Ευρώπη-Αμερική

Elena K

Senior Member
22 June 2006
582
α Παρί...
Να πώς εντοπίζεται η διαφορά μεταξύ μιας Ευρωπαίας και μιας Αμερικανίδας...
(μπορεί να "πατατίζει" λίγο, αλλά έχει πλάκα και είναι αφορμή για να συγκρίνουμε το Eurotrash με τα Αμερικανάκια..)

European Girl (πάνω)

American Girl (κάτω)

Attachments

• european_girl.jpg
    european_girl.jpg
    48.7 KB · Views: 81
  • american_girl.jpg
    american_girl.jpg
    22.5 KB · Views: 66
Κακαλιός Στέργιος said:
καλέ γιατί άλλαξες περιοχή στο profil σου?

Θα λείπεις καιρό??

Αχ, καλέ, ξεχάστηκα! Γύρισα και ξέχασα να το αλλάξω...

Κακαλιός Στέργιος said:
Γύρισες?
Και τι μας έφερες?
Τίποτα?
Ούτε μια τόσο δα φωτογραφία?
Που πήγες, γιατί πήγες, με ποιον πήγες, πως πήγες, γιατί γύρισες? :flipout:

Μη στεναχωριέσαι, θα έχει όοοοοολο τον καιρό να μας στέλνει φωτογραφίες... οσονούπω :nounder:

Νανόπουλος Γιάννης said:
Αφήστε την παιδιά...ούτε ξέρει πότε έρχετε και φεύγει...γιατί και πως...που και πότε.....άντε να θέλει να ανοίξει κανείς μαζί της και σπίτι!!!!:damnyou:

και να φανταστείς σε λίγο θα ανοίξω και το δικό σου!!!

Νανόπουλος Γιάννης said:
Αφήστε την παιδιά...ούτε ξέρει πότε έρχετε και φεύγει...γιατί και πως...που και πότε.....άντε να θέλει να ανοίξει κανείς μαζί της και σπίτι!!!!:damnyou:

τώρα που το λες... σπίτι κανείς δεν ανοίγει... αεροδρόμιο όμως;;; :D

Re: Απάντηση: Ευρώπη-Αμερική

Elena K said:
Αχ, καλέ, ξεχάστηκα! Γύρισα και ξέχασα να το αλλάξω...
Γύρισες τελικά? Kαλά το ψιλιάστηκα... Welcome!

Elena K said:
Καλά, ρε, κανείς δε θα σχολιάσει τις φωτό που ανέβασα;;
:flipout: :flipout: :flipout:
Eγώ λέω και οι δύο είναι συνηθισμένα φαινόμενα παντού πλέον...

Elena K said:
Καλά, ρε, κανείς δε θα σχολιάσει τις φωτό που ανέβασα;;
Ναι, μηπως να δουμε και μερικες ακομη (απο τις ευρωπαιες) για να σχηματισουμε καλυτερη αποψη?
ΜΗΤΣ τι λες?

Καλώς την!!!!!!!!! Περιμένουμε Photos.....:Banane0:
Τώρα τι να σχολιάσω σε αυτά που ανέβασες, τα λόγια είναι περιττά. Δυστυχώς πλέον ελάχιστες είναι οι γυναίκες που ξέρουν τι να φορέσουν. Οι περισσότερες φορούν ρούχα μόνο και μόνο επειδή είναι trendy χωρίς να τους απασχολεί αν τους ταιριάζουν.:twoguns:

Ntinos1972 said:
Ναι, μηπως να δουμε και μερικες ακομη (απο τις ευρωπαιες) για να σχηματισουμε καλυτερη αποψη?
ΜΗΤΣ τι λες?
XEXE... Mπα φίλε. Δεν μου λένε τίποτα αυτά... Aνοίγεις ένα περιοδικό και είναι πλέον παντού. Έχω βαρεθεί να τα βλέπω και το έχουν ξεφτυλίσει πλέον το θέμα...

Εγώ πάντως σχετικά με το θέμα έχω να πω ότι οι Ελληνίδες είναι από τις ωραιότερες στην Ευρώπη, για να μην πω στον κόσμο! Είμαι ένα χρόνο τώρα στην Αγγλία, και τόσους πατσάδες που έχω δει σε γυναίκες, δεν λέγεται! Εχει σιχαθεί το μάτι μου!!! Που είναι οι Ελληνίδες (αλλά και οι Ιταλίδες δεν πανε πίσω) με τα ωραία τους τα ντυσίματα, με το στυλ τους,...και,και,και...Βεβαια το κακό είναι ότι δεν μπορείς να τις μιλήσεις και εύκολά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. :grinning-smiley-043

το ντυσιμο γενικα των ελληνιδων , ιταλιδων κλπ , ο αερας το στυλ κλπ κλπ δεν ειναι κατι που βλεπεις καθε μερα και παντου... (αχ αυτη η καλτσα με το σανδαλι...)

μπορει να υπαρχουν καποιες χωρες που εχουν καλα κορμια αλλα απο ντυσιμο ο θεος και η ψυχη τους, απαπαπαπαπα...