Απο οτι ειδα στο manual γραφει οτι υποστηριζει δισκο 500GB.Μεγαλυτερο δεν υποστηριζει?
Κατι αλλο που δεν γραφει ειναι αν υποστηριζει NTFS δισκο.
........
3) Αν διακοπή το ρεύμα μπαίνει σε αναμονή ή ξεκινάει (μου τη δίνει που όλοι ξεκινούν).
.........
Οταν λειπεις καιρο απο ενα σπιτι ειναι καλο να κλεινεις το ρευμα σε ολες τις συσκευες.Φτου!
Στο χωριό έχει συχνές μικροδιακοπές ρεύματος και δεν λέει να γυρνάς μετά από 3-4 εβδομάδες και να βλέπεις ότι δουλεύει ο δέκτης.
Κοίτα αυτό:καλησπερα εχω αυτο το δεκτηη εδω και 3 μηνες,
χθες ξαφνικα μου εχασε το καναλι 47 με αποτελεσμα να μην πιανει
MEGA - ΣΚΑΙ - STAR.
Δοκιμασα ενα reset αλλα προκοπη καμια....
Εχει τυχει ποτε κατι αναλογο σε καποιον?
Εχω καμια ελπιδα να του κανω κατι
η να........ :violent-smiley-030:
Καλό!
Αν μάθουμε τι έχει και ο 2313, θα τον πάρω αν έχει ALI. Έχει πολύ μεγάλο ύψος για απλός δέκτης και πιθανολογώ ότι είναι προσανατολισμένος προς media player και με δυνατότητα δικτύωσης, ενώ ίσως δέχεται και εσωτερικό σκληρό δίσκο.
Κι έλεγα να μην πάρω ακόμα άλλο δέκτη...
Αλλά δεν θα είναι για 'μένα, για την φουκαριάρα την γιαγιά μου.
Καλημέρα. Χθες παρέλαβα τον δέκτη (για την περιπέτεια της παραγγελίας θα επανέλθω με νεότερο post). Ερωτήσεις-απορίες:
1) Ήχο dts δεν στέλνει μέσω coaxial στον ενισχυτή. Σωστά;
2) Τί πρέπει να κάνω ώστε να διαβάζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους που περιέχονται στο container του mkv; Συγκεκριμένα, ενώ τους αγγλικούς τους βλέπει μια χαρά, τους ελληνικούς τους βγάζει με λάθος κωδικοποίηση. Το ίδιο συμβαίνει ακόμα και εάν αφήσω στο container μόνο τους ελληνικούς. Θα πρέπει να τους εξάγω και να τους αλλάξω κωδικοποίηση (είναι utf8); Ποιά είναι η σωστή κωδικοποίηση και τί πρέπει να κάνω μετά την εξαγωγή τους;
3) Εξωτερικούς υπότιτλους βλέπει. Σωστά;
Ευχαριστώ.
Καλημέρα. Χθες παρέλαβα τον δέκτη (για την περιπέτεια της παραγγελίας θα επανέλθω με νεότερο post)...............
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.