Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Χιώτη μην το σκέφτεσαι τσίμπα το φακό γιατί από ότι φαίνεται θα κλείσει σε πολύ καλή τιμή...:ernaehrung004:
ergoteli με 16 ΑΑ κρατάει μια ώρα στο turbo ; Όσο και με της 26650 δηλαδή.

Ναι άνετα το έχει μια ώρα. Πείτε μου ότι το πήρε κάποιος από σας πήγε καλά σχετικά!

..εγω νομιζα οτι το ειχε 123 ευρω μονιμα, δεν καταλαβα οτι ηταν δημοπρασια και εμεινα ησυχος.. γερμανικα δεν κατεχω :)

..εγω νομιζα οτι το ειχε 123 ευρω μονιμα, δεν καταλαβα οτι ηταν δημοπρασια και εμεινα ησυχος.. γερμανικα δεν κατεχω :)

Κρίμα, και ήμουν σίγουρος ότι τον είχες τσεπώσει.. έκλεισε σε καλή τιμή

βλέπω έναν TK70 σε τιμή ..σκάνδαλο! έτοιμος είμαι να κάνω το click

Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

http://www.ebay.de/itm/160879052562?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Για όποιον το ψήνει...

Μαντίλα, εγώ προτείνω να δεις και τον xeno G10 U2, από Hkequipment, 67 δολλάρια, αλλιώς αν θες Jetbeam,σίγουρα rrt-21, το πιο καινούργιο, που έχει και infinite brightness!
H jetbeam δεν ειναι πολυ καλυτερη απο την xeno?Kαλος και ο G10 αλλα ο rrt21 δεν ειναι απο τους κορυφαιους στο ειδος του?Για διαφωτιστε με να κανω την κινηση.

Re: Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

H jetbeam δεν ειναι πολυ καλυτερη απο την xeno?Kαλος και ο G10 αλλα ο rrt21 δεν ειναι απο τους κορυφαιους στο ειδος του?Για διαφωτιστε με να κανω την κινηση.

Δυσκολη επιλογη αλλα εμενα προσωπικα δεν με ενθουσιαζει ο μαγνητικος διακοπτης. Προτιμω τις 3 σωστα βαλμενες σκαλες του G10. Εχω εναν Sunwayman με magnetic ringκαι δεν μου λεει κατι ιδιαιτερο απο πλευρας χρηστικοτητας/λειτουργικοτητας.

Απο την αλλη, εχω και εναν XENO, τον Ε06, του οποιου η κατασκευη φαινεται η πλεον στιβαρη απ'ολους τους φακους που εχω..built like a tank!

Απο τις παραπανω εμπειριες μου εγω προσωπικα θα κατεληγα στον G10 που ειναι οχι μονο σημαντικα φτηνοτερος αλλα πιο ιδιαιτερος εμφανισιακα εχει και U2 led και 35% μεγαλυτερο throw (αλλα δυστυχως και μικροτερη διαρκεια μπαταριας στο turbo κατα 40%).

Παντως θα σου ελεγα να παρεις αυτον που νομιζεις οτι θα σε ευχαριστησει να τον εχεις και να τον χαιρεσαι, τα υπολοιπα τεχνικα χαρακτηριστικα ερχονται σε δευτερη μοιρα αφου προκειται για δυο πολυ καλους φακους.

09431614s.jpg

rrt21_En12.jpg

Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Δυσκολη επιλογη,ο xeno ειναι πιο ομορφος πραγμα βεβαια δευτερευον,αλλα το runtime toy jetbeam και η αξιοπιστια του ειναι πρωτευοντα.

στο dino direct κουπονι εκπτωσης 10% εως 30/9/12 couponbuddy10off

στο dino direct κουπονι εκπτωσης 10% εως 30/9/12 couponbuddy10off

Το κουπονακι αυτο θα μπορουσε να συνδυαστει με την προσφορα του Klarus XT11 παραπανω και να στοιχισει τελικα $63 η Ε50!

Εγώ τσίμπισα έναν Ε40, αν τα είχα προσέξει όλα αυτά όλο και κάτι ακόμη θα αγόρασα, τελικά πήρα έναν ΤΚ15 S2 ακόμη, αν είχα δει τον τκ15 R5 σε προσφορά θα αγοραζα αυτόν!