Ευρώπη-Αμερική

Δεν ξερω για ντύσιμο τι μου λέτε αλλά πρόσφατα λόγω δουλειάς πήγα Ρουμανία για λίγες ημέρες. Μου έπεσαν τα σαγόνια. Κυκλοφορούσαν κάτι απίστευτες γυναίκες παντού. Και να σκεφτείς ότι δεν είμαι λάτρης του ξανθού με γαλανά μάτια, λευκή επιδερμίδα και λοιπά, αλλά το καλό να λέγετε.

Τώρα σχετικά με το ακαταμάχητο στυλ της Ελληνίδας επιτρέψτε μου να διαφωνήσω λιγάκι. Απλά πιστεύω ότι δαπανάνε περισσότερες ώρες, χρήμα (σε κάρτες) και φαιά ουσία για να ντυθούν σε σύγκριση με τις υπόλοιπες χώρες. Άσε που μοιάζουν οι μισές. Ξανθιές με μίνι, σανδάλι με τακούνι μικρό, ray-ban γυαλί που καθρευτίζει κτλ. Πάλι καλά που δεν εγινε μόδα η μοϊκάνα της Βίσσυς.

Sorry girls, οι Ελληνίδες είναι πολύ όμορφες γυναίκες αλλά μια στην Ερμού ή στο Κολωνακι μου αλλάζει γνώμη πολύ γρήγορα.

panosxgr said:
Εγώ πάντως σχετικά με το θέμα έχω να πω ότι οι Ελληνίδες είναι από τις ωραιότερες στην Ευρώπη, για να μην πω στον κόσμο! Είμαι ένα χρόνο τώρα στην Αγγλία, και τόσους πατσάδες που έχω δει σε γυναίκες, δεν λέγεται! Εχει σιχαθεί το μάτι μου!!! Που είναι οι Ελληνίδες (αλλά και οι Ιταλίδες δεν πανε πίσω) με τα ωραία τους τα ντυσίματα, με το στυλ τους,...και,και,και...Βεβαια το κακό είναι ότι δεν μπορείς να τις μιλήσεις και εύκολά, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. :grinning-smiley-043

ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!
Εχουμε και γ@μ@ τις κοριτσαρες στην Ελλαδα !!!!!!!

3 βδομαδες μου βγηκαν τα ματια .......... :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

καλες οι Ευρωπαιες αλλα πολυ χυμα και καθολου ρομαντισμο και ευγενεια ρε παιδι μου .....
αυτη την εικονα τι βλεπω εξω απο κλαμπ συχνα παντως ........

Attachments

• betrunkene-frauen.jpg
    betrunkene-frauen.jpg
    33.7 KB · Views: 50
Ωραίες γυναίκες έχουμε (στο σύνολο 68%), καλές γυναίκες είναι (στο σύνολο 33%), κομπλεξικές να μην ήταν κιόλας (στο σύνολο 94%)καλά θα ήταν... [Tα ποσοστά είναι από προσωπική εκτίμηση του κόσμου γύρω μου και όχι μόνο που δημοσιεύτηκαν σε γνωστό περιοδικό...:flipout: :flipout:]

Elena K said:
Καλά, ρε, κανείς δε θα σχολιάσει τις φωτό που ανέβασα;;
Ε τι θελεις να σου πουμε οτι σαφως επιλεγουμε το πρωτο?
Αν το στριγκακι ειναι του γουστου μας?
Αν το κ@λαρακι ειναι του γουστου μας?

Το ξεκ@λε παντελονι με τον μισό κ@λο απ έξω προσωπικα δεν μ´αρεσει!
Προτιμω τα ψηλοκάβαλα αυτα που τονιζουν τη γυναικεία καμπύλη-θυληκότητα!
και σε κανουν να φανταζεσαι, παρα αυτα που ειναι ολα εξω φορα παρτιδα!

Εξ άλλου αυτο που μετραει ειναι αν το κ@λαρακι ειναι σφιχτό και οχι αν ειναι αποκαλυπτικό!

Οσον αφορα τις ευρωπαίες Σουηδεζες κ.λ.π. μύθος.
Τα πιο ωραια μουτρακια ταχουν οι Δανεζες αλλα σαν τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ που στο κρεβατι γινεται της Τροίας..... δεν εχει αλλου!!!!

Σορρυ αν ξεφυγα αλλα συγχωρηστε με λογω ζεστης!

Άποψη:
1)οι Ελληνίδες 25-35χρ είναι τρομερά κομπλεξικές..:slapface: δεν μπορείς να πλησιάσεις και ακούς τα σχολιανά σου(ευτυχώς η νεότερη γενιά ΔΕΝ είναι έτσι..)
2)οι Ελληνίδες είναι καρακουκλάρες!όμως σε σύγκριση με τις ιταλίδες αυτό ισχύει μέχρι τα 30 τους.. απο εκεί και πάνω οι Ιταλίδες ΔΕΝ πιάνονται(σ'αυτό έχουν σύμμαχο την κουλτούρα της χώρας τους που είναι η μητέρα του στύλ!)
3)Αν ήμουν στην αγγλία(Έλληνας στην Αγγλία όχι Άγγλος) θα προτιμούσα να ήμουν gay!οι γυναίκες τους ΔΕΝ βλέπονται(Καμήλα Πάρκερ..)(είναι αυτό που λέει "Ο Θεός άλλους έπλασε κι άλλους έκλ@σε..):flipout:
4)Οι γυναίκες εξ ανατολής (π.χ Τουρκία) είναι απλά ΘΕΕΣ!:firstprize:
5)Σκανδιναβικές χώρες έχουν πολύ όμορφα παραδείγματα αλλά είναι παγοκολώνες(κοινώς κρυόκωλες)..
Bolt.gif

6)Αργεντινή:εδώ είναι μπερδεμένα τα πράγματα..μπορεί να δείς τα πάντα.

Πιο όμορφη γυναίκα? Μόνικα Μπελούτσι.:grinning-smiley-043 (πάντα κατα την άποψή μου)
Για τους υπόλοιπους λαούς δεν ξέρω..

Last edited:
Dimosthenis said:
Ε τι θελεις να σου πουμε οτι σαφως επιλεγουμε το πρωτο?
Αν το στριγκακι ειναι του γουστου μας?
Αν το κ@λαρακι ειναι του γουστου μας?

Το ξεκ@λε παντελονι με τον μισό κ@λο απ έξω προσωπικα δεν μ´αρεσει!
Προτιμω τα ψηλοκάβαλα αυτα που τονιζουν τη γυναικεία καμπύλη-θυληκότητα! ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!
και σε κανουν να φανταζεσαι, παρα αυτα που ειναι ολα εξω φορα παρτιδα!

Εξ άλλου αυτο που μετραει ειναι αν το κ@λαρακι ειναι σφιχτό και οχι αν ειναι αποκαλυπτικό!

Οσον αφορα τις ευρωπαίες Σουηδεζες κ.λ.π. μύθος.
Τα πιο ωραια μουτρακια ταχουν οι Δανεζες αλλα σαν τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ που στο κρεβατι γινεται της Τροίας..... δεν εχει αλλου!!!!:flipout: :flipout:

Σορρυ αν ξεφυγα αλλα συγχωρηστε με λογω ζεστης!

Τι να μας αρεσει δηλαδη? Το όλα έξω? Προσωπικα με απωθει!!

Nα μην ξεχνάμε κιόλας όμως και την «δύναμη» που μπορεί να μας ξεγελάσει... Tο make up που πλέον πολλές φορές κάνει την νύχτα μέρα...

Attachments

• image001.jpg
    image001.jpg
    38.1 KB · Views: 20
  • image002.jpg
    image002.jpg
    42.7 KB · Views: 21
Σόρρυ Έλενα, αλλά αν πας στην Πόλη στην περιοχή Μπεϊογλού, τότε θα δεις εκατοντάδες πραγματικές θεές,

Πάντως, συμφωνώντας βέβαια ότι είμαστε τυχεροί που είμαστε Έλληνες και απολαμβάνουμε τις Ελληνίδες, πρέπει να αναφέρω ότι σε Ουγγαρία αλλά και Λετονία πρόσφατα, έχασα το φως μου ....

Απάντηση: Re: Ευρώπη-Αμερική

Δημοκηδής said:
Πάντως, συμφωνώντας βέβαια ότι είμαστε τυχεροί που είμαστε Έλληνες και απολαμβάνουμε τις Ελληνίδες, πρέπει να αναφέρω ότι σε Ουγγαρία αλλά και Λετονία πρόσφατα, έχασα το φως μου ....

Για Ουγγαρία δεν θα συμφωνήσω ...
Για Λετονία ευελπιστω οτι θα τα καταφερω να παω καποια στιγμη ωστε να διαμορφώσω αποψη....

Ωρε παλλικάρια... εχεις πάει κανένας σας κατά Τσεχία, Ουγγαρία, μεριά;;; Να σας πέσουν όχι μόνο τα μάτια αλλά και τα σαγόνια!! Αν θα πάτε να πάρετε και κανά κιβώτιο σοφτεξ μαζί για να σκουπίζετε τα σάλια... τι Ελληνίδες και σαχλαμάρες... Α ρε λιγούριαααααα!:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Ευρώπη-Αμερική

Dimosthenis said:
Για Ουγγαρία δεν θα συμφωνήσω ...
Για Λετονία ευελπιστω οτι θα τα καταφερω να παω καποια στιγμη ωστε να διαμορφώσω αποψη....

Μακαρι Δημοσθενη στο ευχομαι.
Παντως στην Λετονια το 1994, ειχα δει την ομορφοτερη γυναικα που εχω δει στην ζωη μου. (και εχω δει γυναικες σχεδον απο ολες τις φυλες του κοσμου. Αυτη ομως μου εμεινε)

Βρε, κορίτσια, να οργανώσουμε κι εμείς κανένα ταξιδάκι Τσεχία-Ρωσία μεριά, κάπου ανατολικά, να δούμε κι εμείς τίποτα αξιοθέατα;;

Bρε παιδιά καλή η ομορφιά αλλά εμένα προσωπικά που έχω βαρεθεί να την βλέπω δεξιά & αριστερά δεν μου λέει τίποτα σκέτη... Aν δεν είναι ποιοτικό το μυαλουδάκι τί να το κάνεις...

Oι πιο όμορφες ( όχι εντυπωσιακές, μιλάω για πραγματική ομορφιά) είναι:
Λιβανέζες, Ισραηλινές και Ινδές και Ρωσσίδες από Βλαδιβοστόκ μεριά (έχουν και λιγάκι από Κίνα μεριά).

Θεοδωρόπουλος Δημήτρης said:
Oι πιο όμορφες ( όχι εντυπωσιακές, μιλάω για πραγματική ομορφιά) είναι:
Λιβανέζες, Ισραηλινές και Ινδές και Ρωσσίδες από Βλαδιβοστόκ μεριά (έχουν και λιγάκι από Κίνα μεριά).

Ειναι τελειως υποκειμενικό πιστευω.
Αν ηταν ετσι Δημήτρη θα σαρωναν στους διαγωνισμους ομορφιας μονον αυτες!