Ευχές στούς Δημήτρηδες..

Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω τις ευχές.

Σπύρο, Μ.Σάββατοι πρωί είσαι εδώ και ακούμε eroica στο δρόμο. Είσαι κλεισμένος από τώρα.

Καλά ακούσματα παίδες. Χρόνια πολλά στους συνονόματους, οι οποίοι είναι και από τους στυλοβάτες της κατηγοριας και όχι μόνο.............

Χρόνια Καλά, Ευτυχισμένα και γεμάτα Όνειρα σε όσους έχουν την Τιμητική τους Σήμερα!!!
Απ' τα πιο Ωραία Ανδρικά Ονόματα....:aktion033::blush::smile:

Ως ένας από τους πολλούς Δημήτρηδες που έχει το φόρουμ μας - εδω ευτυχώς δεν υπάρχει παροιμία με κοκκόρια κλπ:flipout: - ευχαριστώ κατ' αρχήν όλους τους φίλους που μου ( μας ) ευχήθηκαν και χαίρομαι πάρα πολύ που θα σας δω το τριήμερο .

Χρόνια πολλά σε όλους τους άλλους φίλους που γιορτάζουν και στον ξάδελφο για τον ωραίο γιόκα του - πόσα χρόνια πιό μικρός είπαμε πως είναι από την κόρη μου ; :ernaehrung004:

Κόσμος που γιορτάζει σήμερα...!!!

Πολύχρονοι άπαντες, αρχής γενομένης από τον παιδικό μου φίλο τον Τζιμάκο τον Μανωλάκο που του εύχομαι να σκάνε τα νέα μουσικά ρεύματα δέκα-δέκα την εβδομάδα, τον supersonic που με την αδιανόητη προσφορά του στο φόρουμ έχει καταφέρει να κρατήσει ψηλά τη σημαία, τον Ντοκ που ψοφάει για B. Wilson και όλα τα συναφή shoo be doo la la άσματα, τον συνβάζελο Δημήτρη Θ. ο οποίος κατέχει το ρεκόρ όλων των εποχών στο φόρουμ της χρήσης του εικονιδίου :D (για άλλα εικονίδια έχουν άλλα μέλη τα αντίστοιχα ρεκόρ), τον Δημήτρη τον Ιωάννου με τις γνώσεις του στη μουσική που τελευταία δεν τις φανερώνει πολύ (γύρνα ξανά Μήτσε:grinning-smiley-043 ), τον Τζιμάκο που είναι παιδί από τα λίγα εδώ, τον jim που συμπαθώ ιδιαιτέρως λόγω χαρακτήρα, τον difilnti που γνωρίζω και δια ζώσης χρόνια τώρα και και και.........

Να είστε ευτυχισμένοι και υγειείς!!!:ernaehrung004::ernaehrung004:

Last edited:
Να είστε πολύχρονοι όλοι, τις καλύτερες ευχές μου για εσάς και τις οικογένειες σας!!!!

Re: Απάντηση: Ευχές στούς Δημήτρηδες..

Τα είπαμε και στην καφέ, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην ευχηθούμε και εδώ. Χρόνια πολλά παιδιά, να μπορείτε να χαίρεστε πάντα ότι αγαπάτε!

Και ο επικεφαλής του παρόντος νήματος να χαίρεται το διάδοχο, χρόνια του πολλά!

Να χαίρεστε το μωρό σας κύριε Σούρλα!!!
Να τον καμαρώσετε, όπως εκείνος επιθυμεί...!

Όπως προλόγησε ο Σπύρος, χρόνια πολλά και καλά με υγεία και καλή τύχη σε όλους! :Banane0: