F 1 ...... HD ???

Εγω στον χαρτη βρισκομαι στην ακρη του κόκκινου αρχή κίτρινου. Απλα ρωταω εαν μπορω να δω astra hotbird και thor ταυτοχρονα
ise sto telio simio na prosthesis ena mati mono gia thor !!!!:firstprize::firstprize:

Απάντηση: Re: F 1 ...... HD ???

kanonika nai an dis kai to spot1 pou ine poli isxiro ,ala theli kai kalo mastora!!
intel1002_spot1.gif

στην εικόνα λέει >50 οπότε σου λέει με 50cm είσαι άψογος ... οπότε το παράκεντρο είναι εφικτό ... δεν θέλει μάστορα , ένα καλό στήριγμα θέλει και λίγα μαθηματικά αρκεί να είναι κεντραρισμένο σωστά

ise sto telio simio na prosthesis ena mati mono gia thor !!!!:firstprize::firstprize:

Ε αμα ειναι θα αλλαξω θεση το τριτο ματι απο τον eurobird 9 στον thor αρκει να χωράει πανω στο πιατο και να μην στριμώχνεται με τα αλλα 2.

Ε αμα ειναι θα αλλαξω θεση το τριτο ματι απο τον eurobird 9 στον thor αρκει να χωράει πανω στο πιατο και να μην στριμώχνεται με τα αλλα 2.
gia strimogma apokliete mias kai ine makria i apostasi , i moni leptomeria ine makari na exis kentro hotbert kai parakentro astra glitonis 6 mires ,giati an exi astra kentro ise 19.2kai pas parakantra 1W !!
kai opos ipe o nikos pio pano kai monosou mporis na to valis !!!

Κεντρο εχω τον hotbird οποτε ειμαι οκ αλλα ρε παιδια πως θα το βαλω μονος μου??? Ειμαι ασχετος λεμε

Μόλις μίλισα με τον τεχνικό που μου βάζει τα πιάτα και μου πε ότι για να κατεβάσεις τον Thor από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης χρειάζεσαι τουλάχιστον 1,10. Μάλιστα του δωσα και τη συχνότητα για να τσεκάρει αν κατεβαίνει. Ισχύει αυτό?

Μόλις μίλισα με τον τεχνικό που μου βάζει τα πιάτα και μου πε ότι για να κατεβάσεις τον Thor από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης χρειάζεσαι τουλάχιστον 1,10. Μάλιστα του δωσα και τη συχνότητα για να τσεκάρει αν κατεβαίνει. Ισχύει αυτό?
Giorgo na pis ston mastora gia na epiveveothis na dokimasi apo afto to link sixnotites tou spot1 http://www.lyngsat.com/1west.html kai tote tha sou pi ti piato thes an kai den nomizo na exis provlima kai me 1.10m !!

ETIMASTITEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Intelsat 10-02 & Thor 2/3 (1.0°W)
Frequency: 11528 - Pol: V - SR: 13333 - FEC: 7/8
Category: Sport - Formule 1
Transmitted in: MPEG-2 4:2:0 (PAL)
Comments: Malaysian GP (HD TV)
an kapios filos avrio den tha exi sima stin 11528 na dokimasi tin 11530 !!
an kai tha exoume nea 30lepta prin arxisi !!!

telika paidia to feed vgike meta to telos tous agona

Intelsat 10-02 & Thor 2/3 (1.0°W) Cliquez pour agrandir !
Fréquence: 11528 - Pol: V - SR: 13333 - FEC: 5/6
Catégorie: Sport - Formule 1
Transmis en: MPEG-2 4:2:0 (PAL)
Infos: Malaysian GP (HD TV) Tape

Attachments

• image135048.jpg
    image135048.jpg
    31.7 KB · Views: 26
Δεν ξέρω αν είναι noname πάνω γράφει engel νομίζω με κόκκινα γράμματα. Στην τιμή περιλαμβάνει μονό lnb και περίπου πέντε μέτρα καλώδιο. Στον συγκεκριμένο τεχνικό έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Οι υπηρεσίες του είναι ποιοτικές και όπως φαίνεται έχει και καλές τιμές. Οπώτε προχωράω ακάθεκτος για να είμαι έτοιμος για τις 6 Απριλίου.:music-smiley-005:
Νίκο σ´ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: F 1 ...... HD ???

Δεν ξέρω αν είναι noname πάνω γράφει engel νομίζω με κόκκινα γράμματα. Στην τιμή περιλαμβάνει μονό lnb και περίπου πέντε μέτρα καλώδιο.
Οπότε το κάτοπτρο είναι και επώνυμο. Προχώρα άφοβα!

Μίλισα με τον τεχνικό μου και μου έδωσε προσφορά για πιάτο 1,10 στο thor με την τοποθέτηση 90 ευρώ. Είναι καλή τιμή?

Welcome to our club Γιωργάκη...:a0210::a0210:
Θα πάθεις πλάκα...:BDGBGDB55:
Αν και επιμένω ότι οι μεταδόσεις σε 4:2:2 (feed του ITV) δείχνουν ποιοτικότερες ...
Ρε πατριώτη Skystar δεν είχες μια φορά? Γιατί Quali δεν υπάρχουν πιά...Και τον δικό μου τα μονοθέσια τον ξανάβαλαν στο ρακ μου...:firstprize:

Welcome to our club Γιωργάκη...:a0210::a0210:
Θα πάθεις πλάκα...:BDGBGDB55:
Αν και επιμένω ότι οι μεταδόσεις σε 4:2:2 (feed του ITV) δείχνουν ποιοτικότερες ...
Ρε πατριώτη Skystar δεν είχες μια φορά? Γιατί Quali δεν υπάρχουν πιά...Και τον δικό μου τα μονοθέσια τον ξανάβαλαν στο ρακ μου...:firstprize:
to feeds σε HD πάντως είναι free .
720p ac3

Παίδες να κάνω μια ερώτηση?
Αν σκανάρω αυτή τη στιγμή τον Thor στη συγκεκριμένη συχνότητα πρέπει να μου βγάλει το συγκεκριμένο feed ή εκπέμπει μόνο την ώρα της μετάδοσης του gp?
Γιατί μου φαίνεται ότι θα έχω πρόβλημα με το μέγεθος του πιάτου.