Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Τον ειχα ηδη παραγγειλει και μου ερχεται (για τον Γιωργο το λεω :D)

Η προσφορα του Utorch ξεκινησε ΤΩΡΑ (πριν 2 λεπτα) !!

Έφυγε η παραγγελία. Διαλεξα την 3D 5000K απόχρωση.
Γιώργο, εκεί που είχα κάποιες αναστολές στο να τον παραγγείλω......ξαναδιάβασα το review σου :worshippy: κακη επιρροή :beatnik2:

Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Ξεκίνησα την παραγγελία με 39 , έβαλα τον κωδικό και έπεσε στα 30 κάτι, επέλεξα αποστολή με NL με χρέωση 4 κάτι και έβγαλε σύνολο 47 κάτι (!!!).
Φυσικά, δεν προχώρησα, ξανάρχισα τη διαδικασία αλλά βγάζει τα ίδια.
Τι συμβαίνει;

Που το ειδες?

Re: Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Ξεκίνησα την παραγγελία με 39 , έβαλα τον κωδικό και έπεσε στα 30 κάτι, επέλεξα αποστολή με NL με χρέωση 4 κάτι και έβγαλε σύνολο 47 κάτι (!!!).
Φυσικά, δεν προχώρησα, ξανάρχισα τη διαδικασία αλλά βγάζει τα ίδια.
Τι συμβαίνει;

Δυστυχώς δεν πρόλαβες, η προσφορά ήταν για περιορισμένα τεμάχια τα οποία προφανώς εξαντλήθηκαν.
Παρακολουθα το, ίσως κάποια στιγμή ξαναβγαλουν μερικά τεμάχια ακόμα και προλάβεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Δυστυχώς δεν πρόλαβες, η προσφορά ήταν για περιορισμένα τεμάχια τα οποία προφανώς εξαντλήθηκαν.
Παρακολουθα το, ίσως κάποια στιγμή ξαναβγαλουν μερικά τεμάχια ακόμα και προλάβεις.

Τελικά, η αιτία ήταν ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής με την κάρτα, μέσω Paypal, και βάζοντας ξανά τον κωδικό δεν τον δεχόταν θεωρώντας ότι παραγγέλνω 2ο φακό.
Όταν τα παράτησα και πήγα στα εισερχόμενα είδα μήνυμα ότι η παραγγελία ήταν απλήρωτη για το ποσό των 34,54 , οπότε την ολοκλήρωσα και όλα ΟΚ.

Πρέπει, μάλλον, να σταματήσουμε το διάβασμα αυτού του νήματος αφού αποδεικνύεται μεγάλη ρουφήχτρα χρημάτων για το (κολλητικό) hobby.

Μια που θα γίνει η παραγγελία τουλάχιστον να την κάνω σωστά. Τι μου προτείνετε για την απόχρωση; 3D 5000K ή 1A 6500K;
Γενικά προτιμώ το άσπρο φως, αλλά σε κάποιους φακούς το 6500Κ μπλεδίζει και δεν μου αρέσει. Από την άλλη το 5000Κ που έχω σε έναν astrolux έχει μία ελαφριά κιτρινίλα.
Γενικά μου αρέσει η απόχρωση των Nitecore.
Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε γνώμη-άποψη σας.

Αυτό που πρέπει να έχουν υπόψη όσοι δεν έχουν παραγγείλει ακόμη είναι ότι α) δεν υπάρχει πλέον επιλογή για δωρεάν αποστολή, β) το unregistered χρεώνεται 1,50 περίπου, γ) το registered (με ολλανδικό ή σουηδικό) 4 κάτι και δ) υπάρχει και ασφάλεια αλλά τη θεωρώ περιττή αφού πληρώνουμε με paypal.

Μια που θα γίνει η παραγγελία τουλάχιστον να την κάνω σωστά. Τι μου προτείνετε για την απόχρωση; 3D 5000K ή 1A 6500K;
Γενικά προτιμώ το άσπρο φως, αλλά σε κάποιους φακούς το 6500Κ μπλεδίζει και δεν μου αρέσει. Από την άλλη το 5000Κ που έχω σε έναν astrolux έχει μία ελαφριά κιτρινίλα.
Γενικά μου αρέσει η απόχρωση των Nitecore.
Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε γνώμη-άποψη σας.

Διαλεγω tints κοντα στο 3D , καθως το θεωρω ουτε κιτρινο αλλα ουτε μπλε , και ξεκουραστο στο ματι οταν φωτιζεις εξω .
Δυστυχως η Nitecore χρησιμοποιει σχεδον σε ολους τους φακους της led με tint 0D (ή 1Α) , αρκετα ψυχρο .

Καθαρα επιλογη σου θα ελεγα , ο συγκεκριμμενος εχει πολυ ωραιο neutral tint , που δεν κιτρινιζει .
Και εδω φωτο με το 3D : https://goo.gl/photos/RMJXjxjU2kaBAgpm8 edit : δεν ειναι αυτη , sorry... μολις βρω τη φωτο τη βαζω ...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτ

Τελικά, η αιτία ήταν ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής με την κάρτα, μέσω Paypal, και βάζοντας ξανά τον κωδικό δεν τον δεχόταν θεωρώντας ότι παραγγέλνω 2ο φακό.
Όταν τα παράτησα και πήγα στα εισερχόμενα είδα μήνυμα ότι η παραγγελία ήταν απλήρωτη για το ποσό των 34,54 , οπότε την ολοκλήρωσα και όλα ΟΚ.

Πρέπει, μάλλον, να σταματήσουμε το διάβασμα αυτού του νήματος αφού αποδεικνύεται μεγάλη ρουφήχτρα χρημάτων για το (κολλητικό) hobby.

Πρόλαβες λοιπόν γιατί τώρα ξανακάνω τη διαδικασία της παραγγελίας και βάζω τον κωδικό αλλά δεν τον δέχεται επειδή προφανώς τελειωσαν τα τεμάχια που είχαν για την προσφορά.

Εκτός και αν επειδή παρήγγειλα ήδη έναν, δε με αφήνει να παραγγείλω ξανά υπό την έννοια να εξυπηρετηθούν περισσότεροι πελάτες, ένας φακός δηλαδή ανά πελάτη.

Κομμάτια είχε αρκετά και τα γράφει κοντά στην τιμή.
Μάλλον, συμβαίνει και σ' εσένα ότι πας να αγοράσεις 2ο.

Και εγώ έβαλα Registered με NL post, πληρώνοντας τα 4 της αποστολης. Κάπου διάβασα ότι το GB με τα ολλανδικά ταχυδρομεία κάνει τριγωνική αποστολή του πακέτου, δηλαδή το στέλνει αρχικά στην Ολλανδία και από εκεί εδώ στην Ελλάδα και έτσι φαίνεται ότι το πακέτο εσταλει από Ολλανδία και όχι από Κίνα και με αυτόν τον τρόπο δεν περνάνε τελωνείο. Δεν ξέρω όμως αν ισχύει (βασικά μακάρι να ισχύει).

Με τα εθνικά ταχυδρομεία αυτό δεν γίνεται.
Γίνεται με μερικές courier.
Μην ξεχνάμε ότι τα δέματα με τα ταχυδρομεία των χωρών της ΕΕ περνάνε in transit από τις αντίστοιχες χώρες και δεν εκτελωνίζονται εκεί.

Οπότε δεν ισχυει και υπάρχει ο κίνδυνος να πληρωσουμε για εκτελωνισμο. Βλέπω και τις διαστάσεις του πακέτου.....Ότι πρέπει δηλαδή για να το περάσουν για κινητό και να το σταματήσουν.
Άντε να δούμε.

Γιώργη σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Δεν πιστεύω ότι θα βάλουν ΦΠΑ στο φακό, αν μπει στο τελωνείο.
Ίσως το τέλος των 3

Οταν εφερα τον πρωτο Utorch Ut02 για το groupbuy/review , με DHL , δεν περασε τελωνειο ...

Τον ειχα ηδη παραγγειλει και μου ερχεται (για τον Γιωργο το λεω :D)

Παρελαβα και εχω κρεμασει σαγονι.....και απο ισχυ και ποιοτητα αλλα και απο χρωμα (τον θερμοτερο πηρα.)

Και να το πω και δημοσια οτι ειναι ο δευτερος φακος που παιρνω μετα απο προταση του Γιωργου για "αγορα με κλειστα ματια" και ειναι πραγματι διαμαντι απο τα λιγα και value for money.

Tην πρωτη του προταση την εχω αποκτησει ηδη εις τριπλουν LOL..