Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

:)ναι,ωραιο δωρακι και ελεγα που να δοκιμασω να κανω dedome.

Προσανατολίζομαι σε αγορά τού Nitecore TM26. Ποιος είναι την τρέχουσα περίοδο ο συμφερότερος οικονομικά τρόπος απόκτησής του; Ευχαριστώ!

ΥΓ Παρεμπ, ο ΤΜ26 είναι 4 x XM-L U2. Υποθέτω πως αυτά είναι διαφορετικά από τα XM-L2· υπάρχει περίπτωση σύντομα επικείμενης αναβάθμισής του;

νομιζω fastech με coupon: blf ,λογικα στο μελλον ολοι θα εχουν xml2,εγω θα περιμενα.

Σ' ευχαριστώ για το σχόλιο (και τη συμβουλή), No_Fear! :)

Στο fasttech πάντως δοκίμασα το κουπόνι TENOFF (5% έκπτωση) και το πήγε κι αυτό στα $239,07 και μετά με το BLF δεν πήγαινε παρακάτω.

Για ενα ποσοστο στην αυξηση στην φωτεινοτητα (και προφανως στην τιμη) το οποιο ποσοστο στα υψηλα επιπεδα του ΤΜ26 δεν θα ειναι ορατο με το γυμνο ματι, δεν αξιζει η αναμονη.
Ποιος μπορει να διακρινει τη διαφορα μεταξυ 2600 και 2900 λουμενς? Εγω παντως μεταξυ ΤΝ31 XM-L και ΤΝ31 ΧΜ-L2 την διαφορα την καταλαβα μονο μεσω...φωτομετρου :))
Ουτως η αλλως παντα θα υπαρχει η εξελιξη των led. To ιδιο ακριβως ισχυει και για ολα τα high tech προιοντα. Αρα το θεμα ειναι , μονο αν δεν βιαζεται καθολου κανεις, μπορει να περιμενει, για αγνωστο ομως χρονικο διαστημα.

Ο ΤΜ26 μολις βγηκε...και ενας καλος λογος για να περιμενει κανεις καμμια βδομαδα ειναι να δουμε αν θα λειτουργησει το coupon PRICECONTROL για ακομα μεγαλυτερη εκπτωση απο το 5% που δινει το κουπονι BLF.

Όταν θα βγει το καινούργιο μοντέλο, δεν είναι λογικά αναμενόμενο να πέσει η τιμή του παλιού; Εγώ αυτό σκόπευα να περιμένω — όχι τα μη-αισθητά από την αυτού ασχετοσύνη μου παραπάνω λουμένια. :D

Μπορει ομως να περιμενεις πολυ αφου ο ΤΜ26 βγηκες μολις πριν λιγες βδομαδες. Aν αντεχεις, τοτε no problem :))
Παντως υπαρχουν και αλλοι φακοι παρομοιας φωτεινοτητας αλλα και σχεδιου κατασκευης και οχι τοσο ακριβοι.
Νομιζω οτι τους εχουμε περιλαβει σχεδον ολους στο νημα των super φακων.

Α, σόρι, δεν ήξερα πως ήταν τόσο φρέσκια κυκλοφορία. :blush: Ε, τότε θα καιροφυλακτώ απλώς για ένα καλύτερο κουπόνι — ειδάλλως, αν ούτε κι έτσι γίνει κάτι, τα $239 τα βλέπω να δρομολογούνται σύντομα για τη fasttech. :)

Για τα sinkpads 16mm από το BLF ενδιαφέρεται κανείς;

Μπορει ομως να περιμενεις πολυ αφου ο ΤΜ26 βγηκες μολις πριν λιγες βδομαδες. Aν αντεχεις, τοτε no problem :))
Παντως υπαρχουν και αλλοι φακοι παρομοιας φωτεινοτητας αλλα και σχεδιου κατασκευης και οχι τοσο ακριβοι.
Νομιζω οτι τους εχουμε περιλαβει σχεδον ολους στο νημα των super φακων.

Και αυτός που πήρα εγώ ο Black Shadow Terminator είνα πολύ φωτεινός και μετρημένος πάνω απο 3000 Lumens (όχι από εμένα) αλλά από κολπα και ευκολίες καμία σχέση με τον TM26. Επίσης και χωρίς να ξέρω τι κάνει ο TM26 σε ανάλογη χρήση, όταν τον άφησα για 15 λεπτά στο High πάνω σε τραπέζει, ζεστάθηκε αισθητά και κάτι μου λέει ότι αν τον άφηνα θα γινόταν ζημιά και δεν θέλω να μάθω αν έχει cut-off. Γενικά όμως σαν κατασκευή είναι πολύ στιβαρός και τα XML-U2 (version 3) βγάζουν όντως πολύ φως.

Αν δεν είχα πάρει τον Black Shadow Terminator και είχα δει την τιμή του TM26 μάλλον θα τον αγόραζα για τα ηλεκτρονικά του (όχι για το φως) αλλά τώρα για επόμενο φακό δεν παίρνω πάλι τέτοιο αλλά Thrower (TN31) εκτός κι αν σε κανένα εξάμηνο είναι σε τιμή ευκαιρίας.

*EDIT* Ο Black Shadow έχει τελικά προστασία και αν φτάσει τους 60 βαθμούς κελσίου πέφτει στο medium αυτόματα αλλά δεν ήξερα και φοβήθηκα.

Last edited:

Εχει αρχισει ο πολεμος των λουμενς νομιζω μεταξυ των επωνυμων εταιρειων.
Ο οποιος πολεμος πιστευω οτι θα κριθει απο τις καινοτομιες και σχεδιασμο καθε φακου παρα απο τα λουμενς.
Για φακους flood, οπως οι περισσοτεροι, συμπεριλαμβανομενου του δικου σου και του ΤΜ26, νομιζω οτι τα 2500 ειναι υπερ αρκετα για οποιαδηποτε δουλεια. Οτιδηποτε παραπανω ειναι ισως περιττο.
Ασε που στα πολλα λουμενς, για να καταλαβεις μια διαφορα της ταξης των 300 και 400 λουμενς χρειαζεσαι φωτομετρο!

Αν μπορουσα να γυρισω τον χρονο πισω, τωρα που εχω αγορασει αρκετους "super φακους" και αν δεν χρειαζομουν τον φακο για επαγγελματικη δουλεια, θα κατεληγα σε εναν FandyFire/Skyray king των ~2000λουμενσ και των $40.
Αν χρειαζομουν καποιον flooder για επαγγελματικη δουλεια τοτε θα επελεγα τον Fenix TK75 (ο οποιος ειναι και καλος thrower) των 2500 λουμενς αλλα και των $180. Με απλο μεν αλλα χρηστικοτατο UI. Το οτι παιρνει extra battery tube is a big plus!!

Για throwers το μυστικο προφανως ειναι το καλο κατοπτρο, το μεγαλο/βαθυ κατοπτρο. Εκει νομιζω οτι η Τhrunite εχει κανει εξαιρετικη δουλεια με τους TN31 και Catapult, με 840 και 600 μετρα throw αντιστοιχα.
Eδω, αν μπορουσα παλι να εφερνα τον χρονο πισω, θα κατεληγα με βεβαιοτητα μονο στον Catapult XM-L2, o οποιος ειναι ο πλεον γερα κατασκευασμενος φακος που εχω δει και σχετικα πολυ μικρος για τοσο καλος Thrower.
Να σημειωσω για τον Catapult, επειδη τον τσεκαρα αρκετα, οτι στο turbo mode διαρκει πραγματι πανω απο μια ολοκληρη ωρα χωρις εμφανη πτωση φωτεινοτητας (με Panasonic 3100), και χωρις να ζεσταθει η κεφαλη περαν του κανονικου.

Σε κάθε περίπτωση έχεις δίκιο όταν λές ότι αν είναι να δώσεις λεφτά πάνω των 50 Ευρώ καλύτερα να δώσεις τα παραπάνω για λειτουργίες όπως του TM26, ευκολίες όπως του TK75 με της έξτρα θήκες, τεράστιο throw όπως του Tn31 συν τα mdes του, παρά απλά για Lumens. Π.Χ. o Black Shadow καλός χρυσός αλλά 3 modes (εκτός του Strobe) και αυτό είναι και τελικά τον πλήρωσα όσο τον TK75 με τα μεταφορικά.

Παιδια , προλάβετε - ξεκίνησε Pre-sale για τον πιο μικρο στον κόσμο φακό με 18650 - DQG 18650.
Προνομιακη τιμη : απο 35$ τωρα 30$.
Τιράζ μόνο 500 κομμάτια.
Εχουν μεινει 489.

http://www.fancyflashlights.com/goods.php?id=632

5nt4y9.jpg

Last edited:

Φοβερη τιμη $30 για το ποιο μικρο 1χ18650 φακουδακι, 9,1cm!!! και με ΧΜ-L2 led!!!
To παρηγγειλα σε χρωμα τιτανιου και Νeutral white led. Αν και στο cool white βγαινει με ΧΜ-L2. Ισως το αλλαξω για CW & XM-L2.

Προσθεσα και ενα κλιπακι τσεπης για τον DQG mini με $1,5 για registered mail, γιατι οι μονο οι παραγγελιες πανω απο $30 εχουν tracking.

Με μετρό...

Δεν θα κάνουμε πλούσιους τους Κινέζους, αν δεν εχουν γινει ηδη.

Μεχρι στιγμης προσπαθω να εχω έναν από κάθε κατηγορία. ΑΑ,18650, edc, thrower....

Καθε χρονο βγαινουν όλο και καλύτεροι οποτε ας κανουμε λιγο κρατει.