Ομορφη γωνια...και κανει νευμα για...Ουισκυ![]()
Μην τον ακούτε (διαβάζετε, ορθοτερα)Είναι το cockpit ! Εμμ πότε θα ρθεις από Θεσσαλονίκη να σε κεράσω;;;
Υπάρχει ομως αυτό από αυτόν που σου αρεσει An Autumn Afternoon (1962) . Αξίζει;
καλά καλά.....συνέχιζε εσύ να με πικάρεις και για πότε θα ρίξω λίγο από αυτό στο ποτό σου όταν έρθεις... χαμπάρι δεν θα πάρεις.....να δω μετά αν θα θες να δεις Οzu....
..και ποιος είπε ότι η χοιρινή πανσέτα δεν ταιριάζει με σινεμά επιπέδου... Στα 120 κιλά δεν κάνεις διακρίσεις...το ψαρονέφρι καλό αλλά δεν δίνει όγκο...
Α εχεις και τετοια ... Ουτε εγω δεν εχωΤο μονο που σου μενει να μαθεις τη γλωσσα.
Αστα τα γιαπωνεζικα για αργοτερα. Εκτος αν εχουν ξυλο και λάμες :ridinghorse::violent-smiley-008:
Α εχεις και τετοια ... Ουτε εγω δεν εχωΤο μονο που σου μενει να μαθεις τη γλωσσα.
Αστα τα γιαπωνεζικα για αργοτερα. Εκτος αν εχουν ξυλο και λάμες :ridinghorse::violent-smiley-008:
Eισαι τυχερος. Ξερω οτι ακουγεται καπως "σοβινιστικο" αλλα δεν πειραζει.Η μάνα μ'εφαγε να τα μάθω (τελείωσε και γαλλική φιλολογία)...
Σήμερα έχω μεγάλη βραδιά με Αntonioni. (βλέπω και τα έξτρα σε ταινίες που μου αρέσουν, από αύριο θα ξεκινήσω τα commentary του l avventura και L’eclisse) Και αύριο δουλεύω κανονικά αφού είναι αργία κατ έθιμο.Υ.Γ. Στου μαύρου δεν έχω πάει ξέρω όμως αντίστοιχα στέκια ανατολικά. ΑΝ θες μαύρου ομως...πάμε και τώρα....και μη μου πεις έχω δουλειά και είμαι πτώμα....είναι μετά τις 10 οπότε ξέρω ότι σχόλασες και αύριο είναι γιορτή. Δεν έχεις καμιά δικαιολογία, εδώ και μπροστά σε όλους περιμένω απάντηση...
Ααα και για να μην μου πεις ότι έχει χαλάσει το αμάξι ή τίποτα αντίστοιχο...έρχομαι να σε πάρω με ταξί και κερνάω κιόλας. :smash:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.