Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Aυτο το banggood θα μας τρελλανει!!! Φοβερη τιμη για τον συγκεκριμενο φακο.
Βλεπω υπαρχει επιλογη για cool white ειτε για neutral white στην ιδια τιμη!!!

Aυτο το banggood θα μας τρελλανει!!! Φοβερη τιμη για τον συγκεκριμενο φακο.
Βλεπω υπαρχει επιλογη για cool white ειτε για neutral white στην ιδια τιμη!!!

Να εισαι καλα βρε Χιωτη,ψαχνομουν για εναν καλο μου φιλο και μας ηλθε κουτι (Sold:63)..........37,30 ευρω ειναι εξαιρετικη τιμη για αυτον τον φακο που ειναι ιδανικος σε throw & flood για τα γουστα μας,για την ακριβεια μας εχει ψιλοκουφανει αυτη η τεχνολογια...την ανακαλυψαμε αργα και ειναι τεραστιες οι αλλαγες απο τους Gressi και Techni sub με τις 6 D,το καμενο λαμπακι και την ελαχιστη διαρκεια ..:grandpa:

Καλο Πασχα να εχουμε ολοι.

Τι PC, linux apple, ipad και μακακιες...

Οι φακοι ειναι το new nerd hobby

πουλας μουρη οτι εισαι πιο μπροστα απο τυος αλλους στον οικολογικο φωτισμο των LED

Καλη ανασταση

Αλλον επρεπε να ευχαριστησω τελικα για το συγκεκριμενο λινκ.
Νασαι καλα Jpil.

Ο BC3100 ειναι σε καλη τιμη,τα εχει ολα και κανει τα παντα.....αλλα ειναι δοκιμασμενος ;
Βρηκα κατι λιγα να διαβασω αλλα προτιμω να εχω και την γνωμη σας.

Εν τω μεταξυ πηραμε δυο D40A εναν cool και εναν nw.Μεσα σε λιγες ωρες πουληθηκαν ~250 !!

Ο BC3100 ειναι σε καλη τιμη,τα εχει ολα και κανει τα παντα.....αλλα ειναι δοκιμασμενος ;
Βρηκα κατι λιγα να διαβασω αλλα προτιμω να εχω και την γνωμη σας.

Εν τω μεταξυ πηραμε δυο D40A εναν cool και εναν nw.Μεσα σε λιγες ωρες πουληθηκαν ~250 !!

Aν μου αρεσαν ολα τα καλουδια του BC3100, που ειναι οντως αρκετα και τον διαφοροποιουν απο τους υπολοιπους, θα τον αγοραζα.
Δεν το κανω διοτι εχω αρκετους universal φορτιστες. Αν δεν ειχα ομως, σιγουρα θα το ρισκαρα γιατι τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ ενδιαφεροντα.

Aν μου αρεσαν ολα τα καλουδια του BC3100, που ειναι οντως αρκετα και τον διαφοροποιουν απο τους υπολοιπους, θα τον αγοραζα.
Δεν το κανω διοτι εχω αρκετους universal φορτιστες. Αν δεν ειχα ομως, σιγουρα θα το ρισκαρα γιατι τα χαρακτηριστικα του ειναι πολυ ενδιαφεροντα.

Εχει καποια θεματακια αν ειναι ο Opus BT-C3100 (κλωνος μαλλον) με υπερφορτιση σε παλιες λιθιου (ειμαι που ειμαι αρνητικος),βγηκε και ενα firmware το 2 που διορθωσε καποια απο τα στραβα,δεν θυμαμαι ποια...αλλα σε γενικες γραμμες σε αυτη την τιμη με το κουπονι του jpil τον εχω στο προγραμμα.
Αρκει να βγει καποιο review να δουμε αν βελτιωθηκαν η και αν χειροτερεψαν καποια απο τα αρνητικα του,αφου απ'οτι βλεπω δεν τον ξερει κανεις απο πρωτο χερι.
Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου.

Aν χρησιμοποιεις και φορτιζεις μπαταριες λιθιου protected, το θεμα με τυχον αστοχια του φορτιστη το αναλαμβανει το κυκλωμα προστασιας της μπαταριας.
Ουτως η αλλως, σε καθε νεο φορτιστη λιθιου που αγοραζουμε, κατα την πρωτη φορτιση μπαταριων πρεπει να ειμαστε σε εγρηγορση για καθε ενδεχομενο υπερφορτισης.
Μηπως πεσουμε σε ελλατωματικο κομματι δηλαδη.

Δεν εχω λιθιου ακομα αλλα αν αποφασισω να ασχοληθω θα το κανω μονο με προστατευμενες...οποτε δεν ειναι λες και τρομερο μειονεκτημα τελικα..θα περιμενω καποιον τεστερ να επιβεβαιωσει οτι ειναι ο οπους με τις βελτιωσεις και θα παραγγειλω...χεχεχε...hesitation blues:guitarist:..

:ernaehrung004: