Είμαστε ακόμα εδώ!!!![]()
Σε αυτο το thread μπορουμε να χαρακτηριζουμε οποιον και οποιους θελουμε, οπως θελουμε?
Ναι, εκτός από μένα...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Επεσε ο πυρετός ή ήταν δικαιολογία για να μην σε τσιμπήσουνε που δεν ψήφισες?
Σε αυτο το thread μπορουμε να χαρακτηριζουμε οποιον και οποιους θελουμε, οπως θελουμε?
Γιατί να μην είσαι??
Έβαλες για Βουλευτής και δεν το μάθαμε???:BDGBGDB55::BDGBGDB55:![]()
Κρίμα γιατί έχω και ρεύμα... (κλείσε την πόρτα ρε γυναίκα!)![]()
Δεν κόβεις σωστά , και αυτό γιατί εγώ τη διαμαρτυρία μου τη δείχνω χωρίς να ταλαιπωρώ τους άλλους παρά μόνο σε αυτούς που πρέπει στην ΚΑΛΠΗ απ ότι καταλαβαίνω εσύ είσαι του καναπέ και της παραλίας.Καλύτερα ο γερμανός παρά τούτοι εδώ.
Σιγά μη μας χαλάσει κιόλας. Όχι να έχουμε αυτούς που τα πέρνουν από το γερμανό
Ραντεβού στο δρόμο, αν και σε κόβω του καναπέ![]()
Δεν κόβεις σωστά , και αυτό γιατί εγώ τη διαμαρτυρία μου τη δείχνω χωρίς να ταλαιπωρώ τους άλλους παρά μόνο σε αυτούς που πρέπει στην ΚΑΛΠΗ απ ότι καταλαβαίνω εσύ είσαι του καναπέ και της παραλίας.![]()
Δεν κόβεις σωστά , και αυτό γιατί εγώ τη διαμαρτυρία μου τη δείχνω χωρίς να ταλαιπωρώ τους άλλους παρά μόνο σε αυτούς που πρέπει στην ΚΑΛΠΗ απ ότι καταλαβαίνω εσύ είσαι του καναπέ και της παραλίας.
Με παρεξήγησες εξαίρεσα αυτούς που έχουν άποψη - ιδεολόγους.
Ζητώ ειλικρινά συγνώμη αν σε έθιξα.![]()
Προς Θεού ΟΧΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει να τις απαγορεύσουμε αλλά προτού βγείς εκεί ΒΓΕΣ και πήγαινε να επιλέξεις ΕΣΥ ποιον πιστεύεις μην αφήνεις εμένα , το άλφα , το βήτα να επιλέγουμε ΚΑΙ για σένα.Να τις απαγορέψουμε τις διαδηλώσεις τότε ...
Τα περί αδιαφορίας (παραλίας) τα αντιπαρέρχομαι.
Δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια ...![]()
Το ερώτημά σου είναι σωστό , και εγώ αν και επέλεξα κάποιο απο τα άλλα δυσκολεύτηκα πολύ , αλλά σ αυτό που ρωτάς ( είναι ρητορικό το καταλαβαίνω ) μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις.Παρόλα αυτά δεν μπορώ να δεχτώ πλήρος αυτά που λές περί φίμωσης.Πως τη δείχνεις όμως...? Ρωτάω για μένα, που απ'τα κόμματα που βγήκαν χτες δε θα ψήφιζα κανένα ούτε με απειλή όπλου. Να ρίξεις σε μικρά κόμματα, σύμφωνοι. Όμως από κει και πέρα, υπάρχει ΤΕΤΟΙΟ χάος στα μικρά κόμματα, και τόση αδικία σε ό,τι έχει να κάνει με τη μη δυνατότητα προβολής των ιδεών τους και του προγράμματός τους... που ποτέ δεν πρόκειται να φανεί ποιό μικρό κόμμα είναι σοβαρό και ποιό παρωδία.
Πόσο μάλλον όταν τα σοβαρά τα φιμώνουν με τη βούλα του Αρείου Πάγου και αφήνουν δικαίωμα συμμετοχής σε κόμματα όπως το "Λευκό"...
Προς Θεού ΟΧΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει να τις απαγορεύσουμε αλλά προτού βγείς εκεί ΒΓΕΣ και πήγαινε να επιλέξεις ΕΣΥ ποιον πιστεύεις μην αφήνεις εμένα , το άλφα , το βήτα να επιλέγουμε ΚΑΙ για σένα.
1) Αν και δύσκολο να το πιστέψω , το δέχομαι ήταν δύσκολή επιλογή και για μένα....Γιατί πρέπει να ξαναεξηγήσω ότι:
1) δεν μου κάνει κανένας
2) δεν θέλω να γίνω συνένοχος
3) πρέπει να ξεκουμπιστούν όλοι οι "συνέταιροι"
4) ότι η αποχή είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο μόνος τρόπος να αλλάξει κάτι.
4) ότι η αποχή είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο μόνος τρόπος να αλλάξει κάτι.
1) Αν και δύσκολο να το πιστέψω , το δέχομαι ήταν δύσκολή επιλογή και για μένα....
Πίστεψέ το.:a0210:
2) Απο πότε το να εκφράζεις τη γνώμη σου έγινε ΕΓΚΛΗΜΑ , έτσι ώστε να γίνεις ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ για να σοβαρευτούμε λίγο.
Όταν ψηφίζω κάποιον του δίνω το δικαίωμα να με εκπροσωπήσει στη βουλή προδιαγράφοντας το μέλλον του παιδιού μου (εμένα χ@σ@ με!)
Εγώ και εσύ λοιπόν φτιάχνουμε τους νόμους και ελέγχουμε την εφαρμογή τους μέσω των αντοπροσώπων μας. Είμαστε λοιπόν συνένοχοι. Απλό!
3) Συμφωνώ αλλά τι εννοείς πάμε για επανάσταση ;;;;;
Ναι! ειρηνική όμως.
4) Κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη ΕΙΝΑΙ ακριβώς αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις. Η γνώμη σου είναι σεβαστή
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.