ευρεση προγραμματος για skystar hd2

theophilos13

New member
24 July 2010
22
γεια σας παιδια μετα απο αρκετο καιρο γραφω παροτι διαβαζω τακτικα το
φορουμ και τα νεα.
λοιπων εχω μηνει με μια καρτα Skystar hd2 μιας και εχω δωσει τους δεκτες.
το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχω βρει το καταληλο προγραμμα που να
λειτουργει σωστα το τηλεχειριστηριο σαν να ειναι η καρτα κανονικος δεκτης και
να μην χρειαζεται να ειμαι διπλα στο pc για να κανω zapping.. θελω να μπορω
να βλεπω στην οθωνη τις λιστες καναλιων, να κανω ανιχνευση σε ενα δορυφορο,
να αλλαξω δορυφορο και γενικα ολες τις ανεσεις ενος δεκτη να τις εχω και στην
καρτα με το χειριστηριο
παραλληλα θελω το προγραμμα να μπορει να δει feeds και να περνει emulators(hadu, acamd συγκεκριμενα)
ευχαριστω

Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιο που να υποστηρίζει όλα όσα θέλεις, τα πιο κοντινά μου φαίνεται ότι είναι το DVBViewer Pro σε κατάσταση full screen με OSD (καλό OSD, με αρκετά εναλλακτικά skin), ή το XBMC με τη βοήθεια του dvbviewer recording service (με τη βοήθεια του αντίστοιχου PVR addon). Και στις δύο περιπτώσεις όμως το σκανάρισμα των καναλιών γίνεται από το gui των windows (από το dvbviewer απευθείας, ή καλύτερα από το transedit). Απ' όσο θυμάμαι το windows media center επιπτρέπει το σκανάρισμα μέσα από το OSD, αλλά οι επιλογές είναι φτωχές (και σε θέματα κίνησης μοτέρ, diseqc, ενώ δεν υποστηρίζει και emu από όσο ξέρω). Άλλα προγράμματα, όπως το DVBDream, το Smartdvb ή το Progdvb έχουν πολύ φτωχό OSD, δεν αξίζει για full screen χρήση. Εναλλακτική λύση ίσως είναι και το Mediaportal, αν και δεν ξέρω τι ακριβώς υποστηρίζει στις τελευταίες εκδόσεις.

Last edited:
ευχαριστω για την απαντηση. βλεπω οτι αυτα που ζηταω πραγματα που δεν τα κανουν αυτα τα προγραμματα.
για feeds εχει κανενα προγραμα στο μυαλο σου? σκαναρω με το dvb dream και συνηθως δεν βρισκει τιποτα.
μηπως η καρτα δεν εχει καλο tuner σε χαμηλες συχνωτητες?
ποιο προγραμα χρησημοποιεις εσυ για feeds?

πρεπει να βρω εναν τροπο για να βλεπω τα ματς πρωταθληματος του παναθηναικου μιας και συνηθως τα βγαζουν και σε feeds