Μην ανησυχείς....ορισμένες φορές ξυπνάνε οιΚαι εγώ διαβάζοντας σας γιατί με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας έχω την εντύπωση ότι έχετε περάσει τα όρια του χιούμορ

μέσα μας.....
Μην ανησυχείς....ορισμένες φορές ξυπνάνε οιΚαι εγώ διαβάζοντας σας γιατί με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας έχω την εντύπωση ότι έχετε περάσει τα όρια του χιούμορ
Τα όρια του χιούμορ;Και εγώ διαβάζοντας σας γιατί με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας έχω την εντύπωση ότι έχετε περάσει τα όρια του χιούμορ
Αυτή τη στιγμή παίζει στην ερτ3 το Τετάρτη 4:45. Από τις καλύτερες ελληνικές των τελευταίων πολλών ετών.Δε σας ξέρω προσωπικά και Λέω από μέσα μου έλα δε γίνεται να γράφουν τέτοια
Αλλά οκ συνεχίστε Απλώς γράψτε και στο ενδιάμεσο καμιά πρόταση για ταινία, υπάρχει κόσμος που τα βλέπει αυτά που προτείνετε
Την (ξανα)βλέπω τώρα και την απολαμβάνω (ξανά).Αυτή τη στιγμή παίζει στην ερτ3 το Τετάρτη 4:45. Από τις καλύτερες ελληνικές των τελευταίων πολλών ετών.
Όποιος δεν το έχει δει, αξίζει να το κάνει! Ελληνικό και νουάρ λίγοι έχουν τα κοτσια να κάνουν και ακόμη λιγότεροι μπορούν να το κάνουν τόσο υποδειγματικά.
Σεβασμός στον Αλεξίου! Από τις μεγαλύτερες ελπίδες μου
Έχω κάτσει κι εγώ και την ξαναβλεπω! Από τότε, αν δεν κάνω λάθος μόνο μια μικρού μήκους έχει βγάλει. Πειραγμενο sci-fi!Την (ξανα)βλέπω τώρα και την απολαμβάνω (ξανά).
Συμφωνώ και επαυξάνω για την ταινία, ο σπόρος του Μάικλ Μαν έπιασε και στην (ψιλο-ανεπίδεκτη στο είδος του νουάρ) χώρα μας και τολμώ να πώ ότι ο Αλεξίου είναι από τους καλύτερους μαθητές του.
Έχει κάνει τίποτε άλλο από τότε ο σκηνοθέτης;
συγχαρητηρια Γκαλεν για τις ομορφες παρουσιασεις σου ( επιτελους ) πιστευω να σταματησεις τωρα να τρολλαρεις τον φιλο σουΒλεποντας οτι ο Αλεξιου παιζει σε κρατικο καναλι (οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια προσφατων ελληνικων ταινιων), ειπα να τσεκαρω μπας και το εχει στο ερτφλιξ, για να το προτεινω.
Τελικα δεν ειδα αν υπηρχε (ουτε μια ολοκληρωμενη δουλεια δε μπορεις να κανεις), αλλα βρηκα αλλους θησαυρους!
Συνειδητοποιησα για αρχη οτι παιζει τα Leviathan και Loveless του Ζβιαγκιντσεφ.
Αυτο ομως για το οποιο επρεπε να γραψω μολις το πηρε το ματι μου, ειναι αλλο.
Aν ειναι να αγνοησετε καθε αλλη προταση που θα καταθεσω ποτε, ριξτε μονο μια ματια σε αυτο. Το πιο κινηματογραφικο ταξιδι που εκανα πριν πεντε χρονια. Ισως η ομορφοτερη διευθυνση φωτογραφιας που εχω δει στη ζωη μου. Αν μπορει κανεις να το βρει σε ακομη καλυτερη εικονα απο αυτην που παρεχει το ερτφλιξ, ας το κανει και δε θα το μετανιωσει. Σε bluray αξιζει σιγουρα. Μαλιστα η ταινια απο τη μεση και μετα ειναι γυρισμενη μονοπλανο και σε 3d. Tην ειδα πρωτα σε σινεμα με 3d και μετα σε oled το απλο bluray. Μοναδικες εμπειριες και οι δυο. Η μια καλυτερη απο την αλλη!
Long day's journey into night
βρηκα την εξαιρετικη αισθητικη του χωρις συναισθηματικη συνδεση και ετσι η αισθητκη σαν κινητηρια δυναμη χαλασεΔεν τη βαζει ο σκηνοθετης ως τετοια...
H αισθητικη ΕΙΝΑΙ κινητηρια δυναμη
συγχαρητηρια Γκαλεν για τις ομορφες παρουσιασεις σου ( επιτελους ) πιστευω να σταματησεις τωρα να τρολλαρεις τον φιλο σου
παμε λοιπον στην ταινια και στις αντιρησεις μου αν επιτρεπεται
την ειχα δει πρι αρκετα χρονια απο οτι θυμαμαι
ο σκηνοθετης βαζει την αισθητικη εδω ως κινητηρια δυναμη και αφηνει στην ακρη ολα τ αλλα Γονγκ Καρ Βαι Ταρκοφσκι ακομη εχει και κατι απο Ντειβ Λιντς
αλλα δεν εχει το βαθος ,και τους ρυθμους των
συνηθως οι Ασιατες τους αρεσει να κλεβουν
αυτο δεν με χαλαει γιατι εχουν και το κατι τελειως δικο τους
αλλα εδω οι χαρακτηρες ειναι κενοι χωρις καμμια ρεαλιστικοτητα διαλογοι στο τιποτα
και πολυ πειραγμενη φωτογραφια
που μπορει να φαινεται ωραια αλλα δεν ......
ειναι ομως μια ταινια που δεν την ξεχνας ευκολα
αχαχαχαχαααβρηκα την εξαιρετικη αισθητικη του χωρις συναισθηματικη συνδεση και ετσι η αισθητκη σαν κινητηρια δυναμη χαλασε
Ποια ουσία ρε Στέλιο; Το ΚΑΣ και τα γυρίσματα του Λάνθιμου;Υ.Γ αν σας αρεσει το κουτσομπολιο και οχι η ουσια πεσ τε μου να παρει τις απαντησεις που χρειαζεται
τι λεει η διευθυνση ?
A, δεν ειναι σαν την Ανορα δηλαδη...
θα σου κανει καλο αλλα δεν εχει χοροπηδητα