Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Προσπαθησε να το δεις τεχνοκρατικα. Εισαι μελος του ανώτερου επιτελειου ενος μεγαλου κομματος. Σε μια συνεδριαση του επιτελειου ρωταει ενα μελος, "και με τη μεγαλη αποχη τι γινεται ρε παιδια?". Του απαντα ενας αλλος, "σε τι μας πειραζει η αποχη?".

Δωσε εσυ την απαντηση τωρα, λαμβανοντας ως δεδομενο (εστω χαριν και μονο της κουβεντας) πως ηθικο κομματι στην υποθεση δεν υπαρχει. Δηλαδη, αν κατεβουν 100 ατομα ολα κι ολα να ψηφισουν, οποιος παρει τους περισσοτερους ψηφους κανει κυβερνηση. Προσωπικα, σε διαβεβαιωνω πως το ηθικο θεμα δεν μπαινει καν ως παραγοντας σε τετοιες κουβεντες.

Αν όλοι μας γνωρίζουμε ότι είμαστε στην ίδια μεριά, μπορούμε να συνασπιστούμε και να αντιδράσουμε πολύ πιο εύκολα.
Οι κυβερνώντες (συγνώμη τα συμφέροντα εννοούσα) το γνωρίζουν και ποτέ μα ποτέ δεν τα βάζουν με το λαό. Όχι γιατι μας φοβούντε απλά γιατί δεν θα μπορούν να έχουν κέρδος.
Έίναι ουτοπικό? Μάλλον. Αν δεν προσπαθήσουμε δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Φίλε Dalanik μη παρεξηγηθώ κιόλας , σέβομαι απόλυτα την απόφασή σου να μην ψηφίσεις αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ σαν τρόπο διαμαρτυρίας , το θεωρώ ΟΤΙ χειρώτερο για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , αρκετά προβλήματα έχει είδη δεν είναι ανάγκη να τα κάνουμε περισσότερα.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισ

1) Αν και δύσκολο να το πιστέψω , το δέχομαι ήταν δύσκολή επιλογή και για μένα....
2) Απο πότε το να εκφράζεις τη γνώμη σου έγινε ΕΓΚΛΗΜΑ , έτσι ώστε να γίνεις ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ για να σοβαρευτούμε λίγο.
3) Συμφωνώ αλλά τι εννοείς πάμε για επανάσταση ;;;;;
4) Κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη ΕΙΝΑΙ ακριβώς αυτό που ΔΕΝ πρέπει να κάνεις.

Συμφωνώ.

Η αποχή δεν είναι λύση.
Τους πολιτικούς τους βολεύει να υπάρχει μεγάλη αποχή γιατί με την συσπείρωση των δικών τους απλά κερδίζουν με λιγότερες ψήφους και στο τέλος αποφασίζουν οι 2 στους 10 (2/10) το τι θα γίνεται στη χώρα απέναντι στον 1 στους 10 (1/10).

Απλά όποιος πάει για μπάνιο μετά καλό είναι να μην μιλάει, ούτε να έχει άποψη για το τι γίνεται στη χώρα. Ας έχουν όσοι ψήφισαν.
Στο φινάλε υπάρχει και το άκυρο ή το λευκό.
Εγώ προτιμώ το άκυρο ανάμεσα στα 2 αυτά αλλά ούτε και αυτό είναι ότι καλύτερο.

Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Φίλε Dalanik μη παρεξηγηθώ κιόλας , σέβομαι απόλυτα την απόφασή σου να μην ψηφίσεις αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ σαν τρόπο διαμαρτυρίας , το θεωρώ ΟΤΙ χειρώτερο για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , αρκετά προβλήματα έχει είδη δεν είναι ανάγκη να τα κάνουμε περισσότερα.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Δεν παρεξηγήθηκες καθόλου.
Το σημαντικό είναι να ανταλλάσουμε απόψεις.
Γι' αυτό δεν είμαστε όλοι εδώ, αντί κάποιας παραλίας?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Αν όλοι μας γνωρίζουμε ότι είμαστε στην ίδια μεριά, μπορούμε να συνασπιστούμε και να αντιδράσουμε πολύ πιο εύκολα.
Οι κυβερνώντες (συγνώμη τα συμφέροντα εννοούσα) το γνωρίζουν και ποτέ μα ποτέ δεν τα βάζουν με το λαό. Όχι γιατι μας φοβούντε απλά γιατί δεν θα μπορούν να έχουν κέρδος.
Έίναι ουτοπικό? Μάλλον. Αν δεν προσπαθήσουμε δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Ο Ελληνας τα ξεχναει ΟΛΑ οταν του πεταξεις ενα κοκαλακι. Ολοκληρες οικογενειες ψηφιζουν ενα κομμα επειδη τους βολεψε το ενα παιδι ή επειδη πηραν ευκολα ρευμα για το αυθαιρετο τους. Ειμαστε παναξιοι των πολιτικων που εχουμε. Σκεψου, ουσιαστικα εχουμε δεχτει πως ενας βουλευτης με μισθο 6000 το μηνα, μπορει να ζει ως λεφτας και ενας υπουργος με λιγα περισσοτερα να ζει ως κρισος!!!!!!!!!! Ειχα τσεκαρει πρωην υπουργο να μενει επι δυο εβδομαδες σε μεγαλη σουιτα του Μυκονος Blue. Μπορει να το κανει αυτο καποιος με 5-10 χιλιαδες το μηνα? Δε νομιζω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικε

Απλά όποιος πάει για μπάνιο μετά καλό είναι να μην μιλάει, ούτε να έχει άποψη για το τι γίνεται στη χώρα. Ας έχουν όσοι ψήφισαν.

+1

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικε

Συμφωνώ.

Η αποχή δεν είναι λύση.
Τους πολιτικούς τους βολεύει να υπάρχει μεγάλη αποχή γιατί με την συσπείρωση των δικών τους απλά κερδίζουν με λιγότερες ψήφους και στο τέλος αποφασίζουν οι 2 στους 10 (2/10) το τι θα γίνεται στη χώρα απέναντι στον 1 στους 10 (1/10).

Άγγελε λευκό και ακυρο προσμετρούνται σε όσους μπαίνουν στη βουλή με ενισχυμένη αναλογική.
Αν μέναν κενά έδρανα στη βουλή θα το έκανα (όπως σωστά έγραψε και άλλος φίλος).

Όμως βρε φίλε μη μου στερείς το λόγο.
Έτσι όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα κατέβαλα μεγαλύτερη προσπάθεια να κόψω την "πρέζα" της ψήφου παρά να πεταχτώ δύο τετράγωνα πιο πάνω και να ψηφίσω...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισ

Συμφωνώ.

Η αποχή δεν είναι λύση.

Κι εγω συμφωνώ και ...επαυξάνω λέγοντας επιπλέον ότι κατα την άποψή μου απέχει αυτός που τους θεωρεί όλους ίδιους (ή τουλάχιστον αυτούς που έχουν πιθανότητες εκλογής) και ως εκ τούτου του ειναι ακριβώς το ίδιο όποιος και αν βγει. Πχ τι νόημα έχει να ψηφίσω μεταξύ Παναθηναικού και Ολυμπιακού για το ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα, αφού εγω είμαι ΑΕΚ; (Θεωρητικό το παράδειγμα....)

Και μια και όλοι ή καλύτερα οι περισσότεροι θα πάτε για μπάνια να μας πείτε ποιον λαό ( Γερμανούς ´Άγγλους , Γάλλους , Πορτογάλους ) θέλετε να έρθει να ψηφίσει στη θέση σας , για να σας/μας κυβερνήσει αύριο.
Το είπα 6-7 σελίδες πρίν ΕΜΕΙΣ θα βγάλουμε το φίδι απο την τρύπα , με το στρουθοκαμηλισμό τον εαυτό σας κοροϊδεύετε.
ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ σας περιμένουμε μετά το καλοκαίρι να βγείτε στους δρόμους......

Κοιτα τελικα που το Matrix Ζει…
Πως αλλιως να εξηγήσω οτι από κάποιους υπαρχει η ψευδαίσθηση πως εάν πήγαινε σύσσωμο το εκλογικό σωμα να ψηφίσει η Ελλαδα θα ειχε φωνη στην ευρωβουλή ( από ποιους;) .
Την στιγμη μαλιστα που ακομα και οι Γερμανοί οι Γάλλοι και Άγγλοι ψηφοφόροι γνωρίζουν πως οι κυβερνήσεις του δεν είναι τίποτα άλλο απο υπόδουλοι και διαχειριστές ενός συστήματος που είναι ανίκανοι να ελέγξουν…
Ο ευρωπαίος πολίτης εχει καταλάβει πολύ περισσότερα από ότι έχουμε καταλάβει εμεις εδώ στην ψαροκωσταινα ( στην κοιτίδα του πολιτισμού ντε)

Η αποχη δεν αποτρέπει κανενα να βγει αργότερα στο πεζοδρόμιο να διαμαρτυρηθεί εν αντιθέσει με τους χειροκροτητές και αυτους που κουνάνε σημαιάκια και που ψηφίσουν διατηρώντας ένα σάπιο σύστημα …
Και όλα αυτά από το καναπέ τους…
Αυτου του είδους οι ψηφοφόροι είναι οι πραγματικοί καναπεδακηδες και όχι αυτοι που απεχουν…
Γιατι αυτοι που απέχουν ξερουν το γιατι…
Αυτοι που ψηφίζουν γνωριζουν γιατι και τι ψηφίζουν ;;
Το μάζεμα των προβάτων ψηφοφόρων που θα ξαναδούμε στις επερχόμενες βουλευτικες εκλογες δεν είναι δειγμα δημοκρατικής ευαισθησίας αλλα δείγμα υποπολιτισμού και οπαδικής καφρίλας …

Για σκεφτείτε το…
Στις επερχόμενες εκλογες με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή ( που θα φτανει περιπου το 75%) το πιθανότερο είναι να εχουμε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ …
Δηλαδή άλλη μια νικη της Δημοκρατίας;;;

Βρε το Matrix…

Ο Ελληνας τα ξεχναει ΟΛΑ οταν του πεταξεις ενα κοκαλακι. Ολοκληρες οικογενειες ψηφιζουν ενα κομμα επειδη τους βολεψε το ενα παιδι ή επειδη πηραν ευκολα ρευμα για το αυθαιρετο τους. Ειμαστε παναξιοι των πολιτικων που εχουμε. Σκεψου, ουσιαστικα εχουμε δεχτει πως ενας βουλευτης με μισθο 6000 το μηνα, μπορει να ζει ως λεφτας και ενας υπουργος με λιγα περισσοτερα να ζει ως κρισος!!!!!!!!!! Ειχα τσεκαρει πρωην υπουργο να μενει επι δυο εβδομαδες σε μεγαλη σουιτα του Μυκονος Blue. Μπορει να το κανει αυτο καποιος με 5-10 χιλιαδες το μηνα? Δε νομιζω...

+1

Αν αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα, ώστε να μην τους αφήνει κανένα δικαίωμα να πράξουν όλα αυτά?

Κι εγω συμφωνώ και ...επαυξάνω λέγοντας επιπλέον ότι κατα την άποψή μου απέχει αυτός που τους θεωρεί όλους ίδιους (ή τουλάχιστον αυτούς που έχουν πιθανότητες εκλογής) και ως εκ τούτου του ειναι ακριβώς το ίδιο όποιος και αν βγει. Πχ τι νόημα έχει να ψηφίσω μεταξύ Παναθηναικού και Ολυμπιακού για το ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα, αφού εγω είμαι ΑΕΚ; (Θεωρητικό το παράδειγμα....)

Η αποχή μου δεν δηλώνει μόνο ότι είναι όλοι ίδιοι.
Δηλώνει ακόμα στα τσακίδια όλοι τους, με ειρηνικό τρόπο ...

Πως αλλιως να εξηγήσω οτι από κάποιους υπαρχει η ψευδαίσθηση πως εάν πήγαινε σύσσωμο το εκλογικό σωμα να ψηφίσει η Ελλαδα θα ειχε φωνη στην ευρωβουλή ( από ποιους;) .
Την στιγμη μαλιστα που ακομα και οι Γερμανοί οι Γάλλοι και Άγγλοι ψηφοφόροι γνωρίζουν πως οι κυβερνήσεις του δεν είναι τίποτα άλλο απο υπόδουλοι και διαχειριστές ενός συστήματος που είναι ανίκανοι να ελέγξουν…
Ο ευρωπαίος πολίτης εχει καταλάβει πολύ περισσότερα από ότι έχουμε καταλάβει εμεις εδώ στην ψαροκωσταινα ( στην κοιτίδα του πολιτισμού ντε)

Η αποχη δεν αποτρέπει κανενα να βγει αργότερα στο πεζοδρόμιο να διαμαρτυρηθεί εν αντιθέσει με τους χειροκροτητές και αυτους που κουνάνε σημαιάκια και που ψηφίσουν διατηρώντας ένα σάπιο σύστημα …
Αυτου του είδους οι ψηφοφόροι είναι οι πραγματικοί καναπεδακηδες και όχι αυτοι που απεχουν…
Το μάζεμα των προβάτων ψηφοφόρων που θα ξαναδούμε στις επερχόμενες βουλευτικες εκλογες δεν είναι δειγμα δημοκρατικής ευαισθησίας αλλα δείγμα υποπολιτισμού και οπαδικής καφρίλας …

Για σκεφτείτε το…
Στις επερχόμενες εκλογες με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή ( που θα φτανει περιπου το 75%) το πιθανότερο είναι να εχουμε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ …

Βρε το Matrix…

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την επιχειρηματολογία σου.:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Για σκεφτείτε το…

Βρε το Matrix…
Δηλαδή εσύ πραγματικά πιστεύεις οτι όλοι αυτοί οι ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ που έτρεξαν για τα μπάνια του λαού έχουν ΆΠΟΨΗ και μάλιστα εμπεριστατωμένη ενώ εγώ και όποιος άλλος άσκησε το δικαίωμά του είναι απλά πρόβατο ;;;;;
Όντος το matrix υπάρχει , μόνο που δεν ξέρω ποιός Ζει και ΚΟΙΜΑΤΑΙ εκεί εγώ Ή εσύ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεω

Η αποχή μου δεν δηλώνει μόνο ότι είναι όλοι ίδιοι.
Δηλώνει ακόμα στα τσακίδια όλοι τους, με ειρηνικό τρόπο ...
Ναι όλοι για την αποχή σου/ σας είναι στεναχωρημένοι σήμερα.
Ρε δε βλέπεις που σε λένε Νεο Δημοκράτη εν αγνοία σου !!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Δηλαδή εσύ πραγματικά πιστεύεις οτι όλοι αυτοί οι ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ που έτρεξαν για τα μπάνια του λαού έχουν ΆΠΟΨΗ και μάλιστα εμπεριστατωμένη ενώ εγώ και όποιος άλλος άσκησε το δικαίωμά του είναι απλά πρόβατο ;;;;;
Όντος το matrix υπάρχει , μόνο που δεν ξέρω ποιός Ζει και ΚΟΙΜΑΤΑΙ εκεί εγώ Ή εσύ.

Δεν σου είπε αυτό ο άνθρωπος ...

Για αυτούς που απείχαν συνειδητά μίλησε!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειν

Ναι όλοι για την αποχή σου/ σας είναι στεναχωρημένοι σήμερα.
Ρε δε βλέπεις που σε λένε Νεο Δημοκράτη εν αγνοία σου !!!!!!!!!!!!!

Ας με λέν και τρομοκράτη :flipout::flipout::flipout:
Ποιός δίνει σημασία στις κολοκύθες ...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eυρωεκλογες,ειναι υποχρεωτικες?θα ψηφισετε

Δεν σου είπε αυτό ο άνθρωπος ...

Για αυτούς που απείχαν συνειδητά μίλησε!
Εγώ άλλο κατάλαβα πάντως , αν έχω κάνει λάθος λυπάμαι αλλά η απάντηση μου λίγο θα διέφερε.

Εγώ άλλο κατάλαβα πάντως , αν έχω κάνει λάθος λυπάμαι αλλά η απάντηση μου λίγο θα διέφερε.

Ας απαντήσει ο ίδιος. Έτσι και αλλιώς τα λέει πολύ καλύτερα από εμένα :grinning-smiley-043

Η Ζούγκλα του Μάκη,αποκαλύπτει τους επικεφαλείς της ανταρσίας.

Οι επώνυμοι πήγαν για... βουτιές

6 Ιουνίου 2009, 22:36

Κορίνα Ασλανίδου

Η εγχώρια σόου μπιζ μάζεψε σε μια βαλίτσα, μαγιό, αντηλιακό, πετσέτες και πήγε για... μακροβούτια. Από την Παρασκευή το απόγευμα αρκετοί ήταν αυτοί πoυ προτίμησαν την θάλασσα από την ψήφο.
Η Ελεωνόρα Μελέτη με τον σύντροφο της Γιάννη Ολζιέρσκι, μάζεψαν τα... μπογαλάκια τους και... πέταξαν την Παρασκευή το απόγευμα για Κεφαλονιά. Από εκεί κατάγεται η παρουσιάστρια και την επισκέπτεται πολύ συχνά. Στην εκπομπή της θα επιστρέψει την Τρίτη το πρωί, έτσι βρήκε την ευκαιρία για θαλάσσιο σκι στα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου...
Ο Αντώνης Ρέμος θα περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κωνσταντινούπολη. Ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί στο club Reina στο πλαίσιο του Grand Prix της Formula 1 και είναι μάλιστα ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό.
Ο σούπερ σταρ των γηπέδων Ροναλντίνιο αγαπάει απ’ ότι φαίνεται πολύ την Ελλάδα. Και το τριήμερο του Αγίου πνεύματος βρίσκεται στην χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στο αγαπημένο του νησί... την Μύκονο. Ο άσος της Μίλαν, κάνει τις βουτιές του με καλλίγραμμες καλλονές στο Super Paradise. Μην νομίζετε όμως πως πήγε στο νησί αεροπορικώς, αλλά με σκάφος.
Στο νησί των ανέμων κάνει διακοπές και η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον αγαπημένο της Μισέλ. Λείπει η Τζούλια από την Μύκονο, ειδικά τέτοιες μέρες;
Στην Μύκονο όμως είναι και η Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύντροφο της Γιάννη. Το ζευγάρι είναι μαζί 15 μήνες και το... γιορτάζουν στο νησί των ανέμων με βουτιές και κοκτέιλς.