Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Τιτάνιο σε ΑΑ κανείς ?
4 Sevens Mini AA

$44 (-8% ακομη με cpf8), με ταχυδρομικά!

Jpil τι έγινε , πήρες εσυ το κουπόνι -25% απο την SWM , γιατί εγω ακόμη ....

Re: Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Jpil τι έγινε , πήρες εσυ το κουπόνι -25% απο την SWM , γιατί εγω ακόμη ....

Όχι ακόμα περιμένω ειδοποίηση και για το κουπόνι και για το φακό που έχω κερδίσει.

και εγω το ιδιο. ειδοποίηση για το φακό που κέρδισα .του χρόνου φαίνεται θα πάρουμε .

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Έκανα προχθές ένα ποστ στη swm σχετικά με το κουπόνι για τον c15a που κερδίσαμε , οι άνθρωποι μου απάντησαν οτι δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν με τον hk οπότε μου πρότειναν ένα γερμανικό μαγαζί που είναι dealer τους το flashlightshop.de αν θυμάμαι καλά .
Ο τύπος όμως είναι τόσο ακριβός που ο φακός ακόμα και με το κουπόνι -25% πάλι βγαίνει πιο ακριβά , απο ότι απο τον HK στην κανονική του τιμή !!!!!!
Σήμερα λοιπόν τους έστειλα pm αν μπορούμε να βρούμε κανα άλλο μαγαζί , περιμένω νέα τους και θα σας πω.....

Έκανα προχθές ένα ποστ στη swm σχετικά με το κουπόνι για τον c15a που κερδίσαμε , οι άνθρωποι μου απάντησαν οτι δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν με τον hk οπότε μου πρότειναν ένα γερμανικό μαγαζί που είναι dealer τους το flashlightshop.de αν θυμάμαι καλά .
Ο τύπος όμως είναι τόσο ακριβός που ο φακός ακόμα και με το κουπόνι -25% πάλι βγαίνει πιο ακριβά , απο ότι απο τον HK στην κανονική του τιμή !!!!!!
Σήμερα λοιπόν τους έστειλα pm αν μπορούμε να βρούμε κανα άλλο μαγαζί , περιμένω νέα τους και θα σας πω.....

Τα ίδια έγραψαν και σε εμένα.

Χιώτη στείλε μου τα παράπονα αν είναι έτσι όπως λέει ο vaskal για να τους τα στείλω και εγώ.

O C15A κοστιζει στον ΗΚ $66 και μετα το εκπτωτικο κουπονακι του CPF των $5, σου ερχεται $61 με τα μεταφορικα. ( 48-49 Ευρω)

Ο Γερμανος αν δεν κανω λαθος εχει τον C15A Ευρω 69 και δωρεαν μεταφορικα για αγορες πανω απο Ε50. Αρα με το κουπονακι 25% που κερδισες ο φακος θα κοστισει απο τον Γερμανο 52 ευρω. Μικρη διαφορα απο τα 48-49 ευρω του ΗΚ.

Παντως οι τιμες του Γερμανου ειναι ακριβοτερες κατα τουλαχιστον 25% του ΗΚ και ο Ασοτ εχει δικιο.

Δεν εχει παραπονα Γιαννη, τι να τους πουμε, Η sunwayman προσπαθει να βρει dealer μας για να μας εξυπηρετησουν καλυτερα, δεν μπλεκουν με τις τιμες των dealers. Eτσι ειναι τα πραγματα στην Ευρωπη με 20%+ ΦΠΑ, τι να κανουμε. :))