Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

ΔΕΝ αναφέρομαι σε ΚΑΝΕΝΑΝ συγκεκριμένα , άλλωστε είπα οτι ζητάω συγνώμη για τον αδόκιμο όρο , αλλά δεν μπορώ να μη σχολιάσω κάτι που δεν θεωρώ σωστό ως προς τους υπόλοιπους.Δεν έχω προσωπική αντιπαράθεση με κανένα και ούτε επιθυμώ αλλά όλοι πρέπει να σεβόμαστε τις απόψεις όλων.

Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Το ΛΑΟΣ οπως προβλεπόταν για έναν εξαθλιωμένο οικονομικά, απαίδευτο λαό, με αύξηση στα ποσοστά του, που φτάνει το 6%.....τι να πω.

Φαντάζομαι ότι θεωρείς εαυτόν πεπαιδευμένο , υψηλού εισοδήματος και ταυτόχρονα , ως κοσμοπολίτης αστός κατακεραυνώνεις το "πόπολο" , την πλέμπα κοινώς , που ατυχώς έχει δικαίωμα ψήφου και δυστυχώς το χρησιμοποιεί κατ' αυτόν τον εσφαλμένο τρόπο . Φαντάζομαι επίσης πως το εσφαλμένο του τρόπου προσδιορίζεται από τα δικά σου πιστεύω , και από το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως είσαι όντως πεπαιδευμένος , ανεκτικός , ως κοσμοπολίτης , με τους υπόλοιπους λαούς ( αλλά όχι ανεκτικός με τους έχοντες διαφορετική άποψη για το ποιόν θα ψηφίσουν ) . Εγω το βλέπω ως άκρως ολιγαρχική άποψη αυτό . Οι σύγχρονες υπερεθνικές ελιτ που απαξιώνουν τον απλό μέσο ψηφοφόρο χλευάζοντας την επιλογή του και περιγελούν τον "λαό" εν γένει , έχουν ακριβώς την ίδια άποψη με εσένα .

Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Φαντάζομαι ότι θεωρείς εαυτόν πεπαιδευμένο , υψηλού εισοδήματος και ταυτόχρονα , ως κοσμοπολίτης αστός κατακεραυνώνεις το "πόπολο" , την πλέμπα κοινώς , που ατυχώς έχει δικαίωμα ψήφου και δυστυχώς το χρησιμοποιεί κατ' αυτόν τον εσφαλμένο τρόπο . Φαντάζομαι επίσης πως το εσφαλμένο του τρόπου προσδιορίζεται από τα δικά σου πιστεύω , και από το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως είσαι όντως πεπαιδευμένος , ανεκτικός , ως κοσμοπολίτης , με τους υπόλοιπους λαούς ( αλλά όχι ανεκτικός με τους έχοντες διαφορετική άποψη για το ποιόν θα ψηφίσουν ) . Εγω το βλέπω ως άκρως ολιγαρχική άποψη αυτό . Οι σύγχρονες υπερεθνικές ελιτ που απαξιώνουν τον απλό μέσο ψηφοφόρο χλευάζοντας την επιλογή του και περιγελούν τον "λαό" εν γένει , έχουν ακριβώς την ίδια άποψη με εσένα .

Πώς???

Μάλλον η διαστρέβλωση είναι μέσα στο πνεύμα του πολιτικου μας συστήματος.

Λοιπόν να απαντήσω και εγώ, μιας και πέφτει το γάντι..

Έχω γράψει πάμπολλες φορές ότι σέβομαι απόλυτα την άποψη του άλλου,όπως φαίνεται και στην απάντηση μου στον vaskar...μάλλον δεν διαβάζεις το νήμα με ευλάβια.

Επίσης ανήκω στην μικροαστική τάξη και κάτοικος Εξαρχείων, έχει ειπωθεί επίσης πολλες φορές.

Άρα η άποψη μου, ή οποία πρέπει να γίνει σεβαστή ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, είναι ότι απο τα 5 κόμματα της βουλής η άκρα δεξιά, για εμένα είναι προσβλητικό και μόνο που υπάρχει.

Τώρα αν αυτό το πέρνεις εσύ αυτό φασιστικό ή ολιγαρχικό ή οτιδήποτε, άποψη σου.Σεβαστή.

@ Maestro :
Έβλεπες τπτ Μεξικανικά σείριαλ χθες το βράδυ βρε? χεχε

Άσε έκανα μια ολονυχτία B.Galactica χτες, που στο τέλος της 3ης σεζόν θυμίζει αρκετά μεξικάνικο σηριαλ... :flipout::flipout::flipout:

Μου'πεσε βαρύ... και σήμερα ψήνομαι... για τα καλά, ακόμα και τώρα.... :slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Άρα η άποψη μου, ή οποία πρέπει να γίνει σεβαστή ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ, είναι ότι απο τα 5 κόμματα της βουλής η άκρα δεξιά, για εμένα είναι προσβλητικό και μόνο που υπάρχει.

Θεμιτό και σεβαστό, Αιμίλιε. Όμως, θα ήθελα να σε παρακαλέσω στο εξής να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς, όπως αυτούς που έκανες παραπάνω. Διότι με την ίδια λογική και ένας ''απέναντι'' θα χαρακτηρίσει την Παπαρήγα, τον Αλαβάνο και το νήμα θα γίνει μύλος. Ας περιοριστούμε στην κατάθεση της γνώμης μας, κυρίως σαν σχόλιο, αφού οι πολιτικές συζητήσεις, με την έννοια της κομματικής αντιπαράθεσης, απαγορεύονται από τον Κανονισμό του Φόρουμ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Τώρα αν αυτό το πέρνεις εσύ αυτό φασιστικό ή ολιγαρχικό ή οτιδήποτε, άποψη σου.Σεβαστή.

Οχι αγαπητέ μου . Δεν μπορεί να επιζητάς να γίνει σεβαστή από όλους η άποψη σου ότι ένα ορισμένο τμήμα του πληθυσμού της χώρας δεν επιτρέπεται να έχει άποψη και αν έχει δεν επιτρέπεται να την εκφράζει .

Άσε έκανα μια ολονυχτία B.Galactica χτες, που στο τέλος της 3ης σεζόν θυμίζει αρκετά μεξικάνικο σηριαλ... :flipout::flipout::flipout:

Μου'πεσε βαρύ... και σήμερα ψήνομαι... για τα καλά, ακόμα και τώρα.... :slapface:

Την νοθεία στις εκλογές του Σόουλ έβλεπες ε? Τί γίνεται όταν αφήνουμε τον λαό να ψηφίζει ελεύθερα και εκλέγει τον Μπάλταρ... Συμβολικό!:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Οχι αγαπητέ μου . Δεν μπορεί να επιζητάς να γίνει σεβαστή από όλους η άποψη σου ότι ένα ορισμένο τμήμα του πληθυσμού της χώρας δεν επιτρέπεται να έχει άποψη και αν έχει δεν επιτρέπεται να την εκφράζει .

Λάθος κάνεις και πάλι...
Γράφω κάπου ότι δεν επιτρέπω κάτι σε κάποιον??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Θεμιτό και σεβαστό, Αιμίλιε. Όμως, θα ήθελα να σε παρακαλέσω στο εξής να αποφεύγεις τους χαρακτηρισμούς, όπως αυτούς που έκανες παραπάνω. Διότι με την ίδια λογική και ένας ''απέναντι'' θα χαρακτηρίσει την Παπαρήγα, τον Αλαβάνο και το νήμα θα γίνει μύλος. Ας περιοριστούμε στην κατάθεση της γνώμης μας, κυρίως σαν σχόλιο, αφού οι πολιτικές συζητήσεις, με την έννοια της κομματικής αντιπαράθεσης, απαγορεύονται από τον Κανονισμό του Φόρουμ....

Οκ Γιάννη, sorry αλλα προσπάθησα..

Προφανώς στην Δημοκρατία μπορούν να εκφράζουν ελευθερα την Γνώμη τους ακόμα και οι Αρνητές τής Δημοκρατίας.
Αυτή ειναι και η Διαφορά.
Οι Ιδέες αντιπαλευονται μέ Ιδέες.
Στην Δημοκρατία δεν γίνεται να αποκλείεις τούς Αντιπαλους της,αλλά προβάλλοντας διαφορετικές Ιδέες να μειώνεις απολύτως δημοκρατικά την δύναμή τους.

Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Το ΛΑΟΣ οπως προβλεπόταν για έναν εξαθλιωμένο οικονομικά, απαίδευτο λαό, με αύξηση στα ποσοστά του, που φτάνει το 6%.....τι να πω.

Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς καλύτερα , πως το μεγαλύτερο τμημα του ελληνικού λαου που είναι απαίδευτο και εξαθλιωμένο οικονομικά δεν είναι το 6% του ΛΑΟΣ αλλά το 70 – 85% των ελλήνων που εδώ και χρονια συνεχίζουν το αυτό-μαστίγωμα των ίδιων επιλογών που τον εχουν φερει σε αυτή την κατάσταση.
Καλη η καραμέλα των αγράμματων και όλων όσων και καλα εχουν χαμηλή νοημοσύνη στις πολιτικές τους επιλογές , αλλα εγω δεν διακρίνω καμια τρελή ευφυΐα όλα αυτά τα χρόνια στο 70% ( σήμερα ) και 85% (στις βουλευτικές ) αυτων που ψηφίζουν τα δυο μεγάλα κόμματα…
Τουλάχιστον αυτός ( ο Καρατζαφερης) προσφέρει και ένα αξιοπρεπή αντιπολιτευτικό λόγο στην βουλή εκει που θα έπρεπε να το πράττουν άλλοι..

Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

ελα ρε Σπύρο τώρα . Αρνητής της δημοκρατίας ο Καρατζαφέρης ;

Πλάκα με κάνεις???

Τον Πλεύρη τι τον έχει Δημοκρατικό στήλο???:flipout::flipout::flipout:

Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις??

ελα ρε Σπύρο τώρα . Αρνητής της δημοκρατίας ο Καρατζαφέρης ;

Δεν αναφέρθηκα σε αυτον προσωπικά Ντόκ.
Ο ιδιος δεν ξέρει τι ειναι.
Λαϊκιστής θα χαρακτηριζόταν καλύτερα,πού θα μπορούσε να συνεργαστεί με οποιον τού τάξει πιο πολλά οφίτσια.
Και φυσικά άλλα ειναι τά αιτια που ψηφίζεται απο μερίδα τού κόσμου,που κυρίως βάσει τής αναλύσεως τών προηγουμένων Εθνικών Εκλογών,έχουν χαμηλά εισοδήματα.
Αυτό ειναι μιά πραγματικότητα.
Κίνδυνος για την Δημοκρατία δεν είναι...
Ομως η παρουσία του βολεύει κάποιους ´άλλους´...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Πλάκα με κάνεις???

Τον Πλεύρη τι τον έχει Δημοκρατικό στήλο???:flipout::flipout::flipout:

Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρεις??

Ξέρω το άλλο με τον Αλαβάνο να τρέχει στα Σκόπια για φιλειρηνικές προσεγγίσεις..:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείς καλύτερα , πως το μεγαλύτερο τμημα του ελληνικού λαου που είναι απαίδευτο και εξαθλιωμένο οικονομικά δεν είναι το 6% του ΛΑΟΣ αλλά το 70 – 85% των ελλήνων που εδώ και χρονια συνεχίζουν το αυτό-μαστίγωμα των ίδιων επιλογών που τον εχουν φερει σε αυτή την κατάσταση.
Καλη η καραμέλα των αγράμματων και όλων όσων και καλα εχουν χαμηλή νοημοσύνη στις πολιτικές τους επιλογές , αλλα εγω δεν διακρίνω καμια τρελή ευφυΐα όλα αυτά τα χρόνια στο 70% ( σήμερα ) και 85% (στις βουλευτικές ) αυτων που ψηφίζουν τα δυο μεγάλα κόμματα…
Τουλάχιστον αυτός ( ο Καρατζαφερης) προσφέρει και ένα αξιοπρεπή αντιπολιτευτικό λόγο στην βουλή εκει που θα έπρεπε να το πράττουν άλλοι..

Καλά αυτον τον αξιοπρεπή τον ξέρουμε καλά....

Last edited: