Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Δεν μου εχει τυχει....απλα μεχρι 100 δολλαρια δεν νομιζω να υπαρχει θεμα. Ομως γλυκοκοιταζω εναν olight 95ut...και εναν Maradeur....και τα δολαρια ειναι πολλα.... Παντως απο Fasttech μεχρι 80 δολλαρια παραγγελια δεν ειχα προβλημα.
Φιλε Χιωτη βλεπω πως εχεις παρει αρκετα πραγματα μπορεις να μας μεχρι ποσης αξιας παραγγελια εχεις παραλαβει διχως τελωνεια?

Σπανιως εχω ξεπερασει τα Ε100 ανα παραγγελια και ποτε δεν ειχα προβλημα.
Σημερα ομως που ηταν να παραλαβω κατι φακους που μου εστειλε η Thrunite για review (δωρεαν, δεν πληρωσα τους φακους) με ειδοποιησε η DHL να παω απο κει γιατι εχει σταματησει το πακετο στο τελωνειο.
Ισως ειναι ο μεγαλος ογκος της συσκευασιας που συνεβαλε στο να σταματησει το πακετο.

Re: Απάντηση: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Ο Nitecore EA4 που τόσο αγαπήθηκε, τώρα και σε Special Edition with XM-L2!!! (για τους οπαδούς του throw)
Illumination Supply (USA)
We’ve only been able to boost the output to over 950 OTF lumens (models vary slightly), but this results in lower heat during operation!
Of course, to get the ball rolling we’re going crazy with the discounts.
Take 25% off the current price on the website!

This applies to the EA4, EA4W, EA4 L2, and even the EC25 and EC25W.
Use Coupon Code “iscrazy

I apologize for not being able to compete with international sellers. I have to pay an exorbitant 12.5% for customs fees, though this isn’t as bad as our European friends!
On any profit I make I have to pay California income tax, and Federal income tax. I also have to pay for a business license, pay LLC fees, etc.
The shipping costs listed on my website are very close to what I pay to the USPS, who raised their shipping fees again (a ridiculous amount for international buyers).

Entrants must be registered BLF members before Feb.14, 2013 BUT after Aug. 14, 2012..

Χαχα, φαση εχει, τι οροι ειναι αυτοι..
Ευχαριστουμε και παλι No_Fear...!

Υπαρχει τωρα εκπτωτικο κουπονι για αγορα απο το FastTech ;

προχτές το έβαλα και δεν ανταποκρίθηκε...

Ισχυει για οτι αφορα φακους και τα παρελκομενα τους. Δεν ισχυει για τα υπολοιπα.

Υπαρχει το BLF για φακους, μπαταριες κλπ.

χε χε.. just on time που λένε και στο χωριό μου !! Μόλις το χρησιμοποίησα και είχα μια έκπτωση 5% για την αγορά του Nitecore i4 και ενός (ακόμα) ζεύγους μπαταριών Panasonic 18650 :smile:

Χιώτη είσαι ωραίος, thanx !

Ισχυει για οτι αφορα φακους και τα παρελκομενα τους. Δεν ισχυει για τα υπολοιπα.

Για τον ΕΑ1 το έβαλα...

και εγω δοκιμασα πριν απο καιρο και δεν δουλευε

Παιδες, δουλευε και δουλευει, το τσεκαρα μολις τωρα με τον ΕΑ1. BLF

Την εκπτωση την γραφει κατω απο την κανονικη τιμη (με μικρα πρασινα γραμματα) και ΟΧΙ κατω απο την συνολικη τιμη (οπως σε αλλα sites). H συνολικη τιμη (total) περιλαμβανει την εκπτωση.

Τωρα τι αλλο να πω. Χρησιμοποιω Firefox μηπως κανει διαφορα?

και γω αλεπού έχω....
τεσπα....
1,5 ευρώ έκπτωση ήταν...

Και εγώ πριν λίγο έκανα μιά παραγγελία και το BLF δουλεύει κανονικά. Ο browser που χρησιμοποιώ είναι ο Firefox.
Χιώτη ευχαριστώ πολύ!

Και εγώ πριν λίγο έκανα μιά παραγγελία και το BLF δουλεύει κανονικά. Ο browser που χρησιμοποιώ είναι ο Firefox.
Χιώτη ευχαριστώ πολύ!

Παρακαλω, anytime :)