Κωστας Λυμπεροπουλος
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 14,350
Κερί και λιβάνι.
:ADFADF1:
με τσιπουράκι και θαλασσινά.
Κερί και λιβάνι.
Ο πρώτος ποιός ήταν;
.
Καλημέρα κύριε Διαχειριστά..
αυτός..
ένα - μηδέν...
----------
τώρα που γίνατε κύριος Διαχειριστάς* εγινα και εγώ, λίγο κοτ κοτ και γλου γλου..
*πριν είσασταν σκέτος Κύριος.
.
Δεν εχω λογια
Τι εναρξη !!!
…ΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ειμαστε στο 1946 ζωγραφιζει ο Γερμανος Robert Siodmark
Από ένα διηγημα του ερνεστ Χεμινγουεη
στο σεναριο ο τζον Χιουστον
στη μουσικη ο Μιλκος ροζα
ξεκιναει την μεγαλη καριερα ο Μπαρτ Λανγκαστερ
διπλα του η Αβα … Ααααα
τι να πω τωρα εγω
για τους ΚΙΛΛΕΡΣ ειναι τοσο must
oχι ομως και για τους σινεφιλ
μονο γι αυτους που αγαπουν τον κινηματογραφο
.
Δεν εχω λογια
Τι εναρξη !!!
β¦ΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ειμαστε στο 1946 ζωγραφιζει ο Γερμανος Robert Siodmark
Από ένα διηγημα του ερνεστ Χεμινγουεη
στο σεναριο ο τζον Χιουστον
στη μουσικη ο Μιλκος ροζα
ξεκιναει την μεγαλη καριερα ο Μπαρτ Λανγκαστερ
διπλα του η Αβα β¦ Ααααα
τι να πω τωρα εγω
για τους ΚΙΛΛΕΡΣ ειναι τοσο must
oχι ομως και για τους σινεφιλ
τι να πω τωρα εγω.. για τους ΚΙΛΛΕΡΣ
ειναι τοσο must..
oχι ομως και για τους σινεφιλ.
Αρχίζω κι ανησυχώ για την πάρτη σου. Άκου να σου αρέσει ταινία που μ αρέσει και μένα. Σε λίγο θ' αρχίσεις να παρακολουθείς και το Le bureau des Legendes...
Ξεκίνησα χτες να βλέπω το Mandy μετά της οικογενείας. Με τη μουσική των τίτλων άρχισε να γκρινιάζει η γυναίκα μου (τι μουσική είναι αυτή, μετά ο γιος μου έλεγε κάθε 3 λεπτά "πολυ κουλτουριάρικη ταινία τρόμου είναι αυτή", "τι περίεργα χρώματα είναι αυτά;" Στα 20 λεπτά, πάνω που σκάει μύτη ο Linus Roache, το παρατήσαμε. Θα το δω μόνος μου σαν άνθρωπος άλλη φορά. Βασικά η αρχή μου άρεσε...
Wellcome in Athens
«Για πολλά χρόνια έκανα ταινίες για καλές γυναίκες, τώρα έκανα μία για ένα σατανικό άνδρα». Αυτή ήταν μία από τις δηλώσεις του Λαρς Φον Τρίερ, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την τελευταία του ταινία. Κι η επόμενη σκέψη είναι σχεδόν προφανής, αντανακλαστική κι αναπόφευκτη. Ο ανδρικός ήρωας στο The House that Jack Built είναι μια αντανάκλαση ειδώλου στον καθρέφτη. Ο αποκτηνωμένος loner, με τις μεγαλομανείς εμμονές και τις εκρήξεις σαδισμού.
... Λαρς φον Τρίερ...
Δεν είναι ...προκλητικός. Στα δικά μου μάτια είναι αφόρητα προτεστάντης. Μετά το Europa...τέλος. Για μένα.
φυσικα και δεν ειναι προκλητικος
κανει ταινιες απλες ρομαντικες εμπορικες δραματικες φιλοσοφικες αλλοτε πολυ κακες αλλοτε αριστουργηματα
προβοκατορας καταθληπτικος αλκοολικος μοναχικος Ναι , και σας αφηνει να νομιζεται πως ειναι ναζι ρατσιστης προτεσταντης κλπ
:bang:
Το είχαμε αναφέρει λίγο πιο πίσω..
μια χαρα ημουνα
ειδα την φατσα και λεω αντε να δω λιγο και να το κλεισω
ειχα να παω βολτα την Φρυνουλα μου
επεσε μετεωριτης και μ ελιωσε
η φατσα Marcello Fonte
η ταινια
DOGMAN
102 λεπτα με κομμενη την ανασα
ενα noir westren σε ενα ερημικο ξεχασμενο παγερο τοπιο καπου στην Ιταλια του 2018
μια αισθητικη που σε τρελλαινει
ολοι ειχαν αποριψει τον Μαρσελο .........
Υ.Γ και τελικα δεν πηγε βολτα η Φρυνη
Δες και αυτό---------------------------------------
------------------------------------
Έτσι πως το έγραψα δεν βγαίνει και πολύ νόημα αλλά.. Είμαι σε μυστική αποστολή "μπεργμαν"Δες και αυτό
Sweet Country
https://www.imdb.com/title/tt6958212/
9/10
Μετα την επέλαση του netflix και των κύκλων σειρών, κάποιοι ακόμα κάνουν πολιτικό κινηματογραφο και γνωστοποιούν μεγάλα θέματα που κάποιοι θέλουν να θάψουν, όπως ακριβώς οι ντοκιμαντέριστες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.