Το ξερω, αλλα ουτε αυτο δεν εβρισκα και βαριομουν να ψαξω, οποτε το εβαλα εδω...![]()

... δεν είναι πολύ σπουδαίο αλλά σίγουρα αξίζει.
Το αμερικανικό μπιλιάρδο μου αρέσει αλλά το τρίσποντο σίγουρα είναι πιο εντυπωσιακό και δημιουργικό.Κατι τετοιο πρεπει να σκεφτοταν και ο Μπεργκμαν, για ολες τις υπολοιπες (πλην των 2 που ανεφερε) ταινιες του Ταρκοφσκι.
Στην καλυτερη περιπτωση...
Αντε, θα σας πω ενα...
The naked island
http://www.imdb.com/title/tt0056049/
Μου επεσε το σαγονι.
Απο το πρωτο πλανο...
Ασιατικος κινηματογραφος στα καλυτερα του.
Φυσικα και ειναι δυνατο.
Λεει ξεκαθαρα οτι ο Ταρκοφσκι εκανε αλλη μια ταινια που του αρεσει πολυ.
Αρα 2 τινα μπορει να συμβαινουν
-Ή δεν ειδε αλλες του
-ή οσες αλλες ειδε (εκτος απο αυτες τις δυο) δεν του αρεσαν πολυ
Αλλη περιπτωση δεν υπαρχει με βαση οσα ειπε. Διαλεγεις και παιρνεις.
λοιπον νεαρε με τον Μπεργ και τον Ταρκο μην κανεις πολλα παιγχνιδια
και επειδη σε βλεπω και ανχωνεσε παρε αυτο για να χαλαρωσεις
https://people.ucalgary.ca/~tstronds/nostalghia.com/TheTopics/IB_On_AT.html
Γαλεν Γαλεν
σου λυθηκαν οι αποριες ?
Εγω αγχωνομαι?
Εσυ ετρεξες να ψαξεις ο,τι εχει πει ο Μπεργκμαν για τον Ταρκοφσκι, αλλα ματαια γιατι...
...δε μου λυθηκε ουτε μια.
Αν θες πιασε το ποστ 536 και απαντησε σε οποιες δε βρισκεις δυσκολες.
.
![]()
------------------------
μια ακομα φορα κανει καλο
mR Mike Myers
Μπραβο παιδια μου!
Με κανατε περηφανο!
Προφανως, μολις ειδα εγω το Naked Island αρχισαν ολοι οι σινεφιλ του κοσμου να βλεπουν μετα μανιας καλτιλες και μπιμουβιες.
Αν ειναι να διαταραζω τοσο τη συμπαντικη ισορροπια, να δω κι αλλα... :devil-smiley-029:
δεν καταλαβες καλα
απλα αναφερει την γνωριμια του με το σινεμα του αγιου Ταρκο
ειδα το europa του Τριερ,εξαιρετικα εφυης ο ριολης...με το προσχημα ενος μελοδραματικου φιλμ νουαρ κανει παπαδες στην αφηγηση,μπολιαζοντας ασπρομαυρες εικονες με χρωμα,συνθετοντας στο ιδιο καδρο διαφορετικες εικονες σαν κολαζ,προβαλοντας μπακραουντ μεγενθυμενες εικονες σαν οι ηρωες να ειναι εγκλωβισμενοι,και δινοντας μια σουρεαλ υποσταση στην ταινια με εντονη καφκικη ατμοσφαιρα..και η επιβλητικη φωνη του Φον Σιντοφ ...ωσαν να μας υπνωτιζει να μπουμε στον κοσμο του..πολυ καλη..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.