Ευκαιρία στο Ebay...

Όντως, αν θέλει κάποιος ν' ανοίξει μαγαζί στο ...Μοναστηράκι, με μεταχειριΖμένα, είναι πολύ καλό στοκ!!!

Πφτττ....
Τα περισσότερα συνηθισμένα έως και ....ψιλοσαβούρα. Δεν είδα -πλην 1-2 εξαιρέσεων- και τπτ το εξεζητημένο.

Μπα τα καλά τα έχει βάλει μάλλον, ο 90/2, ο 50/2, ένας 135ρης και ένας 35ρης είναι από Leica ή μου διέφυγε τπτ? Τίποτα το σπάνιο πάντως, ίσως ο βιδωτός (τηλεμετρικές 73/1.9). Πάντως κάτι το "εξωτικό" δεν βλέπω, χώρια που βλέπω και αρκετές μπαχατέλες. Πχ Nikkors της σειράς Ε, αν και έχω 90+ φακούς, δεν έχω καταδεχθεί ακόμη να πάρω.

... Nikkors της σειράς Ε, αν και έχω 90+ φακούς, δεν έχω καταδεχθεί ακόμη να πάρω.

και καλά κάνεις.
Ποτέ δεν τους είχα σε εκτίμηση αλλά πριν λίγο καιρό έπεσε στα χέρια μου δανεικός ένας 28/2,8 Ε και βρήκα την ευκαιρία να κάνω μερικές συγκρίσεις με τους άλλους 28αρηδες που έχω στη D300.
Οι διαφορές ήταν πραγματικά πολύ μικρές, υπήρχαν αλλά μικρές.

Εκεί που η απόσταση είναι τεράστια είναι στην ποιότητα κατασκευής. Καμία σχέση, οι Ε είναι σα να φτάχτηκαν για παιχνίδακι για μικρά παιδιά.

Απάντηση: Re: Ευκαιρία στο Ebay...

Πχ Nikkors της σειράς Ε, αν και έχω 90+ φακούς, δεν έχω καταδεχθεί ακόμη να πάρω.

Toυς Νikon Series E τους κατασκεύαζε η Soligor αν θυμάμαι καλά. Κάπου έχω έναν 28mm f/2,8, δεν ήταν κακός, απλώς εκτεταμένη χρήση πλαστικού...
Αυτοί δεν πήραν ποτέ το όνομα Nikkor παρά το Nikon Lens Series E