Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Ωραίοι οι neutron αλλά είναι xml και θα ανοίγει πολύ το φώς, έ?

Έχω τον archer και η δέσμη φωτός είναι πάρα πολύ καλή.

Ε, κοιτα, μικρα φακουδακια ειναι σχετικα. Αν ειναι σε καλη τιμη, παραβλεπεις τη δεσμη.
Θεμα δημιουργειται στα πολλα λουμενς οπου εκει η διαφορα ειναι σαφως εμφανεστερη.

Εννοεις τον Τank007 E09, με τις 3 σκαλες, ετσι? Αυτος ειναι ο καλυτερος budget ΑΑΑ φακος που συναγωνιζεται στα ισια τους επωνυμους της διπλασιας τιμης και βαλε.

Το αλλο, το Τισ 60 ειναι ενα απλο, φωτεινοτατο και κουκλιστικο φακουδακι μιας σκαλας, που ειναι ιδανικο και χρησιμο για δωρακι και πραγματικα θα πιασει τοπο οπου κι αν το δωσεις.
Τα χρωματα ολα ειναι πολυ ωραια και το φινιρισμα εξαιρετικο. Η τιμη ειναι σχεδον τσαμπα για αυτο το φακουδακι, δεν ξερω ποσα χρεωνει ομως η εταιρεια για μεταφορικα. Αλλα και παλι αξιζει αν παρεις πολλα.

Εννοεις τον Τank007 E09, με τις 3 σκαλες, ετσι? Αυτος ειναι ο καλυτερος budget ΑΑΑ φακος που συναγωνιζεται στα ισια τους επωνυμους της διπλασιας τιμης και βαλε.

Το αλλο, το Τισ 60 ειναι ενα απλο, φωτεινοτατο και κουκλιστικο φακουδακι μιας σκαλας, που ειναι ιδανικο και χρησιμο για δωρακι και πραγματικα θα πιασει τοπο οπου κι αν το δωσεις.
Τα χρωματα ολα ειναι πολυ ωραια και το φινιρισμα εξαιρετικο. Η τιμη ειναι σχεδον τσαμπα για αυτο το φακουδακι, δεν ξερω ποσα χρεωνει ομως η εταιρεια για μεταφορικα. Αλλα και παλι αξιζει αν παρεις πολλα.

Σε ευχαριστώ, αρα θα συνεχίσω να προμηθεύομαι tank :a0210:

Και εγώ αγόρασα χτές τον τρίτο Ε09 για δωράκι (και μου ζητάνε ακόμα 2)

Για δωρακι γενικοτερα ο χαριτωμενος Τhrunite Ti ειναι πιο καταλληλος εκτος και αν ο δωροληπτης εκτιμα ιδιαιτερα τις 3 σκαλες του Tank.

Μπα, απλά είδαν τον δικό μου και θέλουν "τον ίδιο". Όμως η προσφορά του Thrunite Store για τον Ti ειναι όντως εξαιρετική ειδικά αν προορίζονται για δώρα...

Καλά ρε παιδιά δίνετε για "δωρακι" σε φίλους σας φακούς thrunite? Μου φαίνεται έχω επιλέξει λάθος φίλους!

Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

παντος εαν ειναι για κλειδια ο ινοξ για 4 δολλαρια διαφορα αξιζει,ο τανκ θα αρχισει να πεταει χρωμα ενω οi ultrafire που εχω παρει (5 κομματια )σε φιλους ειναι ολοι μια χαρα.
ασε που ειναι πιο μικρουλης.

Last edited:

Γνωριζει κανεις κατι για αυτην τη σελιδα...? http://el-top.com/

Το βαζω εδω γιατι θεωρω οτι βαση της (μεγαλης) ποσοτητας αλλα και των τιμων που εχουν αρκετοι φακοι που εχω συγκρινει, τοτε ναι, ειναι ευκαιρια...