ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ONLINE

Sakis47

New member
27 December 2007
33
Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους,

Είμαι στο τσακ να πάρω την Samsung LE37M86BD που βρήκα on-line γύρω στα € 1.200. Είναι πολύ καλή TV και για αυτά τα λεφτά είναι σίγουρα ευκαιρία. Έχω μόνο εναν μικρό ενδοιασμό. Η εταιρία που το πουλάει μου είπε οτι δίνει Ευρωπαική (και οχι την Ελληνική), εγγύηση για 2 χρόνια. Αυτό σημαίνει όπως μου είπε, οτι σε περίπτωση βλαβης η TV μεταφέρεται στην Γαλλία ή Γερμανία για επιδιόρθωση και επιστρέφεται επιδιορθωμένη μετά απο 2 εβδομάδες. Να τους εμπιστευθώ; Είναι αρκετά τα λεφτά και δεν τα έχω για πέταμα.

Είναι ασφαλές λοιπόν:

1. Να αγοράσω μια τέτοια TV στην οποία η προέλευση της είναι στην ουσία άγνωστη;;;

2. Να αγοράσω μια τέτοια TV με μια τέτοια εγγύηση;;;

Παρακαλώ για την βοήθεια σας όποιος γνωρίζει.

Ευχαριστώ και πάλι Καλή Χρονιά σε όλους.

Σακη, καλη χρονια αρχικα :ernaehrung004:
Αυτο που θα πρεπει να τους ρωτησεις ειναι σε περιπτωση προβληματος, ποιος επιβαρυνεται τα μεταφορικα. Γιατι εχουμε ακουσει πολλες περιπτωσεις που εβαζαν πολλα ηλεκτρονικα καταστηματα και κυριως απο το εξωτερικο τους πελατες να πληρωνουν τα μεταφορικα σε τετοιες περιπτωσεις.
Προσωπικα παντως, για να σου πω και την αποψη μου, δεν την θεωρω και τοση καλη ευκαιρια, αφου μιλαμε για τηλεοραση 37" και 1200 , οταν στα ιδια λεφτα υπαρχουν ενα σωρο επιλογες και σε μεγαλυτερες διαστασεις (40-42") στην Ελλάδα. Φυσικα η τελικη επιλογη ειναι δικη σου.

Last edited:
sory που θα σου κοψω τη χαρα χρονιαρες μερες αλλα σε αυτα τα λεφτα η συγκεκριμενη LCD απεχει πολυ απο το να χαρακτηριστει σαν ευκαιρια οταν τοσο σχεδον βρισκεις την αντοιστιχη 40ρα που και φυσικα δεν εχει καμμια σχεση με την 37ρα , τοσο σαν μεγεθος ,τοσο και σαν ποιοτητα ( αλλο panel )κ.λ.π.
Αφου ειναι να την " κανεις " τουλαχιστον διαλεξε το σωστο μοντελο .

Η εταιρία που το πουλάει μου είπε οτι δίνει Ευρωπαική (και οχι την Ελληνική), εγγύηση για 2 χρόνια.
.
δλδ η Ελλάδα δεν είναι στην Ευρώπη?
.
τι :argue: είναι αυτά που λένε οι εταιρίες!

απλα με την f ξεφευγει και ειπα να του το φερω πιο μαλακά(εδω απαιτειται τονος!!)
για τα λεφτα της η m ειναι τελεια..εννοειται οτι αν τα εχει παει για την f αλλα σκοπος ειναι να τον αποτρεψουμε απο την 37αρα..ειναι κριμα για τοσο λιγα χρηματα να μην παρει το καλυτερο

απλα με την f ξεφευγει και ειπα να του το φερω πιο μαλακά(εδω απαιτειται τονος!!)
για τα λεφτα της η m ειναι τελεια..εννοειται οτι αν τα εχει παει για την f αλλα σκοπος ειναι να τον αποτρεψουμε απο την 37αρα..ειναι κριμα για τοσο λιγα χρηματα να μην παρει το καλυτερο

Συμφωνουμε απολυτα και μας φαινετε κιολας -bye-

Αφου μαλωσα με το πλαισιο καθως δεν μου παρεδωσαν την 50pz70 στις 31/12 οπως μου ειπαν ψαχνω ξανα για αγορα τηλεορασης.. (οταν ειναι να τους δωσεις 2500 ευρω και αυτοι σε γραφουν ειναι SUPER εκνευριστικο) αυτο το expansys τι λεει ρε παιδια ξερει κανεις??

Αφου μαλωσα με το πλαισιο καθως δεν μου παρεδωσαν την 50pz70 στις 31/12 οπως μου ειπαν ψαχνω ξανα για αγορα τηλεορασης.. (οταν ειναι να τους δωσεις 2500 ευρω και αυτοι σε γραφουν ειναι SUPER εκνευριστικο) αυτο το expansys τι λεει ρε παιδια ξερει κανεις??

Μελος του φορουμ ( μη με ρωτησεις ποιο ........γιατι δεν δλεβ:flipout:) που το ειχε κοιταξει και νομικα για να δει ποσο κατοχυρωμενος ειναι , βρηκε οτι ολα ηταν ενταξει και προχωρησε σε αγορα τιβι .
Απλα να ξερεις απο εγγυση οτι σου ειπαν παραπανω.

Απάντηση: Re: ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ONLINE

megamarket στα 2460 με 9 ατοκες

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ONLINE

Για να βρειτε ...... ακρη
Ρωτηστε τον ..........akren -bye-

ε...τωρα ....παλια μου τεχνη ....κοσκινο:firstprize:

υ.γ μονο την δικη μου πηρα ακριβοτερα απο oλους:BDGBGDB55:

Τελικά η συμβουλή όλων σας είναι να προχωρήσω σε online αγορά με προυποθέσεις. Επίσης η διαφορά στην τιμή μεταξύ της 40αρας και της 37αρας όντος δεν είναι μεγάλη, οπότε μάλλον θα προχωρήσω σε αγορά.

Ποιος μπορεί να μου πει που μπορώ να βρώ την καλύτερη τιμή για την 40αρα: Samsung LE-40M86BD 101cm;

Είναι πιθανόν να πέσει η τιμή της στις εκπτώσεις ; κάνουν τέτοιες εκπτώσεις οι εταιρίες; γιατί άκουσα στις εκπτώσεις οτι δίνουν μόνο τα stock τους.

Thanks