Ευρώπη-Αμερική

Elena K said:
Κράτα 'συ τον Ραϊκόνεν, εγώ θα αρκεστώ σε άλλο ένα τυπικό δείγμα Φιλανδού...
Χαίρομαι που έχουμε διαφορετικά γούστα... αυτόν μπορείς να τον έχεις αλλά μακριά τα χέρια από τον Kimi!!!!!:flipout: :Banane0:

Και για να μην αδικούμε τους κεντροευρωπαίους, να και ένα δειγματάκι αυστρίας...

Attachments

• joop4.jpg
    joop4.jpg
    49.1 KB · Views: 12
PETRAN said:
Μπορεί να τον γουστάρεις για τελείως διαφορετικούς λόγους απο μένα(αυτό θα έλειπε) αλλά το παληκάρι είναι Θεός!(και όμορφος και σούπερ γρήγορος...)
Δημήτρη τον γουστάρω για τους ίδιους ακριβώς λόγους!!!!
Είναι οδηγάρα ( ασχέτως αν έχει μπλέξει με την πλέον αναξιόπιστη Mercedes ), είναι κούκλος, έχει σωματάρα, είναι χαμηλών τόνων κι η προφορά των αγγλικών του είναι όλα τα λεφτά....:flipout:

Νικόλ said:
Δημήτρη τον γουστάρω για τους ίδιους ακριβώς λόγους!!!!
είναι κούκλος, έχει σωματάρα, είναι χαμηλών τόνων κι η προφορά των αγγλικών του είναι όλα τα λεφτά....:flipout:

Να με συγχωρέσεις αλλά οι λόγοι που τον γουστάρω φτάνουν μέχρι εδώ...:flipout:
--->Είναι οδηγάρα ( ασχέτως αν έχει μπλέξει με την πλέον αναξιόπιστη Mercedes )

PETRAN said:
Να με συγχωρέσεις αλλά οι λόγοι που τον γουστάρω φτάνουν μέχρι εδώ...:flipout:
--->Είναι οδηγάρα ( ασχέτως αν έχει μπλέξει με την πλέον αναξιόπιστη Mercedes )
Αν σου άρεσε και για τους υπόλοιπους λόγους θα ανησυχούσα....:flipout:

θυμαμαι οταν πηγα Φιλανδια μου ειπε μια φιλη οτι στα μπαρ οι γυναικες κανουν εντονα καμακι τους αντρες ανεξαρτητα αν ειναι μονοι η συνοδευουν κοπελα και μαλιστα συχνα μαλλιοτραβιούνται γιαυτο!
Δεν το πιστεψα μεχρι που το ειδα........
Ο λογος ειναι οτι υπαρχει πολύ μεγαλύτερος αριθμος γυναικων εναντι αντρων .... οποτε κοριτσια θεωρω κακη επιλογη την Φιλανδια!

Νικόλ said:
Αν σου άρεσε και για τους υπόλοιπους λόγους θα ανησυχούσα....:flipout:

Διευκρίνηση για να μην παρεξηγηθώ..
δεν έχω τίποτα με τους gay..αντιθέτως έχω δυο τρείς γνωστούς και έναν πολύ κολλητό μου.. απλά δεν είμαι!

Παντως αυτο με τα μπαρ μου το ειπαν παρα πολυ Φινλανδοι. Μεταφερω αυτουσια την σοφια των λογων τους "The easiest thing to do in Finland is get wasted and get pus&y"

Παντως οι Ελληνιδες θα εχουν και καποιο πλεονεκτημα λογω εξωτικοτητας και ισως και διαφορετικοτητας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ευρώπη-Αμερική

PETRAN said:
ΜΗΤΣ μ'έκανες και γέλασα..
μήπως όμως είσαι λίγο γκαντέμης?(πάντα σύμφωνα με το σκηνικό που αναφέρεις...:flipout: )

Δεν θα το έλεγα φίλε. Aπλά μεμονωμένο αλλά τραγικό συμβάν...

__Παρατήρηση 1η:

__Ο Δημήτρης έχει δίκαιο, οι Ιταλίδες, είναι θεές, μα και σνομπ πολλές φορές. Είναι γεγονός ότι στην Αγγλία π.χ. στα πανεπιστήμια ΠΟΛΥ δύσκολα θα μιλήσουν σε κάποιον μη Ιταλό. Ξεχωρίζουν όμως σαν τη μύγα μες το γάλα οι άτιμες!!

__Είχα το προνόμιο να ζήσω 15 μέρες μαζί τους και μου φάνηκαν μια χαρά άτομα και τα αγόρια και τα κορίτσια. Ηταν σε καλοκαιρινά μαθήματα αγγλικών στην Αγγλία (στα αγγλικά είναι σκράπες). Επαιζα ποδόσφαιρο με τα αγόρια (και μπάσκετ με κάτι αγγλίδες, χιχιχιχι) και έκανα παρέα με τα κορίτσια (και τα αγόρια). Εγώ ήμουν με καμιά δεκαριά ΥΠΕΡ κομπλεξικές Ελληνίδες που ενώ στην αρχή ήταν υπέροχες μαζί μου, μετά κάκιωσαν απίστευτα και χωρίς λόγο. Χωρίς λόγο... τον λόγο τον κατάλαβα αργότερα, γιατί περπατούσα και ήμουν ανάμεσα σε 10 ιταλιδούλες θεές (που τους /μας έριχναν και κάτι κεφάλια) όλη την ώρα και έπαιζα ποδόσφαιρο με "τους θεούς" για τους οποίους ξεροστάλιαζαν... Πάντως έχω πολύ καλές αναμνήσεις (με μία δύο κρατήσαμε και επαφές -και ειδικά με την μία υπήρχε και ένα φλερτ... ΚΟΥΚΛΑ), και ως άτομα και ως γυναίκες που εκτός απο την ομορφιά και το γούστο (αν και υπήρχαν και πολλές urban style κοπέλες, μη φανταστείτε πως όλες ήταν κοκέτες), μπορώ να πω πως μου έκανε εντύπωση και ο χαρακτήρας τους, το στιλ της προσωπικότητας τους...

Παρατήρηση 2η:

__Βόρεια έθνη... Ημουν σε δύο πανευρωπαϊκές συναντήσεις μαθητικού θεάτρου... Το τι είδα, δεν περιγράφεται! Βέβαια, αν ήσουν ένα 165 όπως εγώ τότε (μαθητικού είπαμε, όχι πως τώρα είναι πρώτο μπόι), είχες ένα μικρό κόμπλεξ κατωτερότητας, αλλά με την κυριολεκτική μορφή της λέξης κάτω ή πιο κάτω αν θέλετε... χαχα, ΤΙ ΥΨΗ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ!! Δεν ήταν όλες θεές (προσέξτε το όλες, δηλαδή οι περισσότερες... αααχχ), αλλά σίγουρα η πιο κοντή ήταν στο ύψος μου (μπορεί να την περνούσα και 2 χρόνια), μη σας πω ότι μιλάμε για 1.70 και πάνω με κορμάρες!! Είχε πολύ "καλό πράγμα", Ολλανδία, Ουκρανία κλπ, αλλά πρώτες με διαφορά ήταν οι Φιλανδέζες και οι Σουιδέζες... Απο παιδιά, καλοί και αυτοί, ΑΛΛΑ, πρέπει να τα παραδεχτώ, οι Φιλανδοί, ήταν θέεοι, τι να λέμε τώρα... Μόνο τα σώματα τους να βλέπατε! Κορίτσια, οφείλω εδώ να υποστηρίξω τις απόψεις σας!

__Συμπέρασμα:

__Tο ξέρω εδώ και χρόνια, αλλά επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου μέσα απ' το παρόν θέμα, ΠΡΕΠΕΙ να πάω στην Φινλανδία!! χιχιχιχιχιχιχι... Με λίγα λόγια, Ευρώπη 4 EVER! O μόνος λόγος που η Αμερική θα μου έκανε κλικ, είναι κάτι λευκές Βραζιλιάνες ή κάτι θεές Καναδέζες... γιατί, καλές οι bimbo και οι Τεξανές, αλλά οι γυναίκες της Νέας Υόρκης, δεν φτάνουν για να με συγκινήσουν περισσότερο απ' τις Ευρωπαίες (και οι Ελληνίδες μέσα). Βέβαια, ίσως πρέπει να πάω κι απο 'κεί ένα ταξιδάκι, να αποκτήσω ιδία άποψη... χιχιχιχι

Όσο για τις γυναίκες, κι εγώ βρίσκω πραγματικά ξεχωριστές τις ιταλίδες, αν και έχω μία αδυναμία στις ανοιχτόχρωμες και πιο βόρειες.
Πάντως, ένας λαός που πραγματικά με απωθεί -όσο κι αν δεν το επιδιώκω- είναι οι αβορίγηνες. Τους βρίσκω... χάλια (για να μην πω χειρότερα).

Πάντως, σχετικά με το attitude, 6 μήνες ζώντας ανάμεσα σε διάφορους λαούς (με το ERASMUS!! όλε! ) μου 'μεινε μια ξυνή γεύση από τους ισπανούς και δη τις ισπανίδες, οι οποίες έκαναν παρέα μόνο μεταξύ τους, άντε και με καμιά ιταλίδα. Α, επίσης, σε συμπαθούσαν αν έλεγες καλά λόγια για την εθνική ισπανίας και αν το μόνο που σε ενδιέφερε ήταν η φιέστα, οι τεκίλες και οι μπάφοι. Βέβαια φέτος που αποφάσισα να κάνω ισπανικά είχα την εικαιρία να γνωρίσω αρκετούς από κοντά και βρίσκω ότι μας μοιάζουν πολύ (ίσως γι αυτό να μην τους συμπάθησα! χι χι). Οι ιρλανδέζες, ενώ ανυπομονούσα να τις γνωρίσω, μου προέκυψαν εντελώς ακοινώνητες (ομοίως και ένας ιρλανδός), κομπλεξικές και σνομπ, οι σουηδέζες γλυκύτατες, οι νορβηγίδες λίγο λιγότερο πρόσχαρες αλλά εξίσου κοινωνικές και προσιτές, η μία γερμανίδα έγινε από τις κολλητές μου και ήταν πολύ άνετη, large άτομο (και δεν εννοώ χοντρή) με κοινωνικούς προβληματισμούς κλπ, πολύ καλή, η βελγίδα (φλαμανδή) ήταν ένα διαμάντι, καταπληκτική κοπέλα, οι ρουμάνες φίλες μου συμπαθέστατες με αρκετά κοινά με μας, οι άραβες πρόσχαροι και συμπαθητικοί αλλά λίγοι (σε ποιότητα) και ο λαός που κόλλαγε πάντα και με όλους, κοινωνικοί, χαμογελαστοί (αν και μερικές φορές κάπως επιτηδευμένα) και που κόλλησα πολύ καλά ήταν οι ιταλοί. Αγόρια-κορίτσια.

Αυτά ένας πρόχειρος απολογισμός. Όχι φυσικά ότι στο εξής θα κρίνω τους λαούς σύμφωνα με όσους γνώρισα, αλλά τουλάχιστον άλλαξαν κάποια πράγματα που θεωρούσα ότι ήταν "έτσι" και τελικά ήταν "αλλιώς". Αυτοί οι ιρλανδοί π.χ. μεγάλη απογοήτευση βρε παιδάκι μου...

Απάντηση: Re: Ευρώπη-Αμερική

πανκροκ said:
καλα φινλανδια πασταδιαλα...
αλλα πολωνια...
ΤΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ?
(μονο εμενα , αν με προλαβεις)

Στη Γαλλία από το 2004 που η Πολωνία μπήκε στους 25 κάνει πάταγο ο "μύθος" του Πολωνού υδραυλικού. Αποτέλεσμα τούτου οι Πολωνοί τον έκαναν καμπάνια για τη χώρα τους!!

Τώρα, υδραυλικό εγώ δεν έχω δει, αλλά κάποτε ήρθαν σπίτι μας 2 Πολωνοί ηλεκτρολόγοι, ο ένας ήταν... αχ! για δάγκωμα! Βέβαια τον τοίχο μας τον γκρεμίσανε ώσπου να περάσουν ένα καλώδιο, αλλά με τέτοιον ηλεκτρολόγο.. τί τον θες τον τοίχο;;

Attachments

• Polish%20Plumber.jpg
    Polish%20Plumber.jpg
    43.4 KB · Views: 19
Εχω πάει στην Ουγγαρία, δεν μπορώ να πω πως είδα κάτι ιδιαίτερο (ίσως σύχναζα στα λάθος μέρη)... Οπως επίσης και στην Ιταλία, και στη Γαλλία. Στη Βιέννη και λίγο στο Μόναχο υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον...

Ισως είμαι αρκετά εκλεκτικός...

Πάντως η αλήθεια είναι πως το μεσογειακό ταμπεραμέντο δεν το βρίσκεις εύκολα. Καλές οι βόρειες ξανθιές, αλλά μόνο για να τις χαζεύεις. Για κάτι σοβαρότερο δεν είναι...

__Είναι και πού θα πας... επειδή είπατε για Γαλλία... Κι εμένα ψιλομέτρια μου φάνηκαν τα πράγματα, αλλά σε κάποια φάση... εκεί που ήμουν πίσω απο την Οπερα και μπροστά απο την Λαφαγιέτ, περνάει μία ΓΥΝΑΙΚΑ... Αφήστε τα, έπαθα πολιτισμικό ΣΟΚ!

__Θεά, λάθος, Η θεά!! Ολη η Γαλλική φινέτσα και ΟΜΟΡΦΙΑ (στο ξαθνό όμως), πάνω της... αααχχ... Αποφεύγω να την περιγράψω γιατί κάνει και ζέστη!!
grinning-smiley-043.gif
grinning-smiley-043.gif

Last edited: