ο Σκαρσγκαρτ ειναι τεραστιος εδω απλα καλος οπως και η ταινια που περιμενα περισσοτεραΔεν νομίζω να ήταν του Σκαρσγκαρντ καμμία συγκλονιστική ερμηνεία... έχει δώσει πολλές καλύτερες ...
Είδα το SIRAT, μια ξεχωριστή ταινία πραγματικά, την λες από σούπερ μλκ έως αριστούργημα ... ανάλογα με την διάθεση σου και την εγκεφαλική εμπλοκή σου ...
σιγά μην αποχαιρέτησε τον σεντερφορ ....η καλύτερη στιγμή της τελετής όταν η Μπάρμπαρα αποχαιρέτησε τον Ρόμπερτ Ρεντφορ
χαχα ξεχασαμε δυο γραμματα και αμεσως χαχασιγά μην αποχαιρέτησε τον σεντερφορ ....
ευχαριστω, ειναι λοιπον καιρος να σταματησω να γραφω νεαρε αφου ενοχλωσυνέχεια το κάνεις γέροντα, και το ερμηνεύω σαν να γράφεις στα παλιά σου παπούτσια τους συνομιλητές σου![]()
Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που έχεις κάνει αυτή την απειλή θα είχα βγει στην πρόωρη σύνταξη - στις Μπαχάμεςευχαριστω, ειναι λοιπον καιρος να σταματησω να γραφω νεαρε αφου ενοχλω
Αν είχα ένα ευρώ για κάθε φορά που έχεις κάνει αυτή την απειλή θα είχα βγει στην πρόωρη σύνταξη - στις Μπαχάμες![]()
ΆκυροΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ
εχει εκθεση φωτογραφιας ο διεθνους φημης καλιτεχνης στη στεγη
επισης θα εχει και ομιλια τωρα το λενε masterclass
με εισιτηρίο μονο 30 ευρω
να και μια υπεροχη φωτογραφια ανυπερβλητης τεχνης απο την εκθεση
.
View attachment 268951
Άργησα εγώ ,αλλά εσύ άργησες περισσότερο.Oταν ο Καφκα συναντησε την Ιαπωνικη κουλτουρα.
Χωρις πολλα λογια.
Απλα... στο πανθεον.
Ανεπαναληπτο
View attachment 268885
Μπορούσα να το δω εδώ και χρόνια.Άργησα εγώ ,αλλά εσύ άργησες περισσότερο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.