Ευκαιρίες-discounts-κουπόνια-best deals φακών στο διαδίκτυο

Re: Ευκαιριες-discounts-κουπονια-best deals φακων στο διαδικτυο

Οπως αναφερθηκε , Revolut και την βαζεις στο paypal .

παλια υεχνολογια

Πριν από αρκετά χρόνια,είχα πάρει αρκετές 2700 mAh AA SANYO Rechargeble NiMH Batteries από το eBay.Τις είχα πάρει οπλύ φτηνότερα από δω,αν και δεν υπήρχαν εδώ τόσο μεγάλης χωρητικότητος.

Προσοχη , γιατι εχουν αναφερει οτι φορτιζει τις μπαταριες στα 4.23-4.26-4.27 , μεχρι και 4.3 βολτ .

Edit : Δεν εχουν ολοι οι φακοι θεμα . Αλλοι σταματανε στα 4.16-4.19

Nαι το διαβασα Γιωργο, απλα θα κανω εξωτερικη φορτιση..

Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η αν εχουμε αλλαγη σκηνικου.....αλλα εχθες, εγιναν δεκτες οι πληρωμες ενος Nitecore tube και μιας συλλογης θερμοσυρικνουμενων απο το banggood καθως και μιας ενδοσκοπικης καμερας απο το Gearbest.Η πληρωμη εγινε μεσω του paypal,απο χρεωστικη της αλφαμπανκ.

Δεν ξερω αν ειναι τυχαιο η αν εχουμε αλλαγη σκηνικου.....αλλα εχθες, εγιναν δεκτες οι πληρωμες ενος Nitecore tube και μιας συλλογης θερμοσυρικνουμενων απο το banggood καθως και μιας ενδοσκοπικης καμερας απο το Gearbest.Η πληρωμη εγινε μεσω του paypal,απο χρεωστικη της αλφαμπανκ.

Έχει γίνει αλλαγή σκηνικού και πλέον είναι δεκτές οι ελληνικές κάρτες για αγορές στο εξωτερικό.

Oπως το λέτε,το έγραψα και αλλού.Αγόρασα κι εγώ ένα beam expander για το λέιζερ που έχω,γιατί πούλαγε με PayPal και δεν μπορούσα.
Μου έστειλαν χθες μία ειδοποίηση από τη Eurobank με αυτά που ισχύουν πλέον,και είδα ότι μπορούσα να το κάνω.
Και πέτυχε.

Και εγω αγορασα απο aliexpress , με καρτα Ταμιευτηρίου (Eurobank) χωρις κανενα θεμα . Ας ελπίσω οτι θα περναει και στο gearbest !

Μετά την ενημέρωση που είχα χθες από τη Eurobank για αλλαγές στα cc,έκανα μία προσπάθεια και αγόρασα κι εγώ από τον... Αλή με απλή πιστωτική.

Φοβερές τιμές. Σκέφτομαι να πάρω τον Nitecore EC4S. Πως παραγγέλνω; Με B2C Europe, ή με Uk Standard International Shipping;
Αυτά είναι με tracking number;
Ευχαριστώ Γιώργη για την ενημέρωση.

Και τα δύο είναι χωρίς tracking νομίζω

Έχεις δίκιο. Τώρα που το είδα από το pc, είναι χωρίς tracking number.