Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Olight S15R με το κουπόνι "35E9A1" στα 19,17 στο Banggood
http://www.banggood.com/Olight-S15R...Rechargeable-EDC-LED-Flashlight-p-948431.html

Τον s15r πατως τον γλυκοκοιταζω για δωρακι!!

Εγω να δειτε... Με κραταει το οτι περιμενω mh20....

Αμφιταλαντευτηκα και γω, ειδικά στο δίλημμα με τον S15 (στα $19.95 (!), τον απλό, με μαγνητική βάση)
Επειδή όμως έχω τον S10 & S20, ειπα να κάνω τώρα την δοκιμή με τον -R

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Τελικά τον παράγγειλε και κανείς άλλος;

Πάντως μιας και αργούσε ο S1 την έριξα την παραγγελία.

παιδιά απο banggood βάζετε και tracking με εξτρα χρέωση 1 ευρώ; Γενικά ερχονται τα πακέτα; Απο ebay δεν ειχα κάποιο θέμα .

Με τον ίδιο κωδικό που αναφέρατε εβαλα στο καλάθι 2 φακουδάκια οικονομικά Cree t6 1800 με 7.50 δολλάρια εκαστο και έκοψε 4+ δολλάρια.

παιδιά απο banggood βάζετε και tracking με εξτρα χρέωση 1 ευρώ; Γενικά ερχονται τα πακέτα; Απο ebay δεν ειχα κάποιο θέμα .

Με τον ίδιο κωδικό που αναφέρατε εβαλα στο καλάθι 2 φακουδάκια οικονομικά Cree t6 1800 με 7.50 δολλάρια εκαστο και έκοψε 4+ δολλάρια.

Ερχονται κανονικα! Απλα ειναι και θεμα ταχυδρομου, να μην το αφησει οπου ναναι...

Συνήθως βάζω και tracking (χρέωση 1,70$) γιατί μ' αρέσει να το παρακολουθώ, αλλά δεν παίζει ρόλο στην ταχύτητα παράδοσης. Προχθές παρέλαβα ταυτόχρονα 2 δέματα που είχαν παραγγελθεί και γίνει shipping την ίδια μέρα, το ένα με και το άλλο χωρίς tracking. Tα πακέτα από banggood έρχονται πάντα ! έστω και μερικά (πολύ σπάνια) με μεγάλη καθυστέρηση...

Φοβερή Βάση για μετατροπή ο Caveman αλλά και από μόνος του καλά κρατάει.

Έχει αγοράσει τώρα τελευταία κανείς από "hkequipment" τι πληρωμές δέχονται;

Όπως προείπαν και τα υπόλοιπα παιδιά το Banggod θεωρείται πως έχει τις ποιο προσεγμένες αποστολές. Πάντως σε ακριβά αγαθά καλό είναι να βάζουμε traking είναι μικρή η επιβάρυνση.

Hello, everyone. We are glad to announce that we released a new coupon code XMAS for you.

Here are some notes for the coupon:

1. You will get 10% discount with the coupon code for all the products you purchased on November except OVMS products.

2. You will get 5% discount with the coupon code for all the products you purchased on December except OVMS products.

https://www.fasttech.com/search?OVMS

3. The coupon code can not be used with drop shipping orders.

4. Offer valid: now until December 31, 2015 HK time.

Λοιπόν απο banggood 2 πολύ φθηνές κινεζο λύσεις που φαίνονται τίμιες για τα χρήματα τους .

1)Meco Q5 500 LM στα 2.55 ευρώ για 2 ημερες ακόμη
http://www.banggood.com/MECO-CREE-Q...ble-Mini-LED-Flashlight-14500AA-p-981982.html

2) strap holder για να συγκρατεί τον φακό στο ποδήλατο. Απο 3 τεμάχια και άνω στα 0.74 λεπτά το τεμάχιο.
http://www.banggood.com/Bike-Bicycl...er-For-Cellphone-Lights-Computer-p-83385.html

3) και ενα φακουδάκι μικρό το οποίο εχει και αυτό εξαιρετικές κριτικές ειναι το παρακάτω το οποιο βγαίνει απο 2.83->2.14 ευρώ
με το κουπόνι 45011a

http://www.banggood.com/CREE-XPE-Q5-600-Lumen-7W-Zoomable-LED-Flashlight-1x14500-p-907006.html

Προσωπικά αγόρασα 3 φακούς Meco και 4 strap να υπάρχουν.

Μπράβο Θοδωρή, ωραίο το κουπονάκι....

Το Νο1 είναι κλασικός κλώνος SK68 και δεν παίζει να είσαι flashoholic χωρίς να έχεις έναν τέτοιο στην συλλογή σου, έχω κάνα 5ρι από αυτούς και πίστεψε με αξίζουν ;)

Από τις budget επιλογές ξεχωρίζει ο Ultrafire F13 που αποτελεί μια εξαιρετική βάση για μετέπειτα πειραματισμούς, αλλά και μόνος του στέκεται πολύ καλά

Από τις budget επιλογές ξεχωρίζει ο Ultrafire F13 που αποτελεί μια εξαιρετική βάση για μετέπειτα πειραματισμούς, αλλά και μόνος του στέκεται πολύ καλά

Διαβάζοντας αυτά που έγραψες παραπάνω Θανάση, έριξα μια παραγγελία και με τους πόντους που είχα μου βγήκε 6,77$, μια χαρά.

Έχουμε μήπως κανένα link, για μπαταριες 26650;

Έχω μπαταρίες 18650, αλλά λέω να δοκιμάσω και τις 26650. Πρέπει να είναι και αυτές protected, όπως οι 18650, ή δεν έχει σημασία;

Καλορίζικος ο F13 είμαι σίγουρος θα σου αρέσει πολύ, αλλά και να μην σου αρέσει είναι φοβερός για Host. Η τιμή όντως χώμα.

Από 26650 έχω δοκιμάσει τις KeepPower 4200 IMR οι οποίες δεν χρειάζονται προστασία κιόλας και τα πάνε άψογα αλλά τις είχα πάρει από nKon.nl και όχι από GearBest.

^
Σε ευχαριστώ πολύ Θανάση. Με τον όρο host τι εννοείς; (βλέπεις ειμαι καινούριος στο άθλημα)...:2thumb22sup:

Host λέμε τον άδειο φακό χωρίς ηλεκτρονικά που τον χρησιμοποιούμε σαν βάση για να "χτίσουμε" κάποιο Project