είπα εγώ ότι είναι ίδια;Εντελώς άλλη ιστορία Γιώργο...
αποκλειεται να το ειδες ολοκληροΑν σου πω ότι το είδα φοιτητής και δεν θυμάμαι τίποτε ?
Θα προσπαθήσω να το ξαναδώ και να αναφέρω ...
Αν σου πω ότι το είδα φοιτητής και δεν θυμάμαι τίποτε ?
Θα προσπαθήσω να το ξαναδώ και να αναφέρω ...
αποκλειεται να το ειδες ολοκληρο
ειδικα αυτη την ταινια δεν την ξεχνας
αρνητικα η θετικα
Tα χρόνια που έχουν περάσει από τότε που την είδα είναι ίδια - μπορεί και περισσότερα - από το Bitter Moon.είπα εγώ ότι είναι ίδια;
Για άλλο λόγο ρωτάω.
Για πείτε
ΩραιαTα χρόνια που έχουν περάσει από τότε που την είδα είναι ίδια - μπορεί και περισσότερα - από το Bitter Moon.
Θυμάμαι μάλιστα ότι την είδα μετά απο εκείνη τη μαλακία που είχε γυρίσει με τη Σαρλοτ Ράμπλινγκ και τη μαιμού και ήμουν- όπως καταλαβαίνεις - εντελώς προκατειλημένος.
Αυτό που μου έκανε τεράστια εντύπωση ως αίσθηση ήταν ότι "οι επίμαχες σκηνές" ήταν πλήρως ενταγμένες στο πλαίσιο και στη ροή της ταινίας με αποτέλεσμα να μου φανούν απόλυτα φυσιολογικές, όχι "φυτευτές" με σκοπό να προκαλέσουν.
Ως ταινία στο συνολό της δεν μπορώ να πώ πάντως ότι συμφωνούσα με τους διθυράμβους της εποχής....Καλή μεν αλλά οκ.
Γούστα είναι αυτά βέβαια.
Ήμουν σίγουρος...Ωραια
Εψαχνα να βρω να σου την πω.
Kαι ξερεις πιο ειναι το χειροτερο απ'ολα ε?Ας το σκέτη φορμόλη έχω καταντήσει.....
ριξε μια τωρα ......εγώ έχω άλλες αδυναμίες πιο μεγάλες θα τα κουβεντιάσουμε εν ευθέτω χρόνω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.