F&U MPFD3467H

Ξαναγράφηκε πρόσφατα το ίδιο πρόβλημα για έναν δέκτη με Mstar 7818, αλλά δεν θυμάμαι για ποιόν.
Το βρίσκω ιδιαίτερα ανησυχητικό πρόβλημα και θα είναι δύσκολο να βρούμε στοιχεία ώστε να το αναφέρουμε χωρίς να θεωρηθεί μεμονωμένο συμβάν.

Το θέμα φίλε Talos είναι ότι τώρα είμαι αναγκασμένος να τα γράψω σε dvd για να τα βλέπω και φυσικά δεν ρισκάρω να ξαναβάλω τον σκληρό. Το περίεργο είναι ότι βάζω και στικάκι των 4Gb NTFS άπειρες φορές και δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Να έχει πρόβλημα άραγε μόνο με FAT32;

Μπα. Εγω χρησιμοποιω FAT32 στικάκι διχως προβληματα. Νομιζα μαλιστα οτι ειναι απαραιτητη η διαμορφωση σε FAT32. Ισως να φανει χρησιμος και ο τυπος του σκληρου δισκου που παρουσιαστηκε το προβλημα;

Last edited by a moderator:
Εξωτερικός δίσκος της Trancend 160 Gb φορμαρισμένος σε FAT32. Τον έχω βάλει άπειρες φορές στον δέκτη F&UDTR 2205, στο ps3 και δεν είχα πρόβλημα. Μία φορά τον έβαλα στον 3467 κι όταν τον έβγαλα ήταν άδειος!!!!!!

Δυστυχως δεν ζουμε σε εναν τελειο κοσμο, και το ασφαλες ειναι να εχεις εναν δισκο αφιερωμενο στον αποκωδικοποιητη, φορμαρισμενο απο τον δικο του setup. Η περιφορα δεδομενων και η χρηση τους απο διαφορες συσκευες με διαφορετικα λειτουργικα συστηματα η καθε μια, αυξανει τις πιθανοτητες να παει κατι στραβα για τον πτωχό σκληρό δισκο. Υποθέτω οτι καποια χαζομαρα εκανε ο αποκωδικοποιητής όταν κατέγραφε τα pause που εκανες κατα το Playback.
Περα απο το οτι αναφερεις το συγκεκριμενο προβλημα εδώ, ενα τετοιο θεμα δεν λυνεται ετσι απλα. Θα πρεπει να εχεις διαθεσιμες λεπτομερειες οπως την δομη των φακελων που υπηρχαν στον σκληρο δισκο ή ακόμα και το αν έκανες παυσεις κατα το playback και ποσες. Ακομα και το ακριβες μοντελο του σκληρου θα ηταν καλο να καταγραφει. Επομενη κινηση θα ηταν να ενημερωσεις την εταιρεια. Αλλα πάλι, πρεπει να βρεθουν αλλοι χρήστες με το ιδιο πρόβλημα, να αναφερουν με την σειρα τους τις παραπανω λεπτομερειες και να εντοπιστει κάποιο μοτιβο που θα καθοδηγησει στην λυση. Οπως και να εχει νομιζω οτι δεν θα ξαναεμπιστευτεις τον backup δισκο στον 3467, ετσι δεν ειναι; ;-)

Εντάξει δεν έπαθα ζημιά γιατί σου είπα αυτός ο δίσκος είναι back up του πι σι και της παιχνιδοκονσόλας, η ζημιά ήταν η μία περίπου ώρα που χρειάστηκε να τα ξανακάνω back up. Δυστυχώς λεφτά για άλλον δίσκο για τον δέκτη δεν υπάρχουν, αυτά είναι πολυτέλειες, θα δούμε τι θα κάνω. Οντως πάντως τον back up δίσκο δεν τον ξαναβάζω στον δέκτη.

Εξωτερικός δίσκος της Trancend 160 Gb φορμαρισμένος σε FAT32. Τον έχω βάλει άπειρες φορές στον δέκτη F&UDTR 2205, στο ps3 και δεν είχα πρόβλημα. Μία φορά τον έβαλα στον 3467 κι όταν τον έβγαλα ήταν άδειος!!!!!!

Εμενα ο F&U DTR 2205 ειχε σβησει στα καλα καθουμενα δυο φορες τα δεδομενα στον σκληρο δισκο (με ενα συγκεκριμενο λογισμικο, νομιζω το 2.02).
Βασικα την μια φορα εσβησε ολα τα αρχεια, την δευτερη φορά κατεστρεψε την δομη του δισκου και χρειαστηκε διαγραφη τομου, δημιουργια νεου και φορματ.

Με λιγα λογια, ασχετα αν παρουσιαστηκε σε ακομα εναν F&U αυτο δεν σημαινει πως δεν πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με δισκους οι οποιοι περιεχουν σημαντικα αρχεια.
Αυτους τους δισκους δεν τους βαζουμε ουτε καν σε MAC...

Ξαναγράφηκε πρόσφατα το ίδιο πρόβλημα για έναν δέκτη με Mstar 7818, αλλά δεν θυμάμαι για ποιόν.
Το βρίσκω ιδιαίτερα ανησυχητικό πρόβλημα και θα είναι δύσκολο να βρούμε στοιχεία ώστε να το αναφέρουμε χωρίς να θεωρηθεί μεμονωμένο συμβάν.
Μήπως εννοείς αυτό που γράφτηκε στον F&U 2313; Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά και εκεί γράφτηκε κάποιο πρόβλημα σε αρχεία.

Εμενα ο F&U DTR 2205 ειχε σβησει στα καλα καθουμενα δυο φορες τα δεδομενα στον σκληρο δισκο (με ενα συγκεκριμενο λογισμικο, νομιζω το 2.02).
Βασικα την μια φορα εσβησε ολα τα αρχεια, την δευτερη φορά κατεστρεψε την δομη του δισκου και χρειαστηκε διαγραφη τομου, δημιουργια νεου και φορματ.

Με λιγα λογια, ασχετα αν παρουσιαστηκε σε ακομα εναν F&U αυτο δεν σημαινει πως δεν πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι με δισκους οι οποιοι περιεχουν σημαντικα αρχεια.
Αυτους τους δισκους δεν τους βαζουμε ουτε καν σε MAC...

Και μενα μου εκανε ζημια στο δισκο καθως δεν μου εδινε καν την επιλογη για fat32 και δεν τον εβλεπε και το ps3. Αναγκαστηκα και κατεβασα ειδικο προγραμμα για να τον κανω fat32 που θελει το ps3 και πλεον εγινε αποκλειστικος για την κονσολα, δεν ξαναμπαινει πουθενα αλλου.

Παιδιά εχω πρόβλημα. Διαθέτω μια τηλεόραση HDReady, και θέλοντας να γραψω κάτι απο εκεί, πείραξα κάτι στις ρυθμίσεις και πάτησα το δεξί κουμπί (>) σε μια επιλογή που έλεγε για 1080p και τώρα μου βγάζει συνέχεια HDMI1 : Mode not supported. Το έχω κλείσει 1000 φορές. Εχω πατήσει όλα τα κουμπιά, δεν κάνει τίποτα. Ημουνα στο Menu απ'ότι θυμάμαι, σε κάποια απο τις πρώτες επιλογές και προσπαθούσα να ρυθμίσω το μαραφέτι να μην γράφει σε 1080p για να εξοικονωμώ χώρο, και τώρα δεν εχω τηλεόραση!!! Hard Reset απ έξω δεν είδα να έχει. Τι κάνω ?

Καλη σκέψη. Θα παρω ενα καλώδιο άυριο γιατι έψαξα και δεν βρήκα. Υπάρχει περίπτωση το Scart να παρακάμψει την ανάλυση ?

Re: Απάντηση: F&U MPFD3467H

Ναι, πολυ καλη προταση η δοκιμη μεσω scart, αλλαγης αναλυσης και συνδεση με HDMI ξανα.

Επισης δες μηπως το τηλεχειριστηριο εχει επανω πληκτρο αμεσης αλλαγης αναλυσης. Πατωντας το κουμπι αλλαζει η αναλυση στην επομενη, κοκ. Δυο δεκτες που εχω την εχουν αυτη την λειτουργια για τετοιες περιπτωσεις.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Το πληκτρολόγιό είναι αυτό. Πάτησα το aspect αλλά δεν άλλαξε κάτι. Γενικά πάτησα όλα τα κουμπιά. Μήπως είναι κάνας συνδιασμος κουμπιών ?

Attachments

• uploadfromtaptalk1356738274160.jpg
    uploadfromtaptalk1356738274160.jpg
    82.5 KB · Views: 78
Το κουμπι V-Format ειναι. Πατησε το μια φορά και μετα ΟΚ. Μετα δοκιμασε δυο φορες και ΟΚ, μετα τρεις φορες και μετα ΟΚ, κοκ

Το κουμπι V-Format ειναι. Πατησε το μια φορά και μετα ΟΚ. Μετα δοκιμασε δυο φορες και ΟΚ, μετα τρεις φορες και μετα ΟΚ, κοκ

Αυτό ήταν. Έφτιαξε :):):) Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είστε καταπληκτικοί...

Παιδιά το πρόβλημα της ταξινόμησης παρά την αναβάθμιση που έκανα συνεχίζει, έχουμε κάποια λύση; Προσωρινά έσβησα όλα τα άχρηστα κανάλια και κράτησα 9 για να μη μου σπάει τα νεύρα.

Μου λύθηκε η απορία που είχα ξαναδεί αυτό το τηλεκοντρόλ. Είναι το τηλεκοντρόλ που έχουν όλοι (μέχρι στιγμής) οι δέκτες με τον νέο επεξεργαστή ALI 3801. Lifeview BOXHD A1 και A2, Crypto 211, F&U 3469. Όταν αγόρασα τον Lifeview BOXHD A1 είδα το τηλεκοντρόλ αυτό. Σκεφτόμουν σε ποιον δέκτη το είχα δει πριν τον Α1, αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ. Φυσικά το πλήκτρο για την ανάλυση είναι το V-Format.

Παιδιά το πρόβλημα της ταξινόμησης παρά την αναβάθμιση που έκανα συνεχίζει, έχουμε κάποια λύση; Προσωρινά έσβησα όλα τα άχρηστα κανάλια και κράτησα 9 για να μη μου σπάει τα νεύρα.
Έχει επιλογή για PMT; Αν έχει απενεργοποίησε την. Αν δεν έχει, ή αν έχει αλλά παρόλα αυτά δεν κάνει τίποτα, τότε δεν γίνεται τίποτα. Θα χρειαστεί και νέα αναβάθμιση.