Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Σημερα βαρεσα 6 μπατταριες από εδώ τις οποίες τις έκκανα προσφορα 20 usd το ζευγάρι και την δέχτηκε οπότε μου έρχονται 62usd με τα ταχυδρομικά (51 euro)
Καλή τιμή μου φαίνεται εεε;
http://www.ebay.com/itm/280928671469?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Ο γνωστός THRUNITE Ti (Firefly), στα $10.99 (με ταχυδρομικά για Ελλάδα, στελνεται από USA!), το κάθε κομμάτι
Σε 5 χρώματα
Προσφορά για μια εβδομάδα (από σήμερα)!

http://www.thrunite-store.com/promotion/thrunite-ti-xp-e-led-aaa-flashlight.html

Οτι πρέπει για δωράκι σε φίλους! (παρήγγειλα 2)

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

$5.99 ,χρεωνουν μεταφορικα ? που πηρες δυο δεν σου εκαναν εκπτωση στα μεταφορικα ?

Last edited:

Οχι.

Για κάθε κομμάτι που έβαζα στο καλάθι ($5.99), ανέβαιναν και τα ταχυδρομικά ($5.00 ανα κομμάτι).
Το επιβεβαίωσαν πριν λίγο στην σελίδα τους στο FaceBook (κάτι που ήξερα, αφού είχα ήδη πληρώσει βέβαια...)

Anyway, μια χαρά είναι, στο ebay η χαμηλότερη τιμή είναι $20.99...

Έκανα και γω αγορά 4 κομμάτια , πολύ καλή προσφορά ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Οι jetbeam αξιζουν ρε παδια σε αυτες τις τιμες?το μαγαζι εινα καλο?Σκεφτομαι για τον rrt21.

Tωρα που το ξανασκεφτομαι ειμαι αναμεσα σε 3M XML,RRT2,RRT21 ποιον λετε απο τους 3 να παρω?

http://www.ebay.de/itm/160879052562?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Για όποιον το ψήνει...

Μαντίλα, εγώ προτείνω να δεις και τον xeno G10 U2, από Hkequipment, 67 δολλάρια, αλλιώς αν θες Jetbeam,σίγουρα rrt-21, το πιο καινούργιο, που έχει και infinite brightness!

...δεν το ψηνω απλα, καρβουνο το'χω κανει :))

Αραγε δουλευει, εστω και στο μισο χρονο αλλα με πληρη φωτεινοτητα στο turbo, με 4 ανταπτορες 2χΑΑ-->D? Μιλαμε ειτε για Sanyo 2700mA ειτε για Ενελουπ 1900μΑ

Κοίτα, μισή ωρίτσα στο δυνατό την έχεις με 8 ενελοοπ συνολικά. Απλά επειδή φαίνεται να το έχεις, πρέπει να βάλεις 16 από δαυτές, τις χωράει!

Κοίτα, μισή ωρίτσα στο δυνατό την έχεις με 8 ενελοοπ συνολικά. Απλά επειδή φαίνεται να το έχεις, πρέπει να βάλεις 16 από δαυτές, τις χωράει!

H αληθεια ειναι οτι μετετρεψα τον σειριακο 4ΑΑ-->D σε παραλληλο, αλλα φαινεται πολυ τσιπικος και δεν θα ηθελα να τον βαλω μεσα στον θεϊκο TK70. Πανε τελεια ομως στους παλιους 2χD αμερικανικους που εχω.
Μπορει να βαλω τις "D" Tronik 4500mA που πηρα απο το Λιντλ. Μπορει και να επενδυσω στον 3xAA--> ανταπτορα απο το batteryjunction αν και το πακετο με τους 4 ανταπτορες θα παει $77 με τα μεταφορικα.

Η τιμη του Fenix TK50 στο λινκ που εβαλες ομως ειναι πειρασμος..