F 1 ...... HD ???

ρε παιδιά, αυτό που δείχνει τώρα το orf hd δεν είναι hd;
η διαφορά από το rtl είναι τεράστια. ακόμη μεγαλύτερη είναι η διαφορά ανάμεσα στις κανονικές κάμερες στην μετάδοση του orf hd και στις on car κάμερες στην ίδια μετάδοση

ρε παιδιά, αυτό που δείχνει τώρα το orf hd δεν είναι hd;
η διαφορά από το rtl είναι τεράστια. ακόμη μεγαλύτερη είναι η διαφορά ανάμεσα στις κανονικές κάμερες στην μετάδοση του orf hd και στις on car κάμερες στην ίδια μετάδοση
μια λεπτομέρεια !!!
δείτε την ανάλυση !!
από 1080i τώρα είναι 720p !!

Attachments

• 720p.jpg
    720p.jpg
    15 KB · Views: 12
Πράγματι.
Και το feed αλλά και το ORFHD που δείχνει τώρα είναι σε 720p με upscaling.
Ακόμη δεν έχουν HD κάμερες οι πίστες

Καταπλικτικο το ORF HD ! Eχει τεραστια διαφορα η εικονα του απο RTL και Premiere ! Μου ειναι αδυνατον να πιστεψω οτι δεν ειναι HD η μεταδοση.

HD είναι.
Απλά δεν είναι από πρωτογενές HD υλικό.
Οπως έχει μεγάλη διαφορά από τα διάφορα RTL και ZDF, έχει άλλη τόση διαφορά προς το χειρότερο σε σύγκριση με το Euro2008 που μεταδίδει το ORF HD με πρωτογενές HD υλικό.

Ειδικά από το RTL που μεταδίδει σε 4/3 είναι φυσικό να είναι κατά πολύ ανώτερο σε wide τηλεοράσεις αφού εκτός από την ανάλυση υπάρχει και το γνωστό ξεχείλωμα

Κι εγώ που είδα τα χθεσινά δοκιμαστικά εντυπωσιάστηκα από την ποιότητα της εικόνας και θα δω και τον αγώνα σήμερα!

Για να δεις τον αγώνα πρέπει να τον δείξει πρώτα.
Κι άλλες φορές έχει δείξει τα δοκιμαστικά και ποτέ δεν έδειξε αγώνα.

Βέβαια παίζει η πιθανότητα να μη το έδειχνε λόγω Euro που έπεφταν την ίδια ώρα αλλά κράτα μικρό καλάθι για καλό και για κακό.

Παρεμπιπτόντως υπάρχει πουθενά το πρόγραμμα του καναλιού στο net;

To είδα στο orf. Επιτέλους f-1 χωρίς διαφημίσεις!
Μια χαρά μετάδοση, έστω και upscaled. Η πλέον ποιοτική που έχω δει ως σήμερα με τα μάτια μου...

Καλά, δεν χρειαζόταν νομίζω ούτε καν η σύγκριση!! Και μόνο που ο ALPHA μεταδίδει σε 4:3 δεν σηκώνει καμία τέτοια σύγκριση.

Πάντως αυτό που κάνει ο ALPHA Που βάζει μόνος του τις μπάρες πάνω κάτω είναι πολύ ενοχλητικό.
Εγώ έχω πετύχει πρόγραμμα στην ΕΤ3 σε 16:9 (συγκεκριμένα την εκπομπή Αληθινα Σενάρια) που μεταδίδεται με τις μαύρες μπάρες αλλά η μετάδοση περιλαμβάνει την απαραίτητη πληροφορία ώστε η 16:9 tv μου να τις βγάζει μόνη της.
Τόσο δύσκολο είναι να κάνει αυτό το πράγμα ο ALPHA?