Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

http://www.banggood.com/DOOGEE-PIXE...582-1_3GHz-Quad-core-Smartphone-p-919350.html

Aυτο σκεφτομαι, δεν εχει κυκλοφορησει ακομα, αλλα φαινεται πληρες.

Εχει βγει και εδω πιο φτηνα για λιγες μερες.

http://www.focalprice.com/MK0121W/P...um=EM&utm_campaign=DM_1410ZT_Practice_MK0121W
Έχω διαβάσει καλά σχόλια για doogee επίσης φαίνεται πολύ όμορφο τηλέφωνο

Μπουρουχα ειναι ο sky ray, τον εχω παρει, μην την πατησετε.

Θελω να παρω 3 τεμαχια NCR18650B απο τον bangood.com. Ξερουμε αν στελνει μαζι και θηκη;

Oχι δε στέλνει θήκη

Θελω να παρω 3 τεμαχια NCR18650B απο τον bangood.com. Ξερουμε αν στελνει μαζι και θηκη;

Δεν στέλνουν σίγουρα θήκη, αλλά από bangood μου έχει κάνει εντύπωση η ταχύτητα που φτάνουν οι παραγγελίες στην πόρτα σου (συγκρίνοντας πάντα χρόνους Κίνας).

Eχεις παρει τον συγκεκριμενο skyray με τα 6 xm-l2 led και το λες αυτο?

Εγω εχω (και) τον μαυρο skyray με τα 4 λεντ των 2000 λουμενς και δεν ειναι τοσο τραγικος, καθε αλλο μαλιστα.

Eδω εχουμε σαφεστατα εναν bugdet φακο, που βεβαια δεν διεκδικει δαφνες ποιοτικης κατασκευης, αλλα σου δινει πανω απο 2500 λουμενς με 18 ευρω..!!!

Καθολου ασχημα θα ελεγα.

Αδερφε μου ναι, πιστευω πως λεμε για τον ιδιο. Τον εβαλα διπλα-διπλα με τον Solarforce L2N με XM-L2 και κονταροχτυπιοταν. Σιγουρα ειχε μεγαλυτερο ευρος δεσμης να το πω, επιφανεια δεσμης να το πω, αλλα απο δυναμη, παπαλα. Γνωμη μου ειναι πως τα led αυτα πανε χαμενα γιατι δεν μπορει να τα γκαζωσει ο φακος και αυτο φαινεται και απο την αδυναμια ψυξης του συγκεκριμενου σασιου αλλα και απο το οτι οι μπαταριες δουλευουνε παραλληλα. Το πασχα με το καλο που θα εχω αδεια και θα παω στο πατρικο βγαζω και φωτο, η οτι αλλο.

Eτσι ειναι, με τα 6 λεντακια ο φακος θα ζεστενεται στο πρωτο 10 λεπτο και στο εικοσαλεπτο δεν θα μπορεις να τον πιασεις. (Λογικο, με 18 ευρω..)

Παντως, αναφορικα με την φωτεινοτητα, καλυτερη δοκιμη απο να βαλεις 2 φακους διπλα διπλα, ειναι το τεστ ταβανιου.
Βαζεις διαδοχικα τον ενα φακο μετα τον αλλο να φωτισει το ταβανι σκοτεινου δωματιου. Ετσι καταλαβαινεις την διαφορα.

Το διαπιστωσα κανοντας το ιδιο τεστ με τους ισχυρους ΤΝ30 και ΤΝ31 που ενω νομιζεις οτι ο (thrower) ΤΝ31 των 1000 λουμενς ειναι δυνατοτερος του ΤΝ30 των 3000 Λουμενς, στο test ταβανιου ειναι η μερα με την νυχτα..!
Υπερ του Τhrunite ΤΝ30.

Kαλως να γυρισεις!

εχω μετρήσει τον skyray με 3 λεντ xm-l u2 και πήρα 1800 λουμενς. το θεωρώ καλό αποτέλεσμα για το συγκεκριμένο σώμα φακου. ο skyray king με τα 4 ή 6 λεντ δεν θα βγαλει ουσιαστικά παραπάνω λουμενς γιατι ξοδεύει περίπου ιδια watt ενέργειας, αλλά ειναι πιο ευάλωτος για να χαλάσει επομένως αδικαιολόγητη αγορά κατά τη γνωμη μου φυσικά.

χαχα πλακα εχει! Δυο ευκαιριες την ημερα εχεις για να πιασεις τους 4000 ποντους.
Πρεπει να βρω να βαλω ποντικι στο laptop γιατι δεν βγαζω πανω απο 3000-3500 ποντους με το mousepad :)))

Γραφει ότι παίρνει