Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Μισό λεπτό, να ξεκαθαρίσω γιατί τώρα είδα ότι δημιουργήθηκε μπέρδεμα χαχα!
Έχω εδώ και 5 μέρες το φακό σπίτι! Δε λέει και πολλά ποιοτικά τον περίμενα λίγο καλύτερο!

Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Προσθέστε και εμένα σαν κάτοχο...μου ήρθε πριν από λίγο...καλούτσικος για τα λεφτά του...

Μισό λεπτό, να ξεκαθαρίσω γιατί τώρα είδα ότι δημιουργήθηκε μπέρδεμα χαχα!
Έχω εδώ και 5 μέρες το φακό σπίτι! Δε λέει και πολλά ποιοτικά τον περίμενα λίγο καλύτερο!
Οντως.Η ανοδιωση του ειναι μετρια, πολυ λεια στο χερι και πολυ λεπτη και ο δικος μου συγκεκριμενα σε ενα σημειο δεν εχει πατησει καλα και με λιγο ξυσιμο με το χερι βγαινει.Το τζαμι εχει μια ελαφρια χαραξη που νομιζα οτι θα εφευγε πριν τον καθαρισω αλλα τελικα δεν...Δεν νομιζω ομως να επηρεαζει σημαντικα.Το πιο σημαντικο ειναι οτι εχει PWM (ενταξει σε αυτην την τιμη δεν περιμενα και τιποτα αλλο) και μαλιστα πολυ αργο με αποτελεσμα να το βλεπεις οχι μονο με την κλασικη μεθοδο κουνωντας τον προς το ταβανι αλλα να φαινεται και στο low mode το τρεμοπαιγμα που κανει, πραγμα που εγω προσωπικα το εχω δει πρωτη φορα.Επειδη τον ανοιξα και μεσα μου φαινεται οτι το 7135 του κλεινει το ματι...Επισης συμπεραινω οτι επειδη στο προσαρμογεα που εχει για την 18650 η μπαταρια κουνιεται νομιζω παραπανω απο οτι πρεπει, οι μπαταριες flat top θα εχουν ενα θεμα παραπανω γενικοτερα λογω του οτι δεν εχουν κεφαλι και σε συνδιασμο με αυτο που ανεφερα πριν σε ελαφρο κουνημα η μπαταρια θα παιζει.Γιωργο αν θες τσεκαρε το.Στα θετικα,τα σπειρωματα ειναι συμπαθητικα για αυτην τιμη και μπορω να πω οτι ειναι ελαφρως καλυτερα απο του M3X που ηταν των 170$!Επισης τον ειχα για δυο λεπτα κατω απο την βρυση και δεν εμπασε νερα.Τραβηξα και μια οχι πολυ καλη φωτογραφια το beamshot απο 75cm.

Attachments

• IMGP2200.jpg
    IMGP2200.jpg
    17.9 KB · Views: 208

Ψάχνω τρόπο να στερεωθεί καλώς ένα 7135 κύκλωμα, αλλά έχει πολύ άνοιγμα(20χιλ) ενώ το 7135 είναι 17χιλ. Θα δούμε.

εχει 20 πλακετα? και οτι ημουν ετοιμος να τον χτυπησω και εγω...

Γιωργο...τα ρποβληαμτα μας θα λυθουν οταν κερδισω το λαχειο και αγορασω τορνοφρεζα.....:grinning-smiley-043

Kάτσε ψάχνω τώρα μια πιο ψαγμένη λύση, να δω αν πετύχει!
Πάντως εγώ αν κέρδιζα το τζόκερ θα αγόραζα όλους τους άλλους εκτός από αυτόν χαχαχα

ρε συ, χωρα στην θηκε κανενα p60 pill αν το χρησιμοποιησεις σαν ανταπτορα??

http://www.dinodirect.com/flashlights-600lumens-xm-l-cree-fourmodes.html?AdAnalytics=201|0|16007|2|0 $63.69

ViewPicture.aspx

κριμα ειναι.
Ο ενας το δινει 52 ευρω (χωρια τα κουπονια κλπ) με μεταφορικα και ο αλλος 84 ευρω (χωρις φπα) + 7 ευρω αποστολη = 91 ευρω χωρις φπα για να ειναι συγκρισιμα. Τεραστια διαφορα.
Η μας δουλευουν και αισχροκερδουν η πραγματι τα λειτουργικα εξοδα ειναι τεραστια.

Μας δουλευουν μην την ψαχνετε......εχουμε μαθει στα μεγαλα κερδη και μας κακοφαινεται να κερδιζουμε ψιχουλα....

Εκπτωτικο κουπονι 10% στο www.goinggear.com

Use coupon code "curiosity" for 10% off your entire order, online or in our store.

Valid until September 30th, 2012

Μας δουλευουν μην την ψαχνετε......εχουμε μαθει στα μεγαλα κερδη και μας κακοφαινεται να κερδιζουμε ψιχουλα....

Ετσι πιστευω και εγω, δεν ειναι δυνατον τετοιες διαφορες.

Μακαρι να γινοτανε αυτο που καταφερανε οι εμποροι των φωτογραφικων dslr και φακων. Και αυτοι νοικια και προσωπικο εχουνε.

Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Δείτε και αυτό....
http://www.ntountoulakis.gr/shop/in...ategory_id=45&option=com_virtuemart&Itemid=71 και εδω...http://www.amazon.de/Mellert-TL257-Stirnlampe-mit-Schutz/dp/B0017UGOC0/ref=lh_ni_t
η φαπα είναι 19% στη γερμανία... και η τιμή είναι με δωρεάν αποστολή (EUR 189,95 + kostenlose Lieferung).Η καλύτερη τιμή εντός Ελλάδας είναι εδώ : http://www.icelandshops.eu/index.php?dispatch=products.view&product_id=29948 αλλά και παλι απέχει πολυ...

δεν ειναι απο καποιο μαγαζι στο ιντερνετ αλλα μπορει να σας ενδιαφερει.
στο alexpak eneloop ΑΑΑ HR-4UTG(το παλιο μοντελο) 5,45 ευρω η τετραδα

Ολα ενδιαφερουν, ποτε δεν ξερεις τι χρειαζεται κανεις και πότε. Αν ειναι η τιμη συμφερουσα, κατα την γνωμη μας, το βαζουμε.

Thanks, Mike, αν δεν ειμουν πληρης θα χτυπουσα 2 τετραδες.