Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

μπραβο ρε παιδια που βαζεται ολες τις προσφορες και τους διαγωνισμους.
ελπιζω στους διαγωνισμους οι νικητες να ειναι απο εμας!

*****Ψάξτε στο ebay τους thrunite. Τους βγάζει σε δημοπρασία η εταιρεία και πάνε πολύ φθηνά. Όλα τα μοντέλα δείτε το οπωσδήποτε!

Ευχαριστούμε για όλες τις προσφορές.

Έκανα προσφορά για τους 5 thrunite Ti XP-E LED AAA στα 40$, για να δούμε τι θα απαντήσει.

Βάζεις τη μέγιστη τιμή που θα έδινες και κάνεις το σταυρό σου να κερδίσεις, αυτή είναι η φιλοσοφία, και καλύτερα λίγο πριν τελείωσει η δημοπρασία! Για τα χρώματα πες τους εσύ τι θες!

Re: Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Το δικό μου θα πάει στον χιώτη που το ζήτησε, του χρωστάω κάτι άλλωστε. :ernaehrung004:

Αρχοντα!!
Το φακουδακι το λαχταρισα οχι μονο επειδη ηταν ΑΑ αλλα και επειδη εχει υποδοχη για τριποδο!!

Σε ευχαριστω πολυ!! :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Αρχοντα!!
Το φακουδακι το λαχταρισα οχι μονο επειδη ηταν ΑΑ αλλα και επειδη εχει υποδοχη για τριποδο!!

Σε ευχαριστω πολυ!! :ernaehrung004:

Όταν μου το στείλει θα στο στείλω.

Να είσαι καλά.

Εγω εκανα προσφορα για 7 thrunite ti στην τιμη των 55 δολλαριων! (3 χρυσο, 2 μαυρο, 1 μπλε, 1 πρασινο..)
Και δυστυχως δεν τη δεχτηκε! Αυτο μου απαντησε :
Sorry v..............., thrunite_store has turned down your offer of US $8.00. Make another offer before the item ends.

Εγω εκανα προσφορα για τον Thrunite TN31 (τον σκετο, οχι το bundle με τον T10) για $120 (~95 ευρω). Το bundle offer ΤΝ31+Τ10 το εχουν στα $139, οποτε σκεφτηκα οτι τον σκετο ΤΝ31 μπορει να τον αφησουν λιγοτερο.

Ενας γερος thrower μου λειπει :)

Θα κοιταγα και τον ΤΝ30 αλλα περιμενω να δω καλυτερα και τους 2000+λουμενς απο την Zebralight και την Fenix μαζι με τον ΤΜ15 της Nitecore. Ειδικα τον S6330 της Zebra που ειναι απιστευτα μικρος!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο δια

ok. αλλα βγαζει: shipping not included. :(

Έτσι μου έγραφε και εμένα και του έγραψα μήνυμα στο ίδιο σημείο που κάνεις την προσφορά (έχει επιλογή) with shipping.