F&U MPF3463H

Eπειδη τον εχουμε στην δουλεια πολλες φορες κολλαει και χρειαζεται να τον βγαλω απο την πριζα για να επανελθει.Σε μια samsung που τον εχουμε συνδεδεμενο μερικες φορες βγαζει το μυνημα "μη υποστηριζόμενη μορφή video/δεν υπάρχει σήμα εικόνας".
που αναφερθηκε προηγουμενως απο τον waroo και χρειαζεται ανοιγοκλεισιμο της τηλεορασης ή και του δεκτη για να επανελθει το σημα..Γενικα απο το λιγο που τον εχω δει δεν θα τον προτεινα...
 
Last edited:
Παρακαλώ, χαίρομαι αν σε βοήθησα.

Βεβαιώσου στο 1ο μενού ότι δεν χρησιμοποιείς κάποιον τρόπο ταξινόμησης όπως LCN, ONID κτλ
Εάν στο μενού υπάρχει επιλογή PMT, βεβαιώσου ότι είναι ανενεργή.

Καλησπέρα,

Στο 1ο μενού το πεδίο "ταξινόμηση" πρέπει να έχει μια τιμή πχ. LCN ή ΟΝΙD κτλ. Δεν έχει κάποια επιλογή "blank" την οποία μπορείς να βάλεις. Αρα αναγκαστικά μπαίνει το LCN ή ΟΝΙD κτλ ως τιμή.
Στο αμέσως απο κατω πεδίο βέβαια, το LCN το είχα απενεργοποιήσει

Τωρα είδα και απενεργοποίησα και το PMT όπως συμβουλεύεις. Αν έχω νεότερα θα ειδοποιήσω. Παρακολουθώ και το άλλο thread που άνοιξες σχετικά με την απώλεια της ταξινόμησης.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
 
Last edited by a moderator:
looooooooool :furious3:
πόση ώρα πέρασε απ το προηγούμενό μου ποστ? Όπως σου έγραψα απενεργοποίησα το PMT και ταξινόμησα πάλι τα κανάλια. Έβλεπα TV (alpha), και πριν 5 λεπτά άλλαξα κανάλι πατώντας το νούμερο 1 απ το remote control, στο οποίο έχω την ΕΤ1. Ξανάχασε την ταξινόμηση!!
 
Last edited by a moderator:
Καλημέρα,
Αγόρασα πριν απο 3 περιπου μηνες τον FU MPF3463H. Όλα καλά με το media player αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι δεν υποστηριζει ηχο AC3. Δυστυχώς τη τελευταια βδομαδα μου εβγαλε το εξης. Οταν παιζει μια ταινια μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ~ 1 ωρας (και παραπανω αλλες φορες)..... κολλάει...Το Output στην οθονη της tv ειναι θορυβος (πρασινο φοντο). Με power off απο το τηλεκοντρολ δεν γινεται τιποτα, χρειαζεται να κοψω την τροφοδοσια. Αρχικα θεωρησα οτι ειναι θεμα καλωδιου hdmi οποτε και αλλαξα αλλα παλι τα ιδια. Μετα θεωρησα οτι κατι γινεται με τη συγκεκριμενη port οποτε δοκιμασα και με scart...αλλα παλι τα ιδια. Εχει αντιμετωπισει καποιος αντιστοιχο προβλημα? Καμία ιδέα?
Πριν συμβει αυτο σκεφτομουν να παρω το νεο μοντελο της FU που υποστηριζει και AC3...αλλα μετα τα τωρινα ειμαι επιφυλακτικος.
Thnx
 
Last edited by a moderator:
Αν και δείχνει να είναι πρόβλημα υλικού, ίσως υπερθέρμανσης, δοκίμασε να αναβαθμίσεις το λογισμικό του.
www.morris.gr/uploadimages//Upgrades/MPF3463H_upgrade_141112.zip

Βάλε το αρχείο .bin σε ένα φλασάκι (βεβαιώσου ότι είναι διαμορφωμένο σε FAT32) και αναβάθμισε μέσω της αντίστοιχης επιλογής του μενού.
Καλό είναι να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αμέσως πριν και μετά την αναβάθμιση.
 
Ευχαριστώ!
Του εκάνα αναβάθμιση...δεν ελπιζω κ πολλα :-(
Παρατηρηση 1η μετα την αναβαθμιση....στους υποτιτλους πλεον δεν υπαρχει επιλογη λευκου χρωματος....
 
Ευχαριστώ!
Του εκάνα αναβάθμιση...δεν ελπιζω κ πολλα :-(
Παρατηρηση 1η μετα την αναβαθμιση....στους υποτιτλους πλεον δεν υπαρχει επιλογη λευκου χρωματος....

Μήπως έχεις το δέκτη χωμένο σε σημείο που δεν αερίζεται; πάντως αν συνεχίσει το πρόβλημα (αν είναι όντως πρόβλημα υλικού θα χειροτερεύει σιγά σιγά) καλό είναι να το πας στο service.
 
Το εχω σε σημειο που αεριζεται....το περιεργο ειναι οτι το καλοκαιρι που ειχε 40 βαθμους επαιζε μια χαρα!
Για service....δε ξερω αν πραγματικα αξιζει.
Αν δω οτι το προβλημα συνεχιστει μονο οταν το χρησιμοποιω ως media player...απλα θα το χρησιμοποιω ως αποκωδικοποιητη σε μια παλια 14 tv που καπου εχω θαψει.

Δυστυχως στις επιλογες χρωματων δεν υπαρχει πλεον λευκο! (κιτρινο, πρασινο, μπλε, κοκκινο)....
2η καλυτερη επιλογη μετα το λευκο...το κιτρινο.
Τεσπα...minor ζητημα...αλλα καλο θα ειναι να προσεχουν τα firmware udate τους


Anyway thanks ολους για τη βοηθεια :2thumb22sup:
 
Last edited by a moderator:
καλησπερα....εχω τον αποκωδικοποιητη F&U MPF3463H και ενω λειτουργουσε κανονικα δειχνει να τρεμοπαιζει ενα πρασινο φωτακι στον αποκωδικοποιητη και στην οθονη της τηλεπρασης δεν δινει καθολου σημα.....γνωριζει καποιος σχετικα με αυτο το προβλημα???
 
Μάλλον για το service σε βλέπω. Γενικά όταν ένας δέκτης (ασχέτως μάρκας) νεκρώνει έτσι, συνήθως κάποια βλάβη στο hardware σημαίνει. Μία πιθανότητα κολλήματος υπάρχει που λύνεται αν βγάλεις τον δέκτη για λίγη ώρα από την μπρίζα. Αν δεν λυθεί το θέμα, τότε είσαι για το service, αν ο δέκτης είναι ακόμα στην εγγύηση.
 
Re: Απάντηση: F&U MPF3463H

ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση...μαλλον οδευει για τα σκουπιδια το εργαλειο!!!!
 
αν κατάλαβα καλά, όλα τα firmware των F&U έχουν κατέβει από το site της morris.

Έχει κρατήσει κανείς το τελευταίο firmware για αυτόν τον δέκτη;


Edit
Βρήκα μετά από αρκετή τύχη αυτό:
http://archive-gr.com/page/2806480/...morris.gr/index.php?SCREEN=show_content&id=58

Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο
 
Last edited:
Βλέπω πάλι άλλαξε το site της F&U. Στο παλιό υπήρχαν κάποια λογισμικά, τώρα βλέπω πάλι έχουν αφαιρεθεί όλα.
Πάντως ο δέκτης είναι του 2012, ενώ το λογισμικό στην σελίδα βλέπω είναι αποθηκευμένο από το 2013. Οπότε αν δεν έχει βγει άλλο λογισμικό μετά το 2013 μπορεί και να είναι το τελευταίο. Κάποιος χρήστης του δέκτη θα ξέρει πότε βγήκε το τελευταίο λογισμικό.
Μία φορά με άφησε να μπω για να δω το λογισμικό, έκλεισα την σελίδα, μετά δεν με αφήνει να ξαναμπώ. Μου ζητάει εγγραφή. Ήθελα να δω αν γράφει τίποτα το αρχείο του λογισμικού, για να δω μήπως είναι κανένα άσχετο λογισμικό άλλου δέκτη. Αλλά δεν με αφήνει να ξαναμπώ.
 
αν αναφέρεσαι στο archive-gr, σε αφήνει να μπεις και να κατεβάσεις 1 φορά την ημέρα. Αν θες παραπάνω πρέπει να κάνεις εγγραφή. Αλλιώς ξαναδοκιμάζεις την επόμενη.

Το λογισμικό που βρήκα εγώ είναι από 14/11/2012 . Που βρήκες το λογισμικό του 2013;

Αν θέλεις το ανεβάζω κάπου να υπάρχει.
 
Το νεότερο λογισμικό έχει ημερομηνία 14/11/2012 και πλέον βρίσκεται στο 1ο μήνυμα του θέματος.
Ο tolias ίσως είδε την ημερομηνία που δημιούργησε αντίγραφο της σελίδας το archive-gr.com.
 
Ναι, την ημερομηνία της σελίδας είδα. Δεν πρόλαβα να δω λεπτομέρειες του λογισμικού. Φαίνεται τελικά ότι αυτό είναι το νεότερο λογισμικό που υπάρχει. Ωραία η έρευνα που έκανε ο papako. Έτσι τώρα υπάρχει το λογισμικό για όλους.
 
F&u mpf3463h

Καλησπερα σε ολους
Εχω τον παραπανω δεκτη και δεν εχω ηχο μονο στο ert hd.... Στα αλλα hd εχω
Ξερει κανεις γιατι,??

Ευχαριστω πολυ