Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο
Το χοτ ντογκ δεν το ανεφερα γιατι μου αρεσει. Απλα αν ο σαλονικιοι βαζουν στο πιτογυρο μουσταρδα και κετσαπ (που ταιριαζουν στο χοτ ντογκ), λογικο δεν ειναι να υποθεσει κανεις οτι στο χοτ ντογκ θα βαζουν τζατζικι? Εννοειται οτι αυτο που προτεινεις ακουγεται πολυ καλυτερο!:ernaehrung004:
(το λουκανικο και η μπυρα δηλαδη, γιατι ο χαλβας φαρσαλων δε με ψηνει καθολου)
Αν και εχω ανακαλυψει πλεον και στην Αθηνα μερικα εξαιρετικα "βρωμικα", που το λουκανικο τους ειναι πολυ δυνατο!
Αρχιζω παντως να νομιζω οτι πρεπει να ανοιξουμε κανενα νημα "Ευρωπαικο σινεμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μονο", γιατι τουτο... μονο με ευρωπαικο σινεμα δεν ασχολειται πια
Χοτ ντογκ...Πήγαινε στο παζάρι στη Λάρισα και φάε λουκάνικο χωριάτικο στα κάρβουνα, μεσα σε ψωμάκι, με λεμόνι. Ούτε τζατζίκι χρειάζεται ούτε τίποτα, μόνο παγωμένη μπύρα. Και για επιδόρπιο χαλβάς Φαρσάλων σαπουνέ, ζεστός-ζεστός, κομένος σε μικρούς κύβους και σερβιρισμένος σε ποτηράκι (ενίοτε πασπαλισμένος με ζάχαρη, μην πάθουμε καμιά υπογλυκαιμία).
Το χοτ ντογκ δεν το ανεφερα γιατι μου αρεσει. Απλα αν ο σαλονικιοι βαζουν στο πιτογυρο μουσταρδα και κετσαπ (που ταιριαζουν στο χοτ ντογκ), λογικο δεν ειναι να υποθεσει κανεις οτι στο χοτ ντογκ θα βαζουν τζατζικι? Εννοειται οτι αυτο που προτεινεις ακουγεται πολυ καλυτερο!:ernaehrung004:
(το λουκανικο και η μπυρα δηλαδη, γιατι ο χαλβας φαρσαλων δε με ψηνει καθολου)
Αν και εχω ανακαλυψει πλεον και στην Αθηνα μερικα εξαιρετικα "βρωμικα", που το λουκανικο τους ειναι πολυ δυνατο!
Αρχιζω παντως να νομιζω οτι πρεπει να ανοιξουμε κανενα νημα "Ευρωπαικο σινεμα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μονο", γιατι τουτο... μονο με ευρωπαικο σινεμα δεν ασχολειται πια