Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Σε αυτο το thread μπορουμε να χαρακτηριζουμε οποιον και οποιους θελουμε, οπως θελουμε?

Re: Απάντηση: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Σε αυτο το thread μπορουμε να χαρακτηριζουμε οποιον και οποιους θελουμε, οπως θελουμε?

Ναι, εκτός από μένα...:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Έχει δίκιο ο petros_m.

Καταλαβαίνω ότι μια πολιτική συζήτηση γεννά ένταση. Παρακαλώ πολύ, όμως, μιας και μέχρι τώρα κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου, μην μας ξεφεύγουν χαρακτηρισμοί που υπερβαίνουν την ανοχή των ορίων μιας τέτοιας κουβέντας μέσα στο φόρουμ. Καταλαβαίνω ότι είναι αρκετά δύσκολο, αλλά προσπαθήστε. Ξαναδιαβάστε το ποστ σας πριν το δημοσιοποιήσετε, για να μην αναγκάζετε τους συντονιστές να τροποποιούν ή να διαγράφουν τα μηνύματά σας.

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Επεσε ο πυρετός ή ήταν δικαιολογία για να μην σε τσιμπήσουνε που δεν ψήφισες?

Δυστυχώς όχι μόνο δεν έπεσε αλλά ήταν απλό σύμπτωμα καραμπινάτης αμυγδαλίτιδας που πονάει από χτες του κερατά... :BXVZCBXZ6:

Το ζήτημα είναι ότι κι εγώ ενώ δε θα ψήφιζα κανέναν απ'αυτούς που πήραν έδρες, θα πήγαινα για το γαμώτο... έτσι επειδή μου'κλεισαν το κόμμα μου :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Με παρεξήγησες εξαίρεσα αυτούς που έχουν άποψη - ιδεολόγους.

Ζητώ ειλικρινά συγνώμη αν σε έθιξα.:grinning-smiley-043

Γιατί να μην είσαι??

Έβαλες για Βουλευτής και δεν το μάθαμε???:BDGBGDB55::BDGBGDB55:-bye-

Δυστυχώς δεν υπάρχουν οι γνώσεις και η ικανότητα για κάτι τέτοιο.
Κρίμα γιατί έχω και ρεύμα... (κλείσε την πόρτα ρε γυναίκα!)
-bye-

Καλύτερα ο γερμανός παρά τούτοι εδώ.
Σιγά μη μας χαλάσει κιόλας. Όχι να έχουμε αυτούς που τα πέρνουν από το γερμανό :flipout::flipout::flipout:

Ραντεβού στο δρόμο, αν και σε κόβω του καναπέ -bye-
Δεν κόβεις σωστά , και αυτό γιατί εγώ τη διαμαρτυρία μου τη δείχνω χωρίς να ταλαιπωρώ τους άλλους παρά μόνο σε αυτούς που πρέπει στην ΚΑΛΠΗ απ ότι καταλαβαίνω εσύ είσαι του καναπέ και της παραλίας.-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Δεν κόβεις σωστά , και αυτό γιατί εγώ τη διαμαρτυρία μου τη δείχνω χωρίς να ταλαιπωρώ τους άλλους παρά μόνο σε αυτούς που πρέπει στην ΚΑΛΠΗ απ ότι καταλαβαίνω εσύ είσαι του καναπέ και της παραλίας.-bye-

Να τις απαγορέψουμε τις διαδηλώσεις τότε ...
Τα περί αδιαφορίας (παραλίας) τα αντιπαρέρχομαι.
Δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια ...-bye-

Πως τη δείχνεις όμως...? Ρωτάω για μένα, που απ'τα κόμματα που βγήκαν χτες δε θα ψήφιζα κανένα ούτε με απειλή όπλου. Να ρίξεις σε μικρά κόμματα, σύμφωνοι. Όμως από κει και πέρα, υπάρχει ΤΕΤΟΙΟ χάος στα μικρά κόμματα, και τόση αδικία σε ό,τι έχει να κάνει με τη μη δυνατότητα προβολής των ιδεών τους και του προγράμματός τους... που ποτέ δεν πρόκειται να φανεί ποιό μικρό κόμμα είναι σοβαρό και ποιό παρωδία.

Πόσο μάλλον όταν τα σοβαρά τα φιμώνουν με τη βούλα του Αρείου Πάγου και αφήνουν δικαίωμα συμμετοχής σε κόμματα όπως το "Λευκό"...

Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Με παρεξήγησες εξαίρεσα αυτούς που έχουν άποψη - ιδεολόγους.

Ζητώ ειλικρινά συγνώμη αν σε έθιξα.:grinning-smiley-043

Καμια σχεση. Δεν ειμαι απο αυτους που μιλανε μονο οταν θιγονται. Μια γενικη παρατηρηση εκανα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Να τις απαγορέψουμε τις διαδηλώσεις τότε ...
Τα περί αδιαφορίας (παραλίας) τα αντιπαρέρχομαι.
Δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια ...-bye-
Προς Θεού ΟΧΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει να τις απαγορεύσουμε αλλά προτού βγείς εκεί ΒΓΕΣ και πήγαινε να επιλέξεις ΕΣΥ ποιον πιστεύεις μην αφήνεις εμένα , το άλφα , το βήτα να επιλέγουμε ΚΑΙ για σένα.

Πως τη δείχνεις όμως...? Ρωτάω για μένα, που απ'τα κόμματα που βγήκαν χτες δε θα ψήφιζα κανένα ούτε με απειλή όπλου. Να ρίξεις σε μικρά κόμματα, σύμφωνοι. Όμως από κει και πέρα, υπάρχει ΤΕΤΟΙΟ χάος στα μικρά κόμματα, και τόση αδικία σε ό,τι έχει να κάνει με τη μη δυνατότητα προβολής των ιδεών τους και του προγράμματός τους... που ποτέ δεν πρόκειται να φανεί ποιό μικρό κόμμα είναι σοβαρό και ποιό παρωδία.

Πόσο μάλλον όταν τα σοβαρά τα φιμώνουν με τη βούλα του Αρείου Πάγου και αφήνουν δικαίωμα συμμετοχής σε κόμματα όπως το "Λευκό"...
Το ερώτημά σου είναι σωστό , και εγώ αν και επέλεξα κάποιο απο τα άλλα δυσκολεύτηκα πολύ , αλλά σ αυτό που ρωτάς ( είναι ρητορικό το καταλαβαίνω ) μόνο εσύ μπορείς να απαντήσεις.Παρόλα αυτά δεν μπορώ να δεχτώ πλήρος αυτά που λές περί φίμωσης.:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Προς Θεού ΟΧΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν λέει να τις απαγορεύσουμε αλλά προτού βγείς εκεί ΒΓΕΣ και πήγαινε να επιλέξεις ΕΣΥ ποιον πιστεύεις μην αφήνεις εμένα , το άλφα , το βήτα να επιλέγουμε ΚΑΙ για σένα.

Γιατί πρέπει να ξαναεξηγήσω ότι:
1) δεν μου κάνει κανένας
2) δεν θέλω να γίνω συνένοχος
3) πρέπει να ξεκουμπιστούν όλοι οι "συνέταιροι"
4) ότι η αποχή είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο μόνος τρόπος να αλλάξει κάτι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισ

Γιατί πρέπει να ξαναεξηγήσω ότι:
1) δεν μου κάνει κανένας
2) δεν θέλω να γίνω συνένοχος
3) πρέπει να ξεκουμπιστούν όλοι οι "συνέταιροι"
4) ότι η αποχή είναι κατά την ταπεινή μου γνώμη, ο μόνος τρόπος να αλλάξει κάτι.
1) Αν και δύσκολο να το πιστέψω , το δέχομαι ήταν δύσκολή επιλογή και για μένα....
2) Απο πότε το να εκφράζεις τη γνώμη σου έγινε ΕΓΚΛΗΜΑ , έτσι ώστε να γίνεις ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ για να σοβαρευτούμε λίγο.
3) Συμφωνώ αλλά τι εννοείς πάμε για επανάσταση ;;;;;
4) Κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη ΕΙΝΑΙ ακριβώς αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Προσπαθησε να το δεις τεχνοκρατικα. Εισαι μελος του ανώτερου επιτελειου ενος μεγαλου κομματος. Σε μια συνεδριαση του επιτελειου ρωταει ενα μελος, "και με τη μεγαλη αποχη τι γινεται ρε παιδια?". Του απαντα ενας αλλος, "σε τι μας πειραζει η αποχη?".

Δωσε εσυ την απαντηση τωρα, λαμβανοντας ως δεδομενο (εστω χαριν και μονο της κουβεντας) πως ηθικο κομματι στην υποθεση δεν υπαρχει. Δηλαδη, αν κατεβουν 100 ατομα ολα κι ολα να ψηφισουν, οποιος παρει τους περισσοτερους ψηφους κανει κυβερνηση. Προσωπικα, σε διαβεβαιωνω πως το ηθικο θεμα δεν μπαινει καν ως παραγοντας σε τετοιες κουβεντες.

Last edited:
Ευχαριστω vaskal, θα μπορουσα να κανω αναλυσεις και να προσφερω κατι σε αυτο το νημα, αλλα μαλλον εχει καταντησει(κατα κλασσικο Ελληνικωτατο τροπο) ενα νημα για χασμουρητα. Εδω διαβαζεις οτι θελεις ακτος κατι για τις εκλογες. Και υπαρχουν τοσα πολλα να γραψεις! Αυτον τον καιρο συμβαινουν τοσα πολλα που δε σε παιρνει μια ζωη να μπεις μεσα σε αυτα!
Με ευχαριστηση μου βλεπω οτι μολις ιδρυθυκαν πειρατικα κομματα στην Τσεκια, Σλοβενια και Ελλαδα!
βαζω μια φωτο απο την Αμελια, 23 χρονων και την Ελλεν και αυτη υποψηφια, εγινε 18 χρονων στις 4 ιουνιου! Εδω στην σκαλα που οδηγει στο παλατι-εστιατοριο
Και αν αναρωτιεσαι για το αβαταρ μου, ειναι το σημα του Πειρατικου Κομματος

Attachments

• Amelia och Ellen.jpeg
    Amelia och Ellen.jpeg
    42 KB · Views: 17
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικε

1) Αν και δύσκολο να το πιστέψω , το δέχομαι ήταν δύσκολή επιλογή και για μένα....
Πίστεψέ το.:a0210:

2) Απο πότε το να εκφράζεις τη γνώμη σου έγινε ΕΓΚΛΗΜΑ , έτσι ώστε να γίνεις ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ για να σοβαρευτούμε λίγο.
Όταν ψηφίζω κάποιον του δίνω το δικαίωμα να με εκπροσωπήσει στη βουλή προδιαγράφοντας το μέλλον του παιδιού μου (εμένα χ@σ@ με!)
Εγώ και εσύ λοιπόν φτιάχνουμε τους νόμους και ελέγχουμε την εφαρμογή τους μέσω των αντοπροσώπων μας. Είμαστε λοιπόν συνένοχοι. Απλό!

3) Συμφωνώ αλλά τι εννοείς πάμε για επανάσταση ;;;;;
Ναι! ειρηνική όμως.

4) Κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη ΕΙΝΑΙ ακριβώς αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις. Η γνώμη σου είναι σεβαστή

-bye-

Εγώ και εσύ λοιπόν φτιάχνουμε τους νόμους και ελέγχουμε την εφαρμογή τους μέσω των αντοπροσώπων μας. Είμαστε λοιπόν συνένοχοι. Απλό!

Άξιοι τις μοίρας μας είμαστε ΟΧΙ συνένοχοι.