το νημα λεει Ευρωπαικο σινεμα και οχι μονοΣυμφωνώ και εγώ για την ταινία αλλά τι δουλειά έχει με το Ευρωπαικό Σινεμά;
Απ την χαρά σου Στέλιο μπέρδεψες τα νήματα !!
Χαλάλι σου όμως...
το νημα λεει Ευρωπαικο σινεμα και οχι μονοΣυμφωνώ και εγώ για την ταινία αλλά τι δουλειά έχει με το Ευρωπαικό Σινεμά;
Απ την χαρά σου Στέλιο μπέρδεψες τα νήματα !!
Χαλάλι σου όμως...
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ 2022
προσοχη ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ
εχεις ενα iphono15pro σου δινει 3000 ευρω το κεντρο και γυριζεις μια ποιοτiκη δηθενια
θριαμβος στο φεστιβαλ
αποθεωση απο ασχετους κριτικους
πας και για οσκαρ ξενογλωσσης
αλλα ο Παπακαλιατης κλεβει ο Αγγελοπουλος ειναι αργος
και εγω γερασα και ακουω GRATEFUL DEAD
ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ κινηματογραφος για συγγενεις και φιλους
ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ κινηματογραφος για συγγενεις και φιλους
Δες αυτό The Banshees of Inisherin. Δεν είναι αριστουργημα αλλά βλέπεται.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
2022 απο την χειροτερη κινηματογραφικη χρονια ολων των εποχων
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ TOP10
3 ταινιες για μουσικη
ΜΟΟΝΑGE DAYDREAM
LOUIS ARMOSTONG BLACK & BLUES
SHERYL
Έχει πολλές καλές ταινίες και φέτος, όπως κάθε χρονιά, απλά η γεροξουρίαση θολώνει το οπτικό πεδίο όλων, πόσο μάλλον του απαιτητικού Στέλιου ...
το ειδα, και οι δυο απολαυστικοι οπως και στο in BrugesΔες αυτό The Banshees of Inisherin. Δεν είναι αριστουργημα αλλά βλέπεται.
ίσως να είδες εσύ τις ταινίες το 1968, αλλά δεν γυρίστηκαν τότε. Το 7 Σαμουράι είναι του 54, το Εν ψυχρώ του 65 κλπ.1 9 6 8 παρε ενα ΤΟΠ 10 απο μια γεροξουριασμενη χρονια
και μετα δωσε το δικο σου ( 2022 )![]()
εννοειται , αλλα τοτε οι ταινιες στην Ελλαδα δεν ερχονταν την ιδια χρονια οπως τωραίσως να είδες εσύ τις ταινίες το 1968, αλλά δεν γυρίστηκαν τότε. Το 7 Σαμουράι είναι του 54, το Εν ψυχρώ του 65 κλπ.
Σύμφωνοι, αλλά δεν είναι δίκαιο να συγκρίνεις το σήμερα (που βλέπεις όλες τις ταινίες την ίδια χρονιά που βγαίνουν) με το τότε. Εν πολλοίς βέβαια έχεις δίκιο, αλλά το 2022 είναι ένα περίεργο έτος για την κινηματογραφική παραγωγή, μετά τις πανδημίες και όλα τα συναφή.εννοειται , αλλα τοτε οι ταινιες στην Ελλαδα δεν ερχονταν την ιδια χρονια οπως τωρα
σας ευχαριστω που δεν μ αφηνετε να μεγαλωσωΌταν βλέπαμε και συστήναμε ινδικά ήσουν ακόμη νεαρός ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.