Συμφωνώ στο υποκειμενικό.Dimosthenis said:Ειναι τελειως υποκειμενικό πιστευω.
Αν ηταν ετσι Δημήτρη θα σαρωναν στους διαγωνισμους ομορφιας μονον αυτες!
:Banane0: :music-smiley-005: :devil-smiley-029:πανκροκ said:δηλαδη εισαι δικος μου και εσυ?
Δημήτρης Ιωάννου said:Μετά το πρόσφατο τριήμερο στη Μύκονο ,επιβεβεώθηκα (εγώ,όχι γενικά) οτι οι Ιταλίδες είναι άλλο πράμα ρε αδέρφια...
Κολλάει ο μάτις σου..Και δεν αντιδρούν όπως οι ελληνίδες που "ενοχλούνται" όταν τις κοιτάζεις..
Απλά το απολαμβάνουν κι αυτές.:Banane0:
Ασε που με το στυλ και το ντύσιμό τους ακόμα και οι μέτριες έδειχναν υπέροχες. Φανταστείτε τις καλλονές !
Οι Ελληνίδες -sorry-έκαναν μπαμ από μακριά λόγω του ίδιου ντυσίματος (ΟΛΕΣ) ,του δήθεν και του γραφικού ύφους..![]()
Βέβαια μπροστά στις Αγγλίδες,οι δικές μας ήταν θεές !!
κάτι Γαλλιδούλες,,χμ,,έτσι κι έτσι..
Σουηδέζες δεν είχε ούτε για δείγμα..
ΙΤΑLΙΑΑ..:award:
Δημήτρης Ιωάννου said:Μετά το πρόσφατο τριήμερο στη Μύκονο ,επιβεβεώθηκα (εγώ,όχι γενικά) οτι οι Ιταλίδες είναι άλλο πράμα ρε αδέρφια...
Κολλάει ο μάτις σου..Και δεν αντιδρούν όπως οι ελληνίδες που "ενοχλούνται" όταν τις κοιτάζεις..
Απλά το απολαμβάνουν κι αυτές.:Banane0:
Ασε που με το στυλ και το ντύσιμό τους ακόμα και οι μέτριες έδειχναν υπέροχες. Φανταστείτε τις καλλονές !
Οι Ελληνίδες -sorry-έκαναν μπαμ από μακριά λόγω του ίδιου ντυσίματος (ΟΛΕΣ) ,του δήθεν και του γραφικού ύφους..![]()
Βέβαια μπροστά στις Αγγλίδες,οι δικές μας ήταν θεές !!
κάτι Γαλλιδούλες,,χμ,,έτσι κι έτσι..
Σουηδέζες δεν είχε ούτε για δείγμα..
ΙΤΑLΙΑΑ..:award:
MHTΣ said:Φίλε τώρα που λες Iταλίδες θυμήθηκα ένα τραγικό σκηνικό όταν είχα πάει στην Aλλόνησο που μια θεά (χωρίς πλάκα) Iταλίδα δίπλα μας στην παραλία όταν έσκυψε και φάνηκε ο μεγαλύτερος... «θάμνος» που έχω δεί στη ζωή μου πάνω από το μαγιώ!!! Σορυ παιδιά που το αναφέρω αλλά ήταν τραγική εμπειρία... Kρίμα...
Νικόλ said:Έλενα εγώ θα πρότεινα να πηγαίναμε κανένα ταξιδάκι προς Ισπανία ή Φινλανδία...:Banane0:
konnos said:Ρε ποια Φινλανδια να ζεις;;; Σαν την Ελλαδα πουθενα το λεω και το πιστευω.
Και δε θα ησουν και το AVclub. ε; ε;
Elena K said:Φιλανδία φιλενάδα είμαι μέσα με τα χίλια!!!
Όταν η μαμά μου μού λέει ότι όταν ήταν 20 είπε να πάει με τις φίλες ταξίδι και ήταν ανάμεσα σε Ελλάδα και Φιλανδία.. τελικά διάλεξαν Ελλάδα... και μετά γνώρισε τον μπαμπά μου και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Και τότε της λέω: "Αμάν ρε μαμά! Χάθηκε να πας Φιλανδία να έχω Φιλανδό μπαμπά και να ζω ανάμεσα στους Φιλανδούς!" μπου χου χου χου...
Επίσης καμιά Τσεχία, ακόμα και Πολωνία δε με χαλάνε διόλου.
Νικόλ said:Και ιδού οι αποδείξεις.... είναι θεός ο Φινλανδός!!!!!:award:
http://www.sportsbettingindex.net/images/sports_01/KimiRaikkonen.jpg
Φύγαμε για Φινλανδία φιλενάδα;:music-smiley-005:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.