Ευτυχισμένος άνθρωπος

Re: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Δημήτρη για την προσφορά σου στο AvClub τα είπαν και τα τόνισαν οι προλαλήσαντες. Θέλω να πιστεύω ότι η συνεισφορά σου στη Μουσική Κατηγορία θα συνεχιστεί αμείωτη και ίσως εντονότερη, τώρα που δεν θα σε βαραίνουν Διαχειριστικές θέσεις και υποχρεώσεις, οπότε προβλέπω να ανέρχονται σε επταψήφιο αριθμό τα αριστουργήματα που θά'πρεπε να αγοράσουμε ...χθες :smile:
:ernaehrung004: για τον αιώνιο έφηβο Δημήτρη.

Last edited:
Απάντηση: Re: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

:ernaehrung004: για τον αιώνιο έφηβο Δημήτρη.

Ντάξει αιώνιος,αλλά νά φάμε και κανά κουφέτο..:ADFADF1::ADFADF1:
Ειδικά τώρα που δεν θα χρειάζεται να κάνει merge τα θέματα της Κατηγορίας,που ήταν άλλως τε και τό φόρτε του(πάλι για τά κουμπιά εγώ.):flipout::flipout:
Ε και άν δεν φάμε κουφέτο ,ας πάμε κατ´ευθείαν σέ κανά βαφτίσι...Ανοιχτοί άνθρωποι είμαστε.:music-smiley-005::ADFADF1::Banane0:

καλά ρε γιατρέ, τι έχεις πάθει;
τι 'κουμπιά' και 'merge' μας λές και έχω ψαρώσει εντελώς;
ποιά κουμπιά;;αυτά που φωνάζουμε ...τον παιδονόμο; ή έχει κι άλλα;

Re: Απάντηση: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Βέβαια αυτός που θάρθει(ο ένας απο τούς δυό)τήν λέξη κουμπί τήν έχει ακούσει μόνον γιά τά πουκάμισα και τά παντελόνια.:ADFADF1::ADFADF1:

ούτε κάν παντελόνια θα έλεγα...νομίζω πρόλαβε τα φερμουάρ...:idea:

Απάντηση: Re: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

καλά ρε γιατρέ, τι έχεις πάθει;
τι 'κουμπιά' και 'merge' μας λές και έχω ψαρώσει εντελώς;
ποιά κουμπιά;;αυτά που φωνάζουμε ...τον παιδονόμο; ή έχει κι άλλα;

Τα κουμπιά τής Αλέξαινας που λεγανε στά χωριά μας.:ADFADF1::ADFADF1:

BLACULA...

Dracula soul, brother!

Τζίμη, δεν ξέρω τι να πρωτοπώ, με πρόλαβαν.
Για μένα υπήρξες και μέντορας, πέρα από πολύ καλός φίλος.

Δεν ελπίζω να μείνεις εδώ γύρω. Το ξέρω ότι θα είσαι!

Απάντηση: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Για τον Τζίμη μόνο απο καρδιάς μπορείς να μιλήσεις... Ο τρόπος γραφής του, οι ατάκες και τα "τρίποντα" απλά δεν αντιγράφονται. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ έχω ξεκαρδιστεί στα γέλια άπειρες φορές, κολλημένος ώρα πολλή σε μια τόση δα φράση του, σε μια λέξη ή ένα υπονοούμενο του. Κόβω φλέβα, το έχω πεί! Και για κάθε συνάντηση μας πέταγα τη σκούφια μου. Εγκάρδιος και φιλικός ευθύς εξαρχής μαζί μου, άνθρωπος φόρα παρτίδα, τον εκτίμησα. Και το live γέλιο τρεις φορές καλύτερο! Πέρα δε απο αυτά, να χαίρεσαι πραγματικά ΚΑΙ όταν διαφωνείς μαζί του, γιατί έχει πάλι τον τρόπο να του τα συγχωρείς όλα.
Η προσφορά του στο Χώρο, με την όποια ιδιότητα του, τεράστια. Και αυτά που φαίνονταν, αλλά και για τις αφανείς -για τους πολλούς - μάχες του για την Αλλη Αποψη σε δύσκολες εποχές εδώ μέσα.
Στις μουσικές του πάντα φιλέρευνος και ψαγμένος, μου σύστησε πράγματα που δεν θα είχα ακούσει ποτέ χωρίς τις γνωστές παρουσιάσεις του. Και ας με είχε κατατάξει στους "γέρους" απο χέρι.
Προσωπικά τον ευχαριστώ για όλα.
Αιώνιε έφηβε σου εύχομαι τα καλύτερα και φυσικά να είσαι μαζί μας για πολλά ακόμα χρόνια
Τζιμάρα, φίλε και σύγγαυρε, φιλιά :grinning-smiley-043

Βασίλη μου και Μιχάλη ευχαριστώ.
Μπαμπίνο την ετοιμάζω. Μετά τη λέξη ''πρώην'' ότι και να βάλεις το αντέχω άνετα.
Μόνο με το πρώην γκόμενος ακόμη δεν έχω συμβιβαστεί...:flipout::flipout::flipout:

Μητσάρα,
χωρίς παρεξήγηση και:ernaehrung004: πρώην πρωταθλητής

Απάντηση: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Και εγώ τον ευχαριστώ για τη νιότη που έσπερνε σε πείσμα καθηλωμένων και πιο "συντηρητικών" εξ ημών ( για να μη πω ..υμών και έχουμε ντράβαλα :smash:)

Τον ευχαριστώ για το ξεστράβωμά μου σε πολλά,για την υπερβολή του και την λατρεία σε αυτό που πίστεψε και δημιούργησε εξ αρχής.
Του χρωστάμε πολλά και κυρίως για το ανάστημα που ύψωσε σε εποχές "σκούρες" ,ειδικά για την Κατηγορία μας.
Την ανοχή του στην διαφορετικότητά μας και την αρωγή του ταυτόχρονα στην σύμπλευσή μας,στο ταξίδι μας σε αυτόν τον χώρο..

Του συγχωρώ και την ζήλεια του ως προς εμέ,λόγω του οτι είμαι νεότερος και ομορφότερος :Banane0:(το πιο αυθόρμητο κομπλιμέντο που άκουσα ποτέ..:ears:)

Δεν τον αποχαιρετώ γιατί απλά δεν φεύγει από εδώ !!
Τώρα είναι που θα μας χώνει συχνότερα τα Απόλυτα Αριστουργήματα,τα περισσότερα εκ των οποίων πιθανώς να είναι-όπως πάντα-συνέπεια κάποιου ερωτικού σκιρτήματος..

Τζιμάρα μας σε φχαριστώ για όλα όσα μας μοίρασες και για αυτά που θα δίνεις για πολύ ακόμα..:ernaehrung004:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους ,τον καθένα ξεχωριστά για διαφορετικούς λόγους, ξέρετε εσείς.
Πολύ όμορφα λόγια που τα κρατάω καλά φυλαγμένα.

Σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους.

Πάμε παρακάτω με ένταση, ψάξιμο, έκθεση, beat, distortion, fuzz, πνευστά, βιολιά κ.τ.λ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους ,τον καθένα ξεχωριστά για διαφορετικούς λόγους, ξέρετε εσείς.
Πολύ όμορφα λόγια που τα κρατάω καλά φυλαγμένα.

Σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους.

Πάμε παρακάτω με ένταση, ψάξιμο, έκθεση, beat, distortion, fuzz, πνευστά, βιολιά κ.τ.λ.

χαχα!!Καλά κατάλαβες ΤΩΡΑ θα πήξεις.....

Περιμένουμε καμιά 15αρια παρουσιάσεις το άμεσο μέλλον!!!!(κάτι διαισθάνομαι στην στρατόσφιαρα της μουσικής σκηνής)......

Γειά σου Μητσάρα.....γερά..

Από τις λίγες φορές που ακούω τόσα καλά λόγια και επαίνους με το τσουβάλι και ξέρω πολύ καλά (μια και είμαι καιρό εδω μέσα) ότι τίποτα, μα τίποτα από όσα γράφτηκαν δεν είναι υπερβολικό. Είναι σπάνιο αυτό.

Respect για τον εφηβικό ενθουσιασμό, τη δίψα για το αύριο και την αγάπη σου για τη μουσική, Δημήτρη είμαι περήφανος που σε έχω γνωρίσει. Η προσφορά σου, όχι μόνο στην κατηγορία αλλά γενικότερα στο φόρουμ είναι ανεκτίμητη.

Σαφως και δεν σε χαιρετω,γιατι ξερω οτι θα εισαι εδω!!
Και δω να μην εισαι ,και παλι δεν τρεχει τιποτα...εισαι μεσα στην καρδια μου:ADFADF1::ernaehrung004: