Να δουμε λοιπον λιγο τα γεγονοτα, οπως τα εχω ζησει εγω....
Αρχική Δημοσίευση από =silent= Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα παλια τα χρονια προ Alpha εποχης βλεπαμε το Gp στην ERT1. Λιγες κουβεντες καμια διαφημιση. Περιπου πριν 7-8 χρονια. Τοτε δεν εβλεπε κανεις Formula 1.
Τα παλια χρονια βλεπαμε απο την ερτ, μετα απο τον ΑΝΤ1 και μετα ξανα απο την ερτ.
Αν εξαιρεσω τον Σταθακη, απο την ερτ βλεπαμε παλι με Πουρναρακη που μετα τον κληρονομησε και ο αλφα.
Τοτε λοιπον που ελεγε λιγες κουβεντες ηταν καλυτερα. Καλυτερα ακομα ηταν με το Σταθακη, που ελεγε περισσοτερες αλλα ΗΞΕΡΕ τι ελεγε ο ανθρωπος.
Σε πληροφορω οτι εκεινες τις εποχες βλεπαμε F1 , και καθε κυριακη , ειχαμε μαζεμα ολη η παρεα απο το πρωι μεχρι το απογευμα.
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!! Σταθάκης και τα μυαλά στα κάγκελα!
Με διαφορά ο καλύτερος στην Ελλάδα!
Πρόσφατα έμαθα οτι είναι κάπου στο υπουργείο μεταφορών, θεωρώ δεδομένο οτι ο άνθρωπος θα κάνει σοβαρή δουλειά γιατί είναι γνώστης την Ελληνικής πραγματικότητας μα πάνω απ'όλα σοβαρός αγαπώντας παθιασμένα ότι έχει να κάνει με 4 τροχούς και όχι μόνο...
Απο τοτε που πηρε η Vodafone την Ferrari και αρχησανε τις αβερτα διαφημισεις τοτε ξαφνικα ο κοσμος αρχισε να ασχολειται. Επισης συμαντικο ρολο επαιξε και η shell με τα υπερωχα δωρα Ferrari που εκανε. Και το στοιχημα. Ετσι αρχησε ο κοσμος να ασχολειται στην Ελλαδα με την Formula 1.
Προσωπικα εγω , κι απο οτι ξερω και η παρεα μου που ασχολειται χρονια, δεν εμαθε το χωρο απο αυτα που περιγραφεις.
Αυτα εμαθαν την f1 σε ανθρωπους που δεν ασχολιοντουσαν και ουτε ασχολουνται. Οποτε θεωρω τελειως ατοπο να λεμε οτι ο κοσμος που παιζει στοιχημα τη f1 ασολειται με τη f1.
Τωρα , αν σου δωσει η DMC δωρο , θα αρχισεις να ασχολεισαι με το πλεξιμο ?
Δεν καταλαβαινω τον συνειρμο σου....
Η διαφορά φίλε Χρήστο είναι οτι παρέες όπως η δική σας αλλά και η δική μας είναι λίγες στην Ελλάδα και είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται σοβαρά με το άθλημα..
Όμως, άποψή μου, θεωρώ δεδομένο οτι στην Ελλάδα έγινε γνωστή η Φ1 στο ευρύ κοινό όταν ανακατεύτηκε η Vodafone και έπηξε την τηλεόραση με διαφημίσεις της Ferrari!
Το διαφημιστικό τμήμα τους δούλεψε εξαιρετικά οφείλω να ομολογήσω και έβαλε την Vodafone και κατ'επέκταση την Φ1 και την Ferrari στα σπίτια ακόμα και των πιο άσχετων..
Και ο κλασσικος Ελληνας ειναι παντα Ferrari ή Renault (τα τελευταια 2 χρονια). Για το 2007 βλεπουμε στην πορεια. Φυσικα κατι καλοκαιρια που εχει gp στις 3 το μεσημερι δεν καθεται κανενας να χασει το μπανακι του (και καλα κανει) αλλα απο κει και περα γιατι να ασχοληθουνε τα καναλια με το θεμα μηχανοκινητος αθλητισμος εφ οσων δεν υπαρχει λογος ουσιαστικα για τον Ελληνα να κατσει να ασχοληθει οταν δεν ασχολειται καν με την κορυφη του μηχανοκινητου αθλητισμου που ειναι η Formula 1.
Παλι θα σου πω με τα δικα μου δεδομενα. Οι ανθρωποι που γνωριζουν και ασχολουνται, δεν ειναι φεραρι γιατι το λεει το καπελο του Σακη η η βονταφον. Ουτε για αντιστοιχους λογους για αλλες ομαδες.
Εχω κατσει κι εγω και η παρεα μου πολλαααααα Σ/Κ μεσα για να δουμε τον αγωνα με τα παρελκομενα του. Και ξερω πλυ κοσμο που κανει το ιδιο.
Προφανως εχουμε διαφορετικους "κυκλους", αλλα αυτο ειναι λογικο. Στο λεω μονο για να σου δωσω να καταλαβεις οτι το "στατιστικο σου στοιχειο" ειναι ελλειπες και δεν αντιπροσωπευει το συνολο.
Το κακό στην όλη ιστορία είναι οτι είναι λίγες οι παρέες που κάθονται να δούν Φ1 και όχι τον Alosno και τον Kimi, την Ferrari, την McLaren κ.ο.κ
Αν το σκεφτείς λίγο, για να επιβεβαιωθεί το στατιστικό που αναφέρει ο =silent=, την εποχή την παντοδυναμίας της Ferrari και του Schumacher όλη μα όλη η Ελλάδα ήταν βαμμένη κόκκινη με μπλουζάκια, μπουφάν, παπούτσια(sic) και πολλά πολλά άλλα!
Συγκεκριμένα πριν 3 χρόνια άν θυμάμαι καλά έσκασα μύτη σ'ένα μαγαζί φορώντας ένα μπλουζάκι του Kimi..
Ε λοιπόν οι περισσότεροι που ήταν και γνωστοί έπεσαν να με φάνε στο δούλεμα καθότι τότε, την εποχή της παντοδυναμίας της Ferrari ήταν απαράδεκτο να κυκλοφορείς με άλλο χρώμα εκτός απο το κόκκινο!
Με λύπη μου όμως διαπιστώνω οτι τα τελευταία 2 χρόνια που η Ferrari δεν παίρνει το πρωτάθλημα των οδηγών όλοι αυτοί που ήταν βαμμένοι κόκκινοι εξαφανίστηκαν!
Γιατί άραγε?
.. εντελως φιλικα !