ΕΥΔΑΠ - ύδρευση

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
101,106
Εκεί ψηλά.....
assets_LARGE_t_420_54021606.JPG

Ο επικεφαλής της εταιρείας ύδρευσης της πρωτεύουσας προανήγγειλε μειώσεις τιμών μετά τον εξορθολογισμό των χρεώσεων που περιλαμβάνονται στους λογαριασμούς που παίρνουν οι καταναλωτές.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ μιλώντας στο RealFM ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η εταιρεία περιμένει να λυθεί το πρόβλημα των συσσωρευμένων χρεών των Δήμων, που φτάνει τα 350 εκατ. ευρώ, με το «τρέχον χρέος» στα 2,5-3 εκατ. ευρώ.
Ο κ.Σταυρίδης, είπε επίσης ότι υπάρχει επάρκεια νερού και υπογράμμισε ότι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η λίμνη του Μαραθώνα, «δέχθηκε από βροχοπτώσεις 7 εκατομμύρια τόνους νερό, τη στιγμή που δέχεται κάθε χρόνο 11 εκατομμύρια τόνους».

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=112972811

Ναθ (Χρονια Καλα φιλε μου)

Την επαρκεια νερου να την σκεφτουν ΟΤΑΝ η εταιρια πεσει σε ιδιωτικα χερια.
Θα το πω οσο πιο απλα γινεται : οταν αφηνεις σε Golden boy να διαχειριστει ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ
θα τα κοστολγησει ως ΕΙΔΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ. Εχει το καρπουζι εχει και το μαχαιρι. Δεν θα εχει
καμια ηθικη αναστολη γιατι .... Golden boy με συνειδηση ειναι Golden boy χωρις δουλεια.

Αν περνουσε απο το χερι ορισμενων golden boys θα χρεωναν την επαρχια για ... καθαροτερο ΑΕΡΑ.
Δεν υπαρχει οτιδηποτε, εμφανες η λιγοτερο εμφανες, που να ΜΗΝ αποφερει κερδος σε κερδοσκοπικους
Ραμπο. Τοτε γιατι ετοιμαζεται να ιδιωτικοποιηθει το συμπαν ολοκληρο ? Γιατι, η αλλη επιλογη ειναι ....
η ΑΦΑΣΙΑ και ΒΡΑΔΥΚΙΝΗΣΙΑ του Συνδικαλισμου των αντιστοιχων φορεων "αφου λειτουργει ΑΣΤΟ μεχρι
να χαλασει, να ερθουν να μας ρωτησουν και να τους προτεινουμε τους δικους μας". Στην ΕΥΑΘ (την
αντιστοιχη ΕΥΔΑΠ θεσ/νικης) ενα ατομο (εγω) χρεωνομουν 27-35 ευρω την 4μηνια (τα τελευταια 2 χρονια)
λες και αφηνα καταρρακτες να τρεχουν στο σπιτι μου ! ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ?????

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ. Στην Ελλαδα βρισκομαστε .... οχι στην Σουηδια !

Εαν ειναι να διαλεξω αναμεσα στον Λυκο (Golden boy) και τον βοσκο (Συνδικαλιστη) θα παρω ....
ενα ταψι βροχινο νερο απο την ταρατσα .... μεχρι να ρθει το καλοκαιρι για να παω στις γουρνες
του Φιλυρου η τις πηγες του Χορτιατη και να ΓΕΜΙΣΩ δυο βαρελια νερο απο τις δημοτικες βρυσες.
Η Ελλαδα ειναι η πλεον ευλογημενη χωρα σε τρεχουμενα νερα (ακομα και με ξηρασιες) !!!!

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ με σωτηρες, φωστηρες και προστατες !!!!

(και λιγα ειπα)

Last edited:
θελω να πιστευω οτι δεν θα τολμησουν να δωσουν το νερο (τουλαχιστον) σε ιδιωτες. Οχι πως το αποκλειω αλλα εως τωρα το παιχνιδι το εχουν παιξει αψογα και δεν εχουν κανει βασικα λαθη.

Οτι και να ακουγεται πιθανολογω οτι ετσι κι αλλιως το νερο θα μεινει στο δημοσιο...

Διαφορετικα θα αποτελεσει πραγματικα την σταγονα που θα ξεχειλισει το ποτηρι....

(Χρονια Καλα επισης :ernaehrung004:)

Εχω εναν ξαδελφο απο Αριζονα ...
Ξερεις γιατι ειναι ο πιο αντιπαθητικος ανθρωπος στον κοσμο ?

Γιατι 6 στα 7 απο οσα ειπε, πριν 5-6 χρονια, επαληθευτηκε ο ατιμος !
Πως ηξερε τι θα συμβει ? Σιγουρα οχι επειδη ειναι Golden boy αλλα επειδη ΕΖΗΣΕ τον Καπιταλισμο απ'την "καλη"
γνωριζει ποσο αμειλικτη ζουγκλα ειναι η φουσκα του χρηματιστηριακου κερδους. Το μονο εξυπνο που μπορεις
να κανεις ειναι να ΜΗΝ δεχθεις ΚΑΝ συμβουλους επιχειρησεων, πεφωτισμενες επιστασιες και εικονικες ευρωστιες.
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Δεν ειμαι Αριστερος (ουτε Δεξιος) αλλα δεν χρειαζεται να σπουδασω Μαρξ για να πω αυτο : το μοναδικο χαλιναρι
του Καπιταλισμου ειναι η Κυβερνητικη Προνοια. Δεν υπαρχει τιποτε αλλο να προστατεψει την πολιτη απο την αγνοια του.
ΔΕΝ μπορει ο καθενας που ξημεροβραδιαζεται στην δουλεια του να τα βαζει με την ελιτ των ΓΥΠΑΕΤΩΝ της μπιζνας.
Ουτε τον χρονο εχει, ουτε την καταρτιση, ουτε την επιρροη σε "κλιμακια". Ολα οσα κανουν τον Καπιταλισμο αμειλικτο.
Ας συνεχισει να ειναι αμειλικτος ο Καπιταλισμος .... ΟΜΩΣ .... στα ηλεκτρονικα, τα αμαξια, τα αρωματα και τα σκυλαδικα.
ΟΧΙ στα βασικα αγαθα .... οχι στο ΝΕΡΟ, τον Φελεκη μου μεσα.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΓΑΘΑ !!!!

Τι στον κορακα, φτιαξαμε κοινωνιες ?
Για τους αλιευετες ψηφων η για τις φουσκες των τραπεζιτων που εχουν καταπιει το πραγματικο χρημα ?
"Εχω ενα εκπληκτικο επενδυτικο προγραμμα για ολη σας την οικογενεια. 4% τον ΜΗΝΑ, μην το χασετε"
Που βρισκεται η μεσολαβηση, διαιτησια και προστασια του κρατους ? Εμεις που ΔΕΝ δανειστηκαμε ποτε
γιατι πρεπει να ψοφησουμε για αυτους που μετεφεραν 60 δις στην Ελβετια (και ποιος ξερει ποσα σε offshore) ?

Γιατι στην Ελλαδα ... ΑΝ ΔΕΝ ανηκεις σε οργανωμενα συμφεροντα .... εισαι παρθενα σε αγροτικη φυλακη !

(Μην χαιρονται οι συνδικαλιστες .... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ τους παντρευτηκε ... ουτε καν τους συμπαθησε !!!)

Last edited:
τελεια

τώρα θα γεμίζω την πισινούλα μου που μου έχει φτιάξει η εταιρία του κ. Σταυρίδη με λιγότερα.
Και ο γείτονας εδώ δίπλα που ήθελε να πάρει ενα spa από την ίδια εταιρία και φοβόταν την κατανάλωση του νερού τώρα το ξανασκέφτεται πιο ζεστά να παραγγείλει ένα.

Να δειτε οτι θα μειωθεί σε αυτούς που έχουν υψηλή κατανάλωση νερού.

περιμένει να λυθεί το πρόβλημα των συσσωρευμένων χρεών των Δήμων, που φτάνει τα 350 εκατ. ευρώ, με το «τρέχον χρέος» στα 2,5-3 εκατ. ευρώ.

Μα καλά.... ήθελα να ξερα όλα αυτά τα χρόνια τα χρήματα που δίνουμε στους δήμους, άμεσα ή έμεσα, που στο καλό πάνε ??

(μόνο για δημοτικά τέλη στο λογαριασμό του ρεύματος πληρώνω 150 ευρώ το μήνα)

τελεια

τώρα θα γεμίζω την πισινούλα μου που μου έχει φτιάξει η εταιρία του κ. Σταυρίδη με λιγότερα.
Και ο γείτονας εδώ δίπλα που ήθελε να πάρει ενα spa από την ίδια εταιρία και φοβόταν την κατανάλωση του νερού τώρα το ξανασκέφτεται πιο ζεστά να παραγγείλει ένα.

Να δειτε οτι θα μειωθεί σε αυτούς που έχουν υψηλή κατανάλωση νερού.

ο σταυρίδης ?

δεν έχει σχέση με πολιτική ......... :guitarist:

http://www.left.gr/article.php?id=10898

Απάντηση: Re: ΕΥΔΑΠ - ύδρευση

Μα καλά.... ήθελα να ξερα όλα αυτά τα χρόνια τα χρήματα που δίνουμε στους δήμους, άμεσα ή έμεσα, που στο καλό πάνε ??

(μόνο για δημοτικά τέλη στο λογαριασμό του ρεύματος πληρώνω 150 ευρώ το μήνα)

Λίγο εκτός Αλλά τα χρήματα των δημοτικών τελών είναι ανταποδοτικά και υποτίθεται ότι πάνε στην καθαριότητα και τον φωτισμό.Ακόμη και περιοχές να υδρεύει ένας Δήμος με τις βλάβες το παλιό δύκτιο και την μη επαρκή στελέχωση υπαλλήλων που μετράνε η επισκευάζουνε τις ζημιές,μπαίνουνε μέσα.Έχω φίλο στη λούτσα που είναι μπάχαλο και μου τα λέει.

θελω να πιστευω οτι δεν θα τολμησουν να δωσουν το νερο (τουλαχιστον) σε ιδιωτες. Οχι πως το αποκλειω αλλα εως τωρα το παιχνιδι το εχουν παιξει αψογα και δεν εχουν κανει βασικα λαθη.

Οτι και να ακουγεται πιθανολογω οτι ετσι κι αλλιως το νερο θα μεινει στο δημοσιο...

Διαφορετικα θα αποτελεσει πραγματικα την σταγονα που θα ξεχειλισει το ποτηρι....

(Χρονια Καλα επισης :ernaehrung004:)

http://www.youtube.com/results?sear...3.0.172.886.1j5.6.0...0.0...1ac.1.cjrXPbqyyW0

Αν δεν το έχεις δει δες το Ναθ, εννοείται ότι θα δώσουν και το νερό...