Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Για όποιον ενδιαφέρεται, το gearbest έχει σε προσφορά τον Nitecore tube σε μπλε χρώμα http://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_135791.html στα 5.94$ και με τον κωδικό GB16SALE κατεβαίνει στα 5.46$. Παρά πολύ καλή τιμή.

Παιδιά προσπαθώ να κάνω παραγγελία απο το Gearbest και δε μπορώ να πληρώσω μέσω Paypal.Να σημειώσω οτι σε Ebay και amazon πληρώνω κανονικά μέσω paypal.Μου στείλανε και Invoice για να πληρώσω αλλά και πάλι δε μου τη δέχετε.Είναι η prepaid της Πειραιώς,δε ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

Παιδιά προσπαθώ να κάνω παραγγελία απο το Gearbest και δε μπορώ να πληρώσω μέσω Paypal.Να σημειώσω οτι σε Ebay και amazon πληρώνω κανονικά μέσω paypal.Μου στείλανε και Invoice για να πληρώσω αλλά και πάλι δε μου τη δέχετε.Είναι η prepaid της Πειραιώς,δε ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό.

capital controls.Τα παράπονα σου στο Βαρουφάκη.
Ούτε εγώ μπορώ.Μόνον στο Banggood περνάει η πιστωτική μου.Να είναι καλά.

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα κανονικά μέσω Paypal στο Gearbest αλλά με balance, έχεις balance;

Οχι δεν έχω.Πως μπορώ να κάνω Balance για να έχω γενικότερα.Όχι μονο για το Gearbest αλλά και σε άλλα site που δε δεχονται ελληνικές κάρτες.

Κανε μια καρτα Revolut να ησυχασεις. Ψαξε στο google "Revolut : οδηγος επιβιωσης" , και θα βρεις εναν υπερ-πληρη οδηγος σε αλλο ελληνικο forum .

Υπάρχει και η σίγουρη και δοκιμασμένη λύση της Moneysafe Prepaid card.
www.moneysafecard.com

Δηλαδή εννοείς ότι μπορείς να αγοράσεις κάτι από το εξωτερικό,και να παρακάμψεις τα capital controls;

Οχι δεν έχω.Πως μπορώ να κάνω Balance για να έχω γενικότερα.Όχι μονο για το Gearbest αλλά και σε άλλα site που δε δεχονται ελληνικές κάρτες.
για να κανεις balance πρεπει να στειλεις χρηματα απο ενα αλλο λογαριασμο paypal.
εγω στελνω απο του αδερφου μου στο δικο μου η το αντιστροφο και αγοραζω κανονικα.
στα μειονεκτηματα οτι χρεωνει προμηθεια.
πριν λιγο καιρο ομως εφτιαξα revolut που σου ειπε και ο γιωργος παραπανω και ησυχασα!

Δηλαδή εννοείς ότι μπορείς να αγοράσεις κάτι από το εξωτερικό,και να παρακάμψεις τα capital controls;

Αλλα την φορτιζεις απο περιπτερα ... και εχει καπου 4% προμηθεια σε καθε συναλλαγη.
Δοκιμαστε Revolut , ουτε καν στην μετατροπη απο δολλαρια/λιρες σε ευρω δεν χρεωνει .

Και εγω με revolut είμαι.

Υπάρχει εφαρμογή για android και apple συσκευές, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι και εχουν βάλει σε windows phones και desktop.

Και με το κλασσικο ρικουεστ στο παυπαλ γινεται μια χαρα η δουλεια!!

Ημουν της ιδιας αποψης μεχρι προσφατα Ηλια... Αλλα αν βαλεις ολες τι χρεωσεις του paypal , αστα να πανε.