Ευρωπαϊκό Σινεμά και όχι μόνο

Το nobody knows εχει κυκλοφορήσει πριν μήνες και σε bluray...

Όλα του υπάρχουν.. Και του Ozu και του koreeda.

Το still walking που είδες είναι κάτι σαν συνέχεια του Tokyo story του Ozu.

Γιατί δεν ξεκινάς με κάτι που να έχει κλανιές;
Δεν είναι μια καλή αρχή; εγώ θα σιωπησω μέχρι να αποφασίσεις..

https://youtu.be/5CODR5TU8RM

Αuteur....κάθισα προσεκτικά και διάβασα όλη την λίστα του Criterion Collection και θα εκπλαγείς από το πόσα από αυτά έχω στην συλλογή μου. ΜΟλις βρω υπομονή θα κάτσω να κάνω μια λίστα με το ποια έχω (όταν τα πύρα ούτε ήξερα τι είναι το Criterion Collection) για να δούμε τι μένει τελικά. Επίσης δεν έχω καταλάβει πιο είναι εν τέλει το "Criterion" για να συμπεριληφθεί μια ταινία στην λίστα (η σούμα δεν έχει και ιδιαίτερη συνοχή).

Λοιπον εχω τα...

3 Women
3:10 to yuma
8 1/2
The age of innosence
Alice in the cities
All that jazz
The american friend
ANatomy of a murder
ANtichrist
Armagedon
autumn afternoon (δεν το ειδα ακομα)
Badlands
Barry lyndon
Before Midnight
Before SUnset
Being John Malcovich
Being there
Belle de jur
Bicycle thieves
DOwn by law
The big chill
Blood SImple
Blow out
Blow Up
(εχω και το Blow αμα λαχει)
The bostonians
Brazil
The breaking point
Brazil
Buena Vista social club...

Βασικα ειμαι ακομα στο Β και βαριεμαι να φαω ολη την νυχτα...

Είναι το cockpit ! Εμμ πότε θα ρθεις από Θεσσαλονίκη να σε κεράσω;;;
Μην τον ακούτε (διαβάζετε, ορθοτερα)
Έμαθα ότι υποδέχεται τους επισκέπτες με χυμούς (smoothies τα λέει, για να μην καταλαβαίνουν τι πίνουν..) και παραγγέλνει πατατοπιτες.. Μόνο σε γενέθλια, λαϊκές γιορτές και επέτειους και στον τελικό της euro vision παραγγέλνει κολοκυθοκεφτες πως τα λενε αυτά.. φαλάκρεν.. δίχως καυτερά ή στο τσακίρ κέφι
σάντουιτς (σαντουίτς ακούγεται πιο ωραία) (καλαμάκι για τους φίλους αθηνεζους) από την καντίνα του μαύρου.. Το μη παιδικό, αυτό με το αζαξ..

http://www.oneman.gr/keimena/diaske...a-anoiksei-ksana-thn-kantina-toy.3703524.html

Υπάρχει ομως αυτό από αυτόν που σου αρεσει An Autumn Afternoon (1962) . Αξίζει;

Μπορει να περασεις σχεδον δυο ωρες απο τη ζωη σου πολυ βαρετες...

Ολα αυτα που εβαλες στη λιστα τα εχω, εκτος απο το being there για το οποιο δεν ειαι σιγουρος για τον τιτλο.
Ακομα και αυτο δεν θα καταλαβαινα για ποιο προκειται αν δεν το εψαχνα λογω του χαρακτηρισμου "αριστουργημα"... νταξ...μη τρελενομαστε

καλά καλά.....συνέχιζε εσύ να με πικάρεις και για πότε θα ρίξω λίγο από αυτό στο ποτό σου όταν έρθεις... χαμπάρι δεν θα πάρεις.....να δω μετά αν θα θες να δεις Οzu....

..και ποιος είπε ότι η χοιρινή πανσέτα δεν ταιριάζει με σινεμά επιπέδου... Στα 120 κιλά δεν κάνεις διακρίσεις...το ψαρονέφρι καλό αλλά δεν δίνει όγκο...

Attachments

• 20180105_213821.jpg
    20180105_213821.jpg
    105.6 KB · Views: 71
καλά καλά.....συνέχιζε εσύ να με πικάρεις και για πότε θα ρίξω λίγο από αυτό στο ποτό σου όταν έρθεις... χαμπάρι δεν θα πάρεις.....να δω μετά αν θα θες να δεις Οzu....

..και ποιος είπε ότι η χοιρινή πανσέτα δεν ταιριάζει με σινεμά επιπέδου... Στα 120 κιλά δεν κάνεις διακρίσεις...το ψαρονέφρι καλό αλλά δεν δίνει όγκο...

Α εχεις και τετοια ... Ουτε εγω δεν εχω :flipout: Το μονο που σου μενει να μαθεις τη γλωσσα.

Αστα τα γιαπωνεζικα για αργοτερα. Εκτος αν εχουν ξυλο και λάμες :ridinghorse::violent-smiley-008:

Υ.Γ. Στου μαύρου δεν έχω πάει ξέρω όμως αντίστοιχα στέκια ανατολικά. ΑΝ θες μαύρου ομως...πάμε και τώρα....και μη μου πεις έχω δουλειά και είμαι πτώμα....είναι μετά τις 10 οπότε ξέρω ότι σχόλασες και αύριο είναι γιορτή. Δεν έχεις καμιά δικαιολογία, εδώ και μπροστά σε όλους περιμένω απάντηση...

Ααα και για να μην μου πεις ότι έχει χαλάσει το αμάξι ή τίποτα αντίστοιχο...έρχομαι να σε πάρω με ταξί και κερνάω κιόλας. :smash:

Α εχεις και τετοια ... Ουτε εγω δεν εχω :flipout: Το μονο που σου μενει να μαθεις τη γλωσσα.

Αστα τα γιαπωνεζικα για αργοτερα. Εκτος αν εχουν ξυλο και λάμες :ridinghorse::violent-smiley-008:

Η μάνα μ'εφαγε να τα μάθω (τελείωσε και γαλλική φιλολογία)...αλλά δυσκολευόμουνα να πω το "ρ" σωστά και δεν ήθελα να με κοροϊδεύουν τα άλλα παιδάκια στο σχολείο. :flipout:

Τι έγινε auteur ούτε απάντηση βλέπω, ούτε φώτο με συλλογή....μόνο λινκ.....ακόμα και για του μαύρου την καντίνα μόνο λινκ...:marchmellow:

Η πρώτη μου επαφή με τα γαλλικά ήταν...
https://www.youtube.com/watch?v=JN4Q5u0UpQA

Υ.Γ. Στου μαύρου δεν έχω πάει ξέρω όμως αντίστοιχα στέκια ανατολικά. ΑΝ θες μαύρου ομως...πάμε και τώρα....και μη μου πεις έχω δουλειά και είμαι πτώμα....είναι μετά τις 10 οπότε ξέρω ότι σχόλασες και αύριο είναι γιορτή. Δεν έχεις καμιά δικαιολογία, εδώ και μπροστά σε όλους περιμένω απάντηση...

Ααα και για να μην μου πεις ότι έχει χαλάσει το αμάξι ή τίποτα αντίστοιχο...έρχομαι να σε πάρω με ταξί και κερνάω κιόλας. :smash:
Σήμερα έχω μεγάλη βραδιά με Αntonioni. (βλέπω και τα έξτρα σε ταινίες που μου αρέσουν, από αύριο θα ξεκινήσω τα commentary του l avventura και L’eclisse) Και αύριο δουλεύω κανονικά αφού είναι αργία κατ έθιμο.

Από βδομάδα θα είμαι οκ.

Μέχρι τότε όμως...

Screen_Shot_2018-01-05_at_22.35.46.png

στο 14:30

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Απαράδεκτος KAI ακατάδεκτος....πολύ αμφιβάλω ότι θα αλλάξει κάτι την άλλη εβδομάδα αλλά δεν πειράζει. ΑΝ αλλάξει κάτι όμως εγώ εδώ είμαι.

Υ.Γ. θα σου τα σπάσω όμως και από βδομάδα...εδω στο νήμα....να δούμε.....:flipout: