Kosh
AVClub Fanatic
Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο
Τον ειχα ηδη παραγγειλει και μου ερχεται (για τον Γιωργο το λεω
)
Τον ειχα ηδη παραγγειλει και μου ερχεται (για τον Γιωργο το λεω
Ξεκίνησα την παραγγελία με 39 , έβαλα τον κωδικό και έπεσε στα 30 κάτι, επέλεξα αποστολή με NL με χρέωση 4 κάτι και έβγαλε σύνολο 47 κάτι (!!!).
Φυσικά, δεν προχώρησα, ξανάρχισα τη διαδικασία αλλά βγάζει τα ίδια.
Τι συμβαίνει;
Δυστυχώς δεν πρόλαβες, η προσφορά ήταν για περιορισμένα τεμάχια τα οποία προφανώς εξαντλήθηκαν.
Παρακολουθα το, ίσως κάποια στιγμή ξαναβγαλουν μερικά τεμάχια ακόμα και προλάβεις.
Μια που θα γίνει η παραγγελία τουλάχιστον να την κάνω σωστά. Τι μου προτείνετε για την απόχρωση; 3D 5000K ή 1A 6500K;
Γενικά προτιμώ το άσπρο φως, αλλά σε κάποιους φακούς το 6500Κ μπλεδίζει και δεν μου αρέσει. Από την άλλη το 5000Κ που έχω σε έναν astrolux έχει μία ελαφριά κιτρινίλα.
Γενικά μου αρέσει η απόχρωση των Nitecore.
Ευπρόσδεκτη οποιαδήποτε γνώμη-άποψη σας.
Τελικά, η αιτία ήταν ότι δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής με την κάρτα, μέσω Paypal, και βάζοντας ξανά τον κωδικό δεν τον δεχόταν θεωρώντας ότι παραγγέλνω 2ο φακό.
Όταν τα παράτησα και πήγα στα εισερχόμενα είδα μήνυμα ότι η παραγγελία ήταν απλήρωτη για το ποσό των 34,54 , οπότε την ολοκλήρωσα και όλα ΟΚ.
Πρέπει, μάλλον, να σταματήσουμε το διάβασμα αυτού του νήματος αφού αποδεικνύεται μεγάλη ρουφήχτρα χρημάτων για το (κολλητικό) hobby.
Τον ειχα ηδη παραγγειλει και μου ερχεται (για τον Γιωργο το λεω)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.