Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακ

Έτσι μου έγραφε και εμένα και του έγραψα μήνυμα στο ίδιο σημείο που κάνεις την προσφορά (έχει επιλογή) with shipping.

καταλαβα, ευχαριστω. δεχτηκε να σου δωσει με 40?

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Εγω εκανα προσφορα για τον Thrunite TN31 (τον σκετο, οχι το bundle με τον T10) για $120 (~95 ευρω). Το bundle offer ΤΝ31+Τ10 το εχουν στα $139, οποτε σκεφτηκα οτι τον σκετο ΤΝ31 μπορει να τον αφησουν λιγοτερο.

Ενας γερος thrower μου λειπει :)

Θα κοιταγα και τον ΤΝ30 αλλα περιμενω να δω καλυτερα και τους 2000+λουμενς απο την Zebralight και την Fenix μαζι με τον ΤΜ15 της Nitecore. Ειδικα τον S6330 της Zebra που ειναι απιστευτα μικρος!!!

H προσφορα των 120$ για τον Thrunite TN31 δεν εγινε δεκτη. Επανελαβα με $125.

Βάλτε 35 δολλάρια για προσφορά μάλλον θα το δεχτούν! για τα 5 Τι!

την απέρριψαν οπότε μάλλον θέλουν 8$ τον έναν

Απάντηση: Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

104 σωστές απαντήσεις,
σε κλήρωση για ΕΞΙ φακούς SWM (εκ των οποίων ένας Titanium),
με αρκετές ελληνικές συμμετοχές - ετοιμαστείτε (κλήρωση 9/11)!!!

εγιναν οι εκλογες τους?

χε χε, 800 μετρα thrower λενε τα specifications στο φακουδακι του DX !! Αραγε πιανει τα μισα?

Δεν παρηγγειλα τον ΤΝ31 για να εβλεπα τι θα γινει με την κληρωση, που τελικα κερδισα τον thrower smallsun ZY T13.

http://dx.com/p/smallsun-zy-t13-cre...white-light-flashlight-black-2-x-18650-158587

sku_158587_1.jpg

Μπράβο Χιώτη, ωραίο δωράκι.
Πραγματικά, δεν έχω κερδίσει ποτέ στη ζωή μου κάτι.
Υπάρχει ανοιχτό θέμα στο BLF για μοντάρισμα με αλλαγή αντίστασης, για όποιον θέλει, έχω 10 τριμάκια που κάνουν για τη δουλειά και στέλνω ατελώς σε όποιον θέλει.

Σε ευχαριστω Mr.Z!

Μπορω να σου πω οτι αν δεν με ικανοποιησει σαν thrower (δηλαδη να εστιαζει και να ριχνει μακρυτερα απο τον Fenix ΤΚ41) τοτε θα σου τον παραχωρησω..ατελως :)

, έχω 10 τριμάκια που κάνουν για τη δουλειά και στέλνω ατελώς σε όποιον θέλει.

που σημαινει? μικρους ροοστατες?

104 σωστές απαντήσεις,
σε κλήρωση για ΕΞΙ φακούς SWM (εκ των οποίων ένας Titanium),
με αρκετές ελληνικές συμμετοχές - ετοιμαστείτε (κλήρωση 9/11)!!!

Περιμένουμε την κλήρωση!

Εγιναν - Obama re-elected!

Όλε! (λόγο της κλήρωσης)

Καλορύζικος, είχες γράψει τόσες κληρώσεις όλο και κάτι θα μας τύχει!

Εισαι και ο πρωτος, NF!!! Να'σαι καλα!!
Γιατι δεν συμμετεχεις και εσυ?

Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Γεια σας παλικάρια , μόλις πριν λίγο είδα ότι κέρδισα ένα απο τα κουπονια της sunwayman , γοουυυύπιιιι , έλειπα λίγες μέρες και ξεχάστηκα αν και είχα κοιτάξει στις 2 του μήνα αλλα δεν είχε γίνει ακόμα η κλήρωση , βλέπω παντος ότι είμαστε αρκετά τυχεροί σ αυτο το φόρουμ .
Έστειλα μόλις πμ και θα περιμένω απάντηση τους , βέβαια τους έγραψα ότι προτιμώ τον hkequipment , ειδωμεν !!!

Re: Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Γεια σας παλικάρια , μόλις πριν λίγο είδα ότι κέρδισα ένα απο τα κουπονια της sunwayman , γοουυυύπιιιι , έλειπα λίγες μέρες και ξεχάστηκα αν και είχα κοιτάξει στις 2 του μήνα αλλα δεν είχε γίνει ακόμα η κλήρωση , βλέπω παντος ότι είμαστε αρκετά τυχεροί σ αυτο το φόρουμ .
Έστειλα μόλις πμ και θα περιμένω απάντηση τους , βέβαια τους έγραψα ότι προτιμώ τον hkequipment , ειδωμεν !!!

Οκ θα σου πει για τον hkequipment, από εκεί του ζήτησα και εγώ το κουπόνι μου (ο χιώτης δηλαδή) που θα αγοράσει τον φακό.

Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Ευχαριστω Jpil , ξέρεις αν ο Χιώτης πήρε το κουπόνι ;;;