ο johhny μας!!!

λοιπον η κοπελα περιμενει να ξεσκονισεις το τραπεζι τρεεεεεχα σου λεω!!!

Uploaded with ImageShack.us

και μετα ξεκινα εντατικο διαβασμα γιατι ο εφρεν περιμενει rematchhhh!!!

Uploaded with ImageShack.us

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

χιλια ευχαριστώ γιατί ήσουν το μέλος του φόρουμ που με τα ποστ σου με έβαλες στο χώρο της βιντεοπροβολής.
χίλια ευχαριστώ που με έκανες να καταλάβω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το vlc για αναπαραγωγή στο pc.
χιλια συγγνώμη που με κάποια ποστ μου στη κατηγορία σε έφερα σε δύσκολη θέση θέση (θυμάμαι τουλάχιστον ένα).

keep on going in the free world.

http://www.youtube.com/watch?v=dX94_wLj5ws&NR=1

θα τα λέμε. έχουμε να περάσουμε 220 μύρια ευρώ από τον ανιχνευτή χαρτονομισμάτων.

Aναρωτιέμαι, μήπως μετά από μερικούς καυγάδες πάνω στα media players, frame interpolation και ansi contrast, πεθυμήσεις και πάλι την επί παντός... :flipout:

Καλή ξεκούραση αδερφέ και όπως είπε και ο Πάνος, ξεκίνα επαναλήψεις: έχουμε αφήσει ένα κουίζ στη μέση... :D :ernaehrung004:

85140_Jeri_Ryan_Barry_Hollywood_Shoot_05_417lo.jpg

Oι ευχαριστίες είναι αυτονόητες και το απολύτως ελάχιστο, για όποιον έχει περάσει από τη διαχείριση αυτής της κατηγορίας, η οποία μπορεί μεν να αποτελεί "extra-feature", αλλά ταυτόχρονα απαιτεί τα μέγιστα σε λάτζα...

Γιάννη τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Σ' ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου για όσα προσέφερες στην κατηγορία, και στο forum γενικότερα, από την θέση που κατείχες.

Θα συνεχίσουμε να τα λέμε εδώ.....

-bye-