Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Το ξερω, αλλα ουτε αυτο δεν εβρισκα και βαριομουν να ψαξω, οποτε το εβαλα εδω...:p

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Το ξερω, αλλα ουτε αυτο δεν εβρισκα και βαριομουν να ψαξω, οποτε το εβαλα εδω...:p

Αγόρι σαν τα κρύα τα νερά και βαριέσαι..
Μήπως να κόψουμε λίγο το μεταλ;

Δες και το angst, δεν είναι πολύ σπουδαίο αλλά σίγουρα αξίζει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

... δεν είναι πολύ σπουδαίο αλλά σίγουρα αξίζει.

Κατι τετοιο πρεπει να σκεφτοταν και ο Μπεργκμαν, για ολες τις υπολοιπες (πλην των 2 που ανεφερε) ταινιες του Ταρκοφσκι.
Στην καλυτερη περιπτωση...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Κατι τετοιο πρεπει να σκεφτοταν και ο Μπεργκμαν, για ολες τις υπολοιπες (πλην των 2 που ανεφερε) ταινιες του Ταρκοφσκι.
Στην καλυτερη περιπτωση...
Το αμερικανικό μπιλιάρδο μου αρέσει αλλά το τρίσποντο σίγουρα είναι πιο εντυπωσιακό και δημιουργικό.
: p

Δημιουργικο ε?
Δηλαδη, οποιος το καταφερνει, ειναι σα να λεμε ενας auteur τινί τροπο?

Εγω ημουν παντα καλυτερος στο Αμερικανικο.
Με το Γαλλικο δεν τα πηγαινα καλα. Οπως και με τις Γαλλικες ταινιες ενα πραμα...
Αλλα εγω δεν εχω φαει και τα νιατα μου στα φλιπεραδικα οπως εσυ.:Banane0:

Φυσικα και ειναι δυνατο.
Λεει ξεκαθαρα οτι ο Ταρκοφσκι εκανε αλλη μια ταινια που του αρεσει πολυ.
Αρα 2 τινα μπορει να συμβαινουν

-Ή δεν ειδε αλλες του
-ή οσες αλλες ειδε (εκτος απο αυτες τις δυο) δεν του αρεσαν πολυ

Αλλη περιπτωση δεν υπαρχει με βαση οσα ειπε. Διαλεγεις και παιρνεις.

λοιπον νεαρε με τον Μπεργ και τον Ταρκο μην κανεις πολλα παιγχνιδια
και επειδη σε βλεπω και ανχωνεσε παρε αυτο για να χαλαρωσεις

https://people.ucalgary.ca/~tstronds/nostalghia.com/TheTopics/IB_On_AT.html

Έχετε σκεφτεί ότι τα ίδια μπορεί να ισχύουν και για τον ΑπιτσαΤπονγκ;

Αρκεί να μπει κανείς στον κόσμο του..

Και φυσικά δεν συγκρίνω, αυτά δεν συγκρίνονται γιατί δεν είναι νούμερα και λογική (οχι η συναισθηματική λογική)

λοιπον νεαρε με τον Μπεργ και τον Ταρκο μην κανεις πολλα παιγχνιδια
και επειδη σε βλεπω και ανχωνεσε παρε αυτο για να χαλαρωσεις

https://people.ucalgary.ca/~tstronds/nostalghia.com/TheTopics/IB_On_AT.html

Εγω αγχωνομαι? :flipout:
Εσυ ετρεξες να ψαξεις ο,τι εχει πει ο Μπεργκμαν για τον Ταρκοφσκι, αλλα ματαια γιατι...

Γαλεν Γαλεν
σου λυθηκαν οι αποριες ?

...δε μου λυθηκε ουτε μια.
Αν θες πιασε το ποστ 536 και απαντησε σε οποιες δε βρισκεις δυσκολες.

Εγω αγχωνομαι? :flipout:
Εσυ ετρεξες να ψαξεις ο,τι εχει πει ο Μπεργκμαν για τον Ταρκοφσκι, αλλα ματαια γιατι...

...δε μου λυθηκε ουτε μια.
Αν θες πιασε το ποστ 536 και απαντησε σε οποιες δε βρισκεις δυσκολες.

εεε τωρα το μονο που μπορω να σου πω :εισαι ανεπιδεκτος μαθησεως
περασε ξανα τον Σεμτεβριο αφου μελετησης καλα τον αγιο Ταρκο και τον θεικο Μπεργ
.

.

event_lol_austinpowers.jpg

------------------------
μια ακομα φορα κανει καλο
:grinning-smiley-043 mR Mike Myers

Re: Απάντηση: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

.

event_lol_austinpowers.jpg

------------------------
μια ακομα φορα κανει καλο
:grinning-smiley-043 mR Mike Myers

rcGZJK.gif

περαστε εξω παρακαλώ..

αλλη μια ευρωπαική παραγωγη

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

οποιος βρει τις περισσότερες ταινιες οπου εμπνεύστηκε ο καλλιτέχνης για το δημιούργημα του, κερδίζει ενα κασετόφωνο καθώς και ενα VHS τελευταιας τεχνολογίας.
Τα δωρα θα τα παραλάβει με τους κηδεμόνες του, απο το κέντρο αρραβώνων και δημοσιας λήψεως ναρκωτικών.

Last edited:
Μπραβο παιδια μου!
Με κανατε περηφανο!
Προφανως, μολις ειδα εγω το Naked Island αρχισαν ολοι οι σινεφιλ του κοσμου να βλεπουν μετα μανιας καλτιλες και μπιμουβιες.
Αν ειναι να διαταραζω τοσο τη συμπαντικη ισορροπια, να δω κι αλλα... :devil-smiley-029:

Μπραβο παιδια μου!
Με κανατε περηφανο!
Προφανως, μολις ειδα εγω το Naked Island αρχισαν ολοι οι σινεφιλ του κοσμου να βλεπουν μετα μανιας καλτιλες και μπιμουβιες.
Αν ειναι να διαταραζω τοσο τη συμπαντικη ισορροπια, να δω κι αλλα... :devil-smiley-029:

μήπως έχεις συμπτώματα λιγκοδίας;
τσικουδία πίνεις;

κρατάμε ισορροπίες, αλλα μας αρεσουν και οι ανισορροπιες της τέχνης.

ακόμα να δεις το house ε;

ειδα το europa του Τριερ,εξαιρετικα εφυης ο ριολης...με το προσχημα ενος μελοδραματικου φιλμ νουαρ κανει παπαδες στην αφηγηση,μπολιαζοντας ασπρομαυρες εικονες με χρωμα,συνθετοντας στο ιδιο καδρο διαφορετικες εικονες σαν κολαζ,προβαλοντας μπακραουντ μεγενθυμενες εικονες σαν οι ηρωες να ειναι εγκλωβισμενοι,και δινοντας μια σουρεαλ υποσταση στην ταινια με εντονη καφκικη ατμοσφαιρα..και η επιβλητικη φωνη του Φον Σιντοφ ...ωσαν να μας υπνωτιζει να μπουμε στον κοσμο του..πολυ καλη..

δεν καταλαβες καλα
απλα αναφερει την γνωριμια του με το σινεμα του αγιου Ταρκο

αυτό κατάλαβα κι εγώ. Μας αφηγείται τη γνωριμία του με το σινεμά του Ταρκόφσκι, και επί τη ευκαιρία αναφέρει και μια ακόμη ταινία που του άρεσε πολύ. Τις άλλες...μπορεί να μην του άρεσαν, μπορεί και να μην τις ξέρει, άλλωστε δεν είναι υποχρεωμένος, υπάρχουν πολλοί δημιουργοί σε όλες τις τέχνες που δεν ξέρουν το έργο άλλων σύγγχρονων τους.

Απάντηση: Re: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

ειδα το europa του Τριερ,εξαιρετικα εφυης ο ριολης...με το προσχημα ενος μελοδραματικου φιλμ νουαρ κανει παπαδες στην αφηγηση,μπολιαζοντας ασπρομαυρες εικονες με χρωμα,συνθετοντας στο ιδιο καδρο διαφορετικες εικονες σαν κολαζ,προβαλοντας μπακραουντ μεγενθυμενες εικονες σαν οι ηρωες να ειναι εγκλωβισμενοι,και δινοντας μια σουρεαλ υποσταση στην ταινια με εντονη καφκικη ατμοσφαιρα..και η επιβλητικη φωνη του Φον Σιντοφ ...ωσαν να μας υπνωτιζει να μπουμε στον κοσμο του..πολυ καλη..

εσενα σε βλεπω πολυ ανεβασμενο
τωρα ηρθε η ωρα να δεις την θρυλικη Nymphomaniac
αλλα μην πεις τιποτε εδω μεσα, εχει πολλους εχθρους ο ..ριολης

τα χω δει και τα δυο μερη ,εκει το προσχημα ειναι το σεξ η αφηγηση παλι πολυ καλη,ειναι ιδιοφυης και φαρσερ ο τυπος,με τα κολληματα του αλλα το χει με χιλια,2-3 δεν εχω δει το dogville,το manderlay και to Boss of it all..αλλα θα μπουν στην λιστα..