Ευκαιριούλα...

13 March 2007
691
Βόλος
Δεν γνωρίζω εαν ισχύει και στα υπόλοιπα carrefour (εγώ βρίσκομαι καβάλα) , αλλα για όσους δεν έχουν ασύρματο τηλεφωνάκι πιστεύω είναι λουκούμι!
dect_230_145x117.jpg

και κόστος 9.90

Το έχεις δοκιμάσει; Αν ναι ακούγεται δυνατά και καθαρά το ακουστικό του;

Τηλεφωνο 12ετιας+.
Εξαιρετικο. Το εχω ακομα σε δευτερη γραμμη. Πιστο σκυλι.
Στα 10 ευρα παρτε 2-3. Επικοινωνουν και μεταξυ τους στα 50-60 μετρα ανετα.
Αν εχεις paypall να σου βαλω τα χρηματα και μπορεις να κανεις τον κοπο να μου τα στειλεις παρε μου 3. Σοβαρολογω.

Το είχα κι εγώ παλιά αλλά μια μέρα ξεχάστηκε στο μπαλκόνι και έβρεξε.
Ήταν το πρώτο DECT που είχε κυκλοφορήσει στην αγορά η Ericsson αν δεν κάνω λάθος και κόστιζε τότε 170.000 δρχ (από τα οποία 120 η συσκευή και μόνο 50 η βάση).
By the way κάπου πρέπει να σώζεται η βάση του, αν το αγοράσει κανένας μπορώ να την ψάξω και να του την δώσω, έστω και μόνο για δεύτερο σταθμό φόρτισης

Παιδιά όλα καλά, αλλά μ' αυτά που ακούμε για ακτινοβολίες ασύρματων τηλεφώνων (πολλαπλάσιες των κινητών) είναι να γεμίσεις το σπίτι σου με δαύτα; Δεν ξέρω κατά πόσο στέκουν αυτά που λέγονται, αλλά αν υπάρχουν έστω και μερικά ψήγματα αλήθειας τι να πω... εγώ δεν αισθάνομαι τόσο άνετα ούτε και με ένα ασύρματο στο σαλόνι.

To ειχα και εγω παλια. Εξαιρετικο τηλεφωνο, αλλα με την αναγνωριση κλησης δεν τα πηγαινε και τοσο καλα. (τουλαχιστον η δικη μου συσκευή)

Ποτέ μου δε συνήθισα τα ασύρματα.

Καμιά φορά χτυπάει το τηλέφωνο, κι ενώ το ασύρματο είναι στο τραπεζάκι δίπλα μου, πάω και σηκώνω το κανονικό...

τρομερό τηλέφωνο... το είχα πάρει για δοκιμή πριν καμιά 10ριά χρόνια...θα πάω να πάρω 2-3 για δώρα!

Το έχω κι εγώ. Το είχα χρυσοπληρώσει το 2000. Είναι το μοντέλο με αναγνώριση κλήσης? Από ηχητική ευκρίνεια κλάσεις ανώτερο από ένα siemens των 45 ευρώ που πήρα πρόσφατα, το οποίο είναι και άθλιο εργονομικά. Μόνο ο τηλεφωνητής του είναι αναξιόπιστος. Θα πάρω κι άλλο ένα!
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση.
Κωνσταντίνος

Το είχαμε και εμείς πριν καιρό...αλλα έπεσε απο τον 2ο όροφο και άρχισε τα προβλήματα! Όντως καλό τηλέφωνο.

@Nutsis:
Εαν ήταν μικρότερα τα κουτιά θα στα έστελνα στην στιγμή αλλα είναι μεγάλη φασαρία.. μάλιστα εαν πάρω 2-3 δε θα μπορώ να τα φέρω καν σπίτι :) Δεν έχω όχημα...

Kαι εγώ το έχω αλλά έχει αρχίσει και τα παίζει μετά από τόσα χρόνια. Σε ποια CF το έχεται δει;

Στο avenue που κοιταξα δυστυχως δεν το ειχε. Αν το βρει καποιος στην Αθηνα ας μας το πει.

Τρομερο τηλεφωνο κυριως απο ακουστικη . Εχω εξι απο αυτα σε διαφορα σπιτια μου . Πραγματικα σκυλια !! Η βαση ειναι η 230 και δεν εχει αναγνωριση κλισης οπως η 260 που εχω 2 απ αυτες !! Αριστο και σαν ενδοσυνενοηση σε διπλανα διαμερισματα . Εβγαινε και σε κιτρινο χρωμα !!!! Η μπαταρια του στον Γερμανο οταν τα φτυνει εχει 15 ευρω !!!!! Τα βρηκα και εγω στο καρφουρ πριν ενα μηνα και πηρα δυο για καβαντζα ! Αποριας αξιο πως βρεθηκαν τοσα πολλα μετα τοσα χρονια και με τετοια τιμη !!!!!

Απάντηση: Re: Ευκαιριούλα...

Ποτέ μου δε συνήθισα τα ασύρματα.

Καμιά φορά χτυπάει το τηλέφωνο, κι ενώ το ασύρματο είναι στο τραπεζάκι δίπλα μου, πάω και σηκώνω το κανονικό...

παιδι της τεχνολογιας σου λεει...:call2:

Re: Απάντηση: Re: Ευκαιριούλα...

παιδι της τεχνολογιας σου λεει...:call2:

Είναι κάτι σαν ενστικτώδης αντίδραση.
Δεν τα πολυπάω τα τηλέφωνα γενικά.

Ουσιαστικά, περιμένω μήπως το σηκώσει κανένας άλλος...