Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

δεν δουλεψε παιδια κανενα ,δεν πειραζει...

To PRICECONTROL σε εμενα κατεβάζει τον Nitecore P25 στα 65$(χωρίς κουπόνι 95$) και το ΕΑ4 στα 53$(χωρις κουπόνι 69$). Σε αλλες εταιρείες δε δουλευει ή δινει 5%.

Και ένα κουπόνο απο Armytek http://budgetlightforum.com/node/21925#comment-417999

Τόσο είχα αγοράσει τον P25 από FastTech τον Γενάρη και για την ακρίβεια 65,89$ :smile:

δεν δουλεψε παιδια κανενα ,δεν πειραζει...

Σημερα τα δοκιμασα γιατι παρηγγειλα και δουλευαν ολα!

Μην ξεχνας οτι δουλευει κυριως για φακους, μπαταριες και φορτιστες. Οχι για ολα τα ειδη.

Δεν λεει τιποτα ιδιαιτερο.
Eπισης κανενα κουπονι δεν ισχυει για ολα τα προιοντα, οπως λενε καποιοι, πχ το CPASTE13SPRING.
Μονο για φακους και παρελκομενα.

Nitecore P25 HA-III Cree XM-L U2 7-Mode 860-Lumen

Είπα να μην ξαναπάρω 18650 φακό, αλλά αυτό το κουπονάκι (PRICECONTROL) που τον κατέβασε στα 52 ευρώ (από 74) με έβαλε σε πειρασμό και τον χτύπησα. Ελπίζω να μην μου βγει μούφα καθότι είμαι φενιξάκιας και δεν έχω συνηθίσει σε βλάβες. Εν αναμονή λοιπόν...

Last edited:

Καταπληκτικος και πανεμορφος φακος. Με πανεξυπνο και λειτουργικοτατο UI.
Εχω τον παρομοιο σε λειτουργιες EC25, αλλα ο P25 ειναι αλλο πραμα εμφανισιακα.

Βασικά θέλω για την δουλειά όσο πιο πολλά λούμενς γίνεται και απόσταση ακτίνας, χωρίς να ξεπεράσω τον κανόνα της μίας 18650 μπαταρίας. Επειδή έχει τα ίδια χαρακτηριστικά φωτηνότητας με τον ΕΑ4, θα μου κάνει δουλειά. Βέβαια εξακολουθώ να μην γουστάρω λεντάκια στους διακόπτες να αναβοσβήνουν (ελπίζω να έχει ρύθμισει να το κλείνω αυτό) και θεωρώ σφάλμα να μην έχει ασύμετρη κεφαλή για θραύση κρυστάλλων. Α, και ένα δαχτυλίδι στο πίσω μέρος όπως τα φένιξ ΤΚ22 θα το έκανε τέλειο.

Last edited:

-Δακτυλιδι (cigar grip) στο πισω μερος εχει, δες φωτο. Aν θες το βγαζεις αν θες το αφηνεις.
-Το φωτακι σβηνει σιγουρα αμα γυρισεις 1/4 της βολτας το καπακι, μπορει και να εχει και αλλο κολπο να σβηνει, δεν το εχω τσεκαρει λεπτομερως γιατι το βρισκω χρησιμο να αναβει.
-Strike bezel, δεν εχει. Ισως γιατι αλλοιωνει το beam shot. E, δε μπορεις να τα εχεις και ολα σε ενα φακο και με τετοια τιμη!!

1-1_P25_En24.jpg

-Δακτυλιδι (cigar grip) στο πισω μερος εχει, δες φωτο. Aν θες το βγαζεις αν θες το αφηνεις.
Τέλεια! Βοηθάει εξαιρετικά στο σταθερό κράτημα του φακού ανάμεσα στα δύο δάχτυλα. Πρώτη ενέργεια, προσθέτω το δαχτυλίδι και αφαιρώ το κλιπ και είμαστε έτοιμοι για δουλειά. Άντε τώρα, πότε θα έρθει; Αργεί, πολύ αργεί...

Ωραιο φακούδι χτύπησες xouan και εγώ τον γλυκοκοιτούσα και αν δεν επαιρνα τον srt-7 τον ειχα στην κορυφή της λιστας.
Αναμένουμε τις μαχιμες εντυπώσεις σου :a0210:

-Το φωτακι σβηνει σιγουρα αμα γυρισεις 1/4 της βολτας το καπακι, μπορει και να εχει και αλλο κολπο να σβηνει, δεν το εχω τσεκαρει λεπτομερως γιατι το βρισκω χρησιμο να αναβει.
-Strike bezel, δεν εχει. Ισως γιατι αλλοιωνει το beam shot. E, δε μπορεις να τα εχεις και ολα σε ενα φακο και με τετοια τιμη!!

Στον δικό μου πάντως P25 (με μπαταρία Panasonic Protected NCR18650A 3100mAh, μήκος 69.7 mm) το λεντάκι δεν σβήνει έτσι, γιατί έστω και λίγο να ξεβιδώσεις το καπάκι ο φακός δεν λειτουργεί. Δεν ξέρω αν πιάνει αυτό το κόλπο με μεγαλύτερη μπαταρία. Αλλά συμφωνώ με τον Χιωτη ότι είναι πολύ χρήσιμο.

(Μιχάλη αν τον έχεις με μεγαλύτερη μπαταρία πάντως για κάνε ένα κόπο να το τσεκάρεις αυτό )

Και όποιος έχει τον SRT7 είναι υπερβολή να σκέπτεται να πάρει και τον P25... Πολύ πιο εύκολος και χρηστικός ο 2ος. Σε σχέση π.χ με τον P25 το strobe είναι πολύ πιο εύκολα προσβάσιμο στον SRT7.
Εκτός και είναι συλλέκτης φυσικά... :rolleyes:

απο οσο καταλαβαινω ο Χιωτης εννοει την απενεργοποιηση του φακου με σπασιμο της ηλεκτρικης επαφης (μια που τα πασα ειναι ανοδιωμενα)

http://www.cpfmarketplace.com/mp/sh...ce-Day-Sale-Through-7-7&p=4761010#post4761010

July Giveaways - Eight Olight Flashlights

Thanks to the continued generosity of Olight, we are giving away not just four, but eight Olight flashlights in July. Here's how to win:

Post a well-written review about a product on our site by 7/31 for a chance to win one of the new Olight M21X L2 or M20S-X L2 lights. If that is too much effort, you can just like our Facebook page by 7/31 for a chance to win one of the two lights. We'll be giving away another light to two of our Youtube subscribers on my channel or Megan's channel on 7/31 (we will post a video about the giveaway and the winner will be announced in the video description). The last two lights will be going to newsletter subscribers, so if you are reading this in your inbox, you are already entered.

Take a 4th off all orders over $100, from now until Sunday, July 7th! That's right, save 25% off your order when you use code USA2013 at checkout. With this sweet discount, you'll be making your own fireworks this year!
http://www.foursevens.com/